onsdag den 27. september 2017

Hormoner til transkønnede teenagere - et skråplan

Hormoner til ‘transkønnede’ teenagere - et skråplanMedicin bliver bedre og bedre. Det kan måske forklare, hvorfor Yale Medical School underviser læger i at give hormoner og pubertetsblokkere til børn der hævder de er “transkønnede.”
Hannah er 14 år gammel, iført leggings og en overstørrelses T-shirt, har lang brunt hår som hun ruller rundt om fingeren. Hun var også født som dreng.
Hannah bruger et pubertetsblokerende implantat og er ved at være klar til at gå videre på vejen til at få en kvindelig krop ved at påbegynde østrogenbehandling. For ti år siden, ville læeger have kaldt dette ikke ønskeligt. Nye data har nu gjort det nærmest normen for tusinder af amerikanske børn.
At være transkønnet berører ikke Hannah særlig meget. Hun er en A-student, og er med i skolens opsætning af “Annie.” Hun er både en smule flov og spændt over at tale om de to drenge der inviterede hende ud sidste år.
“Jeg sagde til ham, ‘Du ved godt jeg er en transkønnet pige, ikke?” fortæller hun mig. Han sagde at det vidste han godt, og at jeg også er køn og rigtig sød.”
Hallo... er denne dreng så bøsse? Eller er drengen så faktisk en pige? Forklaringer er ønskelig!
Vi lader hendes rødmen være et tegn på at der skal skiftes emne, og vi vender tilbage til medicinen. Jeg føler på hendes biceps, hvor der er en hård knop lige under huden, dette depot frigiver så et stof der bremser de hjerneceller der ellers ville sætte gang i puberteten.
Giver dette kun mig grund til bekymring når det udføres på et barn?
Implantatet er blevet givet i to år og forhindrer processen der ellers ville have gjort hendes stemme dybere og givet hende et Adamsæble. Hun har været glad for blokkeren, og er nu klar til at gå videre.
Som 10 årig gennemgik hun en årelang psykologisk evaluering, hun gennemgik en ikke medicinsk “social transition.” Dette betød at hendes navn blev ændret fra Johan til Hannah, at hun blev iført pigetøj og omtaler sig som pige. Hun gik fra at være en frustreret dreng iført yarmulke til det buttede barn iført kjole og være med i pigernes forsamling på sommerejren.
Billedresultat for transgender kids
Igen spekulerer jeg på hvordan pigerne på sommerlejren har haft det med at se en “pige” med en penis i badet?
Nu har Yale en kønsklinik der giver pubertetsblokkere og hormoner. Forelæsninger om behandling af unge som ønsker at skifte køn er del af skolens medicinske pensum.
Er det dog ikke vidunderligt, hvordan lægeverdenen nu gør det muligt for unge mennesker helt ned til 10 år, eller måske endda yngre, at få alle disse midler for at skifte køn?

Hvilken lettelse det dog er at videnskaben og lægeverdenen nu endelig har begrebet den kendsgerning at drenge der mener de er piger faktisk er piger!

Men arbejdet er langt fra over. Hvordan vil lægerne hjælpe drenge der mener de er piger til at blive gravide?

Hvordan vil læger hjælpe piger der mener de er drenge til at gøre piger gravide?

Hvornår vil vaginaimplantater være tilgængelige?

Vil de udvikle dem i reagensglas ligesom en hamburger og implantere dem i kønsskiftede børn?

Som du kan se har videnskaben givet endnu mere arbejde for lægerne i de kommende årtier!

For nu, for en gangs skyld, at være seriøs: Det lægeverdenen gør for unge mennesker, der er blevet ‘forført’ af propaganda og venstrefløjs forældre er ganske enkelt uhyggeligt.  

De unge mennesker er alt, alt for unge til at indvillige i denne form for forvandling af deres kroppe. Nu da lægeverdenen er blevet politiseret til det “transkønnede” så forvent blot mange, mange flere ulykkelige liv og teenageselvmord.


Ed Straker is the senior writer at NewsMachete.com.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails