fredag den 3. april 2009

Hvide med blå øjne er skyld i finanskrisen

"Hvide med blå øjne er skyld i finanskrisen"

Rick Moran


Brasiliens venstreorienterede præsident Luiz Inácio Lula Da Silva - af de fleste blot omtalt som "Lula" - stod ved siden af den britiske premierminister Gordon Brown ved en pressekonference og gav os en lektion i en tredje verdens ortodoksi:

Brasiliens præsiden Luiz Inácio Lula da Silva beskyldte i tirsdag "hvide mennesker med blå øjne" for den globale økonomiske krise og sagde det var forkasteligt at sorte og oprindelige folk skulle betale for de hvides fejltagelser.

Ved en fælles pressekonference i Brasilia sammen med Gordon Brown, Storbritanniens premierminister fortalte hr. Lula da Silva journalisterne: "Denne krise er forårsaget af den ufornuftige opførsel hos hvide mennesker med blå øjne, der før krisen bildte os ind at de vidste alt og nu demonstrerer at de ved ingenting."

Han tilføjede: "Jeg kender ingen sorte eller indfødte bankfolk så jeg kan kun sige (det er forkert) at denne del af menneskeheden skal holdes som gidsler og kommer til at betale for krisen."

Hr. Brown ville holde distancen til hr. Lula da Silva's bemærkninger. "Jeg vil ikke lægge skylden på nogen individer." sagde han.

Jeg er sikker på hr. Brown drog et lettelsens suk da han indså at han har brune øjne og ikke blå. Kun Gud kan vide hvilke rædsler den latinamerikanske venstresocialist ville have haft på lager hvis den britiske PM faktisk havde blå øjne. Ingen tvivl om der der ville være opført en eller anden skueproces og måske endda en offentlig piskning. Det er en skam Lula ikke kommer så meget omkring. Hvis han gjorde da ville han vide at der er mange afro-amerikanske bankfolk i Amerika og at masser af farvede folk arbejder i finanssektoren i Storbritannien. Tilsyneladende syntes hr. Brown ikke det var passende at nævne det overfor sin vært.

Lula advarede de samme blåøjede hvide djævle mod at foretage protektionistisk handelsaftaler når det drejer sig om handel:

"Jeg sammenligner protektionisme med stoffer," sagde han. "Hvorfor benytter mennesker stoffer? Fordi de er i krise og mener at stoffet vil hjælpe dem. Men stoffets virkning forsvinder hurtigt."

Jeg giver latinamerikanske venstrefløjsidioter med sjove navne skylden for stofproblemerne. Det giver ligeså meget mening som at give skylden for finanskrisen på nogen race og en bestemt øjenfarve.

http://www.americanthinker.com/blog/2009/03/white_people_with_blue_eyes_ca.htm

Andre artikler af Rick Moran ved klik.

1 kommentar:

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Den så jeg godt på TV2 News, tror jeg det var, svært at tro sine egne blå øjne:)

Faktum er jo en masse lande aldrig var blevet rige, hvis ikke vesten havde iværksat den teknologiske udvikling.

Faktum er vi primus motor i at gøre livet mere behageligt for resten af verdens befolkning, men den vinkel er ikke så interessant som offerrollen og anklagerne.

Related Posts with Thumbnails