lørdag den 16. september 2017

Ny forskning: Ældre der indtager alkohol får ikke så ofte demens

Ny forskning: Ældre personer der indtager alkohol bekæmper demensHvis du er voksen i den arbejdsduelige alder og ikke har overvejet at lade dig pensionere så kan resultaterne af en ny undersøgelse måske give dig en plan: Besøg det lokale værtshus for en genstand
En undersøgelse gennem 30 år fra the University of California, San Diego har konkluderet at hvis man er over 65 og drikker op til tre alkoholiske genstande om dagen så kan man se frem til en lykkelig og sund pensionsalder.
Man konkluderer faktisk, at moderat til mere udpræget drikkevaner sandsynligvis gør at man lever til man er 85, uden demens eller andre kognitive ‘handicaps’ i forhold til de som ikke drikker.
Livet begynder ved 65!
Flere gode nyheder - undersøgelsen står ikke alene:
Undersøgelsen der fulgte flere end 1000 hvide mænd og kvinder fra middelklassen i Californien er med baggund i en hoben frisk forskning der knytter det at nyde alkohol til et langt liv.
Naturligvis siger undersøgelsens forskere at overdreven indtag kunne have den stik modsatte effekt og “forårsage alkoholrelateret demens.”
Og nu før nogen bliver alt for eksalterede, så er der altså flere faldgruber:
Forskerede påpegede at undersøgelsen ikke lader formode at det at drikke er årsagen til et længere liv og et bedre helbred.
De påpeger at mennesker der indtager moderate mængder af alkohol - vin- regelmæssigt har en højere indkomst og bedre uddannelser. De ryger også mindre og har bedre adgang til sundhedsomsorg.
Det kan altså se ud til at dette ikke lige med det samme kan giver anledning til endnu en sensationel overskrift der ikke lever op til ‘fristelsen.
Men igen, resultaterne er altså fastslået og måske skulle vi betragte dem med optimisme.
Na zdrowie!

1 kommentar:

River sagde ...

Måske er det mindre indtag af vand der gør det. Vand i dag er meget forurenet. Drik kun rent vand (destilleret).

Related Posts with Thumbnails