tirsdag den 12. september 2017

Medier tavse om retssag mod Demokratisk senator - hvorfor?

Medier tavse om retssag mod Demokratisk senatorI løbet af de senere år har jeg støttet Senator Bob Menendez for hans kontante holdning til Cuba og Iran. Med andre ord, er dette ikke den typiske Democrat der er gået sammen med Præsident Obama i dennes elendige aftaler.

Derfor takt til Senator Menendez for at påvise at der er mere hos Democrats end identitetspolitik. I øjeblikket er Senator Menendez midt i en retssag og en juridisk kamp. Jeg aner faktisk ikke hvordan den slutter. Ikke desto mindre ser det ud til at ingen medier interesserer sig for den, som vi kan se i denne rapport.

:   
Retssagen mod Sen. Bob Menendez, en Democrat fra New Jersey gik i gang i denne uge, men de førende medier omtalte den så at sige ikke.
Det er første gang i 36 år en siddende United States senator står over for en forbundsdomstol i en retssag om bestikkelse, men CBS, ABC og NBC news har ikke afsat tid til retssagen i deres nyheder tirsdag aften.
Dommer Jeanine Pirro reagerede på "Fox & Friends," ved at sige at det viser at medierne kun er interesseret i “sandhed og retfærdighed” vedrørende den ene side i politik.
Sandt at sige er det altså svært at være uenig med Judge Pirro.

De som undskylder medierne vil muligvis sige der er alt for meget andet at fortælle om, fra Hurricane Irma, til DACA, til  North Korea, til genopbygningen af Houston og så meget andet.

Vi vil dog stille en enkelt spørgsmål: Ville der være total tavshed hvis den anklagede var en GOP Senator (Republikaner), især en ihærdig fortaler mod abort og bøsseægteskaber.

Tillad mig et gæt og et svar: Nej, absolut ikke.

Og så undrer medierne sig over at deres troværdighed er meget ringe.    

P.S. You can listen to my show (Canto Talk) and follow me on Twitter.

http://www.americanthinker.com/blog/2017/09/did_anyone_in_the_media_hear_that_a_us_senator_is_on_trial.html#ixzz4sLwO8M7x

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails