søndag den 3. september 2017

Gode grunde til at forlade FN hurtigst muligt

Forlad FN

FN er en kæmpefiasko der aldrig har fungeret og aldrig vil komme til det. Hele ideen om FN blev fundet på under 2. Verdenskrig da udtrykket “Forenede Nationer” faktisk betød en alliance mellem krigsførende nationer mod andre nationer.


Lige fra begyndelsen er den kendsgerning af “FN” også omfattede Sovjetunionen, der havde konspireret med Nazityskland for at indlede 2. Verdenskrig og som kastede sig ud i aggressiv krig og folkedrab, som Nazityskland - det var en vanvittig joke.


Vor Sovjet “allierede” lod os slås med Japan indtil slutningen af krigen, og man besatte og slaveholdt de selvsamme nationer i Østeuropa som Storbritannien og Frankrig var gået i krig mod Tyskland for at beskytte.


Organisationens struktur blev del af den fred der fulgte efter 2. Verdenskrig, med alle de makabre kendetegn ved en ujævn fred. De permanente medlemmer af Sikkerhedsrådet var, og er, De Fem Store - Amerika, Storbritannien, Frankrig, Kina og Rusland. Kina var Det Frie Kina, nu er det kommunist Kina. Rusland var Sovjetunionen, men i dag har Rusland kun den halve størrelse af Sovjetunionen.


Japan og Tyskland var ikke permanente medlemmer at Sikkerhedsrådet selvom, i en rimelig fornuftdreven verden, så burde disse nationer, den tredje og den fjerde største økonomi i verden og begge fredelige demokratier være permanente medlemmer. Dog er eftermælet af 2. Verdenskrig stadig i kraft da disse to nationer var fjender af “Forenede Nationer.” Indien der fik uafhængighed efter FN blev skabt burde være permanent medlem af Sikkerhedsårdet, men er det ikke.


FN blev hovedsageligt oprettet for at fastholde fred, men det er aldrig lykkedes, heller ikke at forhindre folkedrab der i den grad slog den civiliserede verden med rædsel da 2. Verdenskrig sluttede.
Billedresultat for UN failed


Årsagerne er ganske tydelige. De fleste af de “nationer” der repræsenteret i FN er intet andet end brutale banditstyrer, der undertrykker deres folk ligesom Kurderne og Tibetanerne er blevet det, og som rutinemæssigt knægter de mest grundlæggende menneskerettigheder over de som de hersker over.


FN udgør en facade for disse slynger og giver dem et skær af legitimitet og de belærer endog andre nationer om, hvordan man burde opføre sig. De to seneste eksempler på denne perversitet er påmindelser om de onde der fortæller at de gode at de er slemme. .


I det enorme område af Asien, der strækker sig fra Suez til Sakhalin er der kun meget få nationer man kan betragte som frie ifølge Freedom House. Japan rangerer højest med 96 på en skala fra 0 til 100. Taiwan følger efter Japan med 89, og Israel med 80 lige efter Japan, Sydkorea, Taiwan og Mongoliet og langt højere end nogle af landets naboer.   


Taiwan er end ikke medlem af FN trods det man har en kæmpeøkonomi i Asien og er et frit demokrati. Det skyldes at Taiwan formelt anses som værende en del af Kina. Israel er medlem af FN, men behandles som en udstødt og rutinemæssigt fordømmes Israel fordi landet handler for at overleve og for sin sikkerhed.


Hvis alle i Asien havde regeringer som på Taiwan og Israel ville der ikke være brug for FN, fordi borgerkrige og andre konflikter ville høre op, og både frihed og velstand ville være i dramatisk fremgang i området.


Dog betragtes disse to mønsternationer som pariaer i FN, mens Freedom House spydigt bemærker at i de sidste 30 år,er friheden blandt nationerne i FN er faldet drastisk.


Det Amerika burde gøre er at opfordre til at oprette en ny organisation, og invitere enhver nation der er fri, demokratisk og fredelig. Det ville omfatte cirka 50 nationer - næsten hele Europa, det meste af Sydamerika, det meste af landene i Stillehavet, Indien, Israel og syv nationer i Afrika. .


Denne nye organisation burde ikke lade som om de har ægte myndighed og handle gennem sanktioner eller krig, men burde snarere være et offentligt forum for lederne af disse frie nationer til at fastslå overfor verden deres intentioner og opnå en større forståelse om de udfordringer verden står med.    


Hvad så med FN? Amerika burde ikke give penge, ikke give det kontorer i New York og efterlade den der hvor den hører til - Historiens Skraldespand.

http://www.americanthinker.com/articles/2016/12/leave_the_un.html#ixzz4UDE0w2rd

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails