onsdag den 20. september 2017

US diplomater udsat for akustiske angreb på Cuba

Hvordan kan USA sende diplomater til Cuba nu?Gad vide hvad præsident Obama mon tænker om sin ven Raul der vinkede til ham ved en baseball kamp i foråret 2016?

“Hvorfor gjorde du det Raul” må være det spørgsmål Obama stiller til sig selv mens han vandrer fra sin pensionisttilværelse til Wall Street.

Vi kan forstå at Udenrigsminister Rex Tillerson overvejer at lukke U.S. Ambassaden i Havana.Således sagde han: .
 
"Det har vi under overvejelse, “ sagde Tillerson på CBS's "Face the Nation."
En gruppe på 5 Republikanske senatorer skrev til Tillerson og krævede at US erklærer cubanske diplomater ikke velkommen og at man lukker ambassaden i Havana, der blev åbnet ved slutperioden under tidligere præsident Barack Obama.  
US regeringsembedsmænd har sagt at de ansatte fra Udenrigsministeriet på ambassaden i Havana er udsat for mystiske “akustiske” angreb der har ført til alvorlige helbredsproblemer.    
Vi ser stadig nærmere på omstændighederne. Igen aner faktisk hvad der sker. Ikke desto mindre ved vi at US diplomater har været målet og at det er sket på Cuba.
Svaret er ligetil: Vi kan ikke tillade at US diplomater udsættes for fare.  
Den cubanske regering har et ansvar for at beskytte diplomater, også selvom regeringen intet har at gøre med disse “soniske angreb. Ydermere burde vi kræve at Cuba udviser diplomater, eller afbryder de deiplomatiske forbindelser med ethvert land der kan knyttes til disse angreb. Her kunne jeg sige Nordkorea, et land der er meget venligsindet over for Cuba, og jeg vil hævde at Nordkorea står bag. .  

Det er trods alt det land der affyrer missiler over Japan?

Jeg gik ikke ind for at åbne ambassaden fra første færd. Jeg anså den som en “ensrettet vej” der ikke ville gøre noget for det cubanske folk, for. US interesser, men kun ville legitimere og styrke Castro regimet. Muligvis lukker vi meget snart ambassaden og så sættes Cubas regime igen på listen over paria nationer. Endnu et ‘delete’ i Obama æraen!

P.S. You can listen to my show (Canto Talk) and follow me on Twitter.

http://www.americanthinker.com/blog/2017/09/how_can_the_us_send_diplomats_to_cuba_now.html#ixzz4tCV0mpmh

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails