fredag den 8. september 2017

Wiens borgmester: Skyd enhver der råber Allahu Akbar

Wiens borgmester: Snigskytter vil på stedet skyde enhver der råber Allahu Akbar


For at imødegå voldelig ekstremisme på en måde der virkelig fungerer har Politiet i Wien  fået besked om at skyde potentielle terrorister når de har udpeget dem.


Luigi Brugnaro, byens borgmester af italiensk oprindelse har beordret dem til at ramme enhver der råber “Allahu Akbar”, arabisk for Gud er stor.


Han sagde: “Enhver der råber Allahu Akbar på Sankt Markus Pladsen kan forvente at blive skudt af snigskytter efter de har taget fire skridt.”
‘’Vi har brug for at styrke vor sikkerhed når det drejer sig om terrorisme. Vi havde fire mulige terrorister der blev arresteret i Wien for et par måneder siden og som ville sprænge Rialto Broen i luften.”


‘’De sagde de ønskede at drage af sted og møde Allah, derfor vil vi sende dem direkte til Allah uden at skulle smide dem ud over broen, vi vil blot skyde dem.”


Forleden aften føjede han til: “Jeg har aldrig været politisk korrekt, men faktisk er jeg politisk korrekt og det er derfor vi skal have en flådeblokade mod mennesker der kommer til Italien fra Nordafrika.”


Fact check: Lige netop.


Luigi Brugnaro synes at have udviklet noget af et talent for interreligøse relationer. Og han lyder lidt som Patton. Hvis målet er martyrium hvorfor så ikke hjælpe terroristerne til at dø for deres Jihad.


Medierne er imidlertid ikke begejstrede. Her er så nogle kraftige meningsudfald fra the Australian.


Wiens højrefløjsborgmester har givet anledning til kontrovers ved at hævde at enhver der råber “Allahu Akbar” på Sankt Markus Pladsen vil blive skudt.


“Vi er årvågne,” sagde han. “Hvis nogen løber ind på Sankt Markus Pladsen og råber ‘Allahu Akbar’ vil vi skyde ham. For et år siden sagde jeg efter fire skridt, nu efter tre.”


Wien har altid været yderst vanskelig at invadere. Man plejer at hævde at det skyldes byens gadestruktur. Men måske er det også attituden.


Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails