mandag den 20. april 2009

5. Kolonne økonomisk Krig

5. Kolonne økonomisk Krig

Hvis du orker at læse denne artikel får du et indblik i den ideologiske økonomiske krigsførelse som oliemilliarderne benyttes til


USA og Vesten kan ikke vinde krigen mod radikal islam blot med sofistikerede militære strategier. At vinde krigen kræver forståelse for Shari'a og Det Muslimske Broderskabs rolle i udviklingen af en global, ideologisk og politisk bevægelse der støttet af en parallel islamisk økonomi er beregnet på, at udnytte og underminere Vesten økonomier og markedet. Denne bevægelse er grundlaget for og den vigtigste kilde til de politiske økonomiske og militære initiativer i den globale islamiske bevægelse.

Shari'a økonomi er et nyt våben i arsenalet af 5. kolonne krigsførelsesmidler. Udøverne indbefatter, såvel stater som organisationer, der skal være med til at fremme en totalitær global ideologi - forklædt som religion. Endemålet er, at indføre denne ideologi overalt, og derved vil den islamiske nation eller ummah have overherredømmet.

Stigende oliepriser og Vestens afhængighed af olien fra Mellemøsten, kombineret med en forsætlig blindhed og tro på politisk korrekthed har givet en overflod af 'petrodollars' der gør den finansielle og økonomiske Jihad så meget nemmere at gennemføre. Ydermere, ifølge Shari'a besidder muslimerne 'pant' i al ejendom for Allah. Således tilhører, under Shari'a alle nuværende og historiske muslimske erhvervelser overalt, herunder også USA, ummahen, i troen på Allah.

Shari'a er omdrejningspunktet og den øverste autoritet der skal diktere handlingerne både hos individer og de radikale muslimske stater og bevægelser. Ved at undlade at forstå den politiske brug af Shari'a hæmmes USA's evne til at gennemføre effektive politiske planer og strategier for med succes at imødegå den hastigt voksende totalitære trussel.

Denne uvidenhed illustreres af de udtalelser som medlem af Repræsentanternes Hus fra Massachutess Barney Frank og senator Bob Bennett, Utah, fremsatte som svar til modstanderne af Bourse Dubai's (Børsen i Dubai) tilbud om erhverve 20% af NASDAQ i september 2007. Her udtalte Frank spydigt, " I forbindelsen med handelen om havnefaciliteter var bekymringen om der smugles noget, eller nogen farlig person...er det det vi taler om her ..er det at smugle nogen ind en børshandel? På lignende måde udtalte Bennett, "Dubai foretager et køb på det frie marked af et aktiv, der er til salg. Hvad galt er der i det?" Skønt senator Bennett har ret -- at købe dele af NASDAQ er lovligt, og NASDAQs reguleringsmekanismer kan ikke ændres uden godkendelse af Security and Exchange Commission's godkendelse, da burde Dubai Børsen's sharia indflydelse i selve hjertet af økonomien og markedet i USA dog give grund til alvorlig bekymring.

Sharia er de islamiske love der er skabt af muslimske jurister på grundlag af Koranen og profeten Muhammeds gerninger, som blev nedksrevet for mere end 1200 år siden. Shari'aens endemål vil altid være, at etablere en verden behersket fuldstændigt af Islam og af de stramme Shari'a love. Disse love hersker over ethvert aspekt i dagliglivet og forbyder såvel politiske som religiøse friheder.

FINANSIEL JIHAD

Finansieringen og den økonomiske støtte til jihad, eller Al Jihad bi-al-Mal, er begrundet i mange vers i Koranen, såsom kapitel 61, vers 10,11. "du ... skal kæmpe for Allahs sag med hele din velstand og med dit liv," og kapitel 49 vers 15, "De sande troende er kun de som...kæmper med deres velstand og deres liv for Allahs sag." Dette er blevet gentaget gennem hele Islams historie og i vor tid.

Økonomisk jihad er...vigtigere...end at ofre sig selv," ifølge det Saudiske og Muslimske Broderskab åndelige leder Hamud bin Uqla al Shaibi.

Den åndelige leder for Qatars Muslimske Broderskab Yusuf al-Qaradawi, en af de mest prominente Sunni lærde i verden, gentog den retslige retfærdiggørelse for den "finansielle jihad (Al-Jihad bi-alMal)" i en forelæsning han gav 4. maj 2002 i De Forenende Arabiske Emirater. Han sagde: "Det at indsamle penge til mujahideen (jihad krigerne...)ikke er et bidrag eller en gave, men en pligt nødvendiggjort af de ofre de (mujahideen) gav for den Muslimske Nation."

HISTORISK UDVIKLING

Oprindelserne til den moderne finansiellle jihad's virkemidler inkluderer alle islamiske økonomiske og finansielle organisationer, f.eks. det i 1991 i Bahrain registrede og med base der AAOIFI (Accounting and Auditing Orgnization for Islamic Financial Institutions), der kan føres tilbage til 1920'erne og var en opfindelse af Det Muslimske broderskab's grundlægger Hassan al-Banna. Han udstak reglerne for de politiske økonomiske og finansielle fonde, der skulle gøre det muligt for muslimerne at indfri Koranens hovedformål med jihad ...finansiel jihad.

Han betragtede økonomi som et nødvendigt våben i undergravelsen af de vantro --- og "for at arbejde mod etableringen af et islamisk styre på jorden." Han var den første der forstod, at for at opnå verdensherredømmet da måtte muslimerne have et uafhængigt finansielt system, parallelt med, og senere erstattende den Vestlige økonomi. Al-Banna's samtidige og efterfølgere (såsom den nu afdøde Sayed Qutb og nuværende Yusuf al-Qaradawi) har sat hans teorier og virkemidler i gang og har udviklet shari'a baseret sprogbrug og mekanismer for at fremme den finansielle jihad ved "Islamiske økonomier," finanser og banker.

Tidligt i 1930'erne forsøgte Det Muslimske Broderskab at oprette et islamisk banksystem i Indien, dog uden held. Den ægyptiske præsident Gamal Abdel Nasser lukkede for et andet forsøg i 1964, efter kun et års forløb, senere arresterede og udviste han Det Muslimske Broderskab for deres forsøg på at dræbe ham.

Men Saudiarabien bød denne nye bølge af ægyptiske dissidenter velkommen, ligesom Kong Saud bin Abdel Aziz havde modtaget bølger før i 1954 og 1961. Deres ideer var så tiltalende for ham og hans præsteskab, at han i 1961 støttede, økonomisk, oprettelsen af Det Muslimske Broderskab ved Det Islamiske Universitet i Medina, for at de kunne få tilhængere til deres fundamentalistiske islamiske ideolog, især blandt de udenlandske studerende. I 1962 overbeviste Det Muslimske Broderskab kongen om gavnligheden af, at genneføre en global finansiel samarbejdsaftale, hvilket kom til at udgøre hovedhjørnestenen og den motor der skulle sprede Islam i hele verden. Med denne satsning oprettedes godgørende fonde, som Det Muslimske Broderskab har opsyn med, og fra hvilke de fleste islamiske terrorgrupper høster økonomisk gavn.

Den første var Muslim World league (MWL) og Rabitta al-Aram al-Islam, der forenede islamiske radikale fra 22 lande og spandt et netværk af mange andre velgørende institutioner med hundredevis af kontorer over hele kloden. i 1978 understøttede kongedømmet et andet initiativ fra Det Muslimske Broderskab, International Islamic Relief Organization (IIRO), der gennem alle disse "velgørenhedsinstitutioner" var involveret i den økonomiske støtte til al-Queda og angrebene den 11.09.01 og til Hamas og til andre.

Disse "velgørenhedsinstitutioner" bruges til at fremme Det Muslimske Broderskab og den saudiske politiske dagsorden, kort sagt, at give magt til ummah'en og gennemføre en verdensomspændende shari'a. "Jeg kan ikke lide dette ord 'bidrag'" sagde al-Qaradawi til BBC Panorama den 30.07.2006. "Jeg vil hellere kalde det jihad med penge, fordi Gud har beordret os til at bekæmpe fjenderne med vore liv og vore penge."

I 1969 sammenkaldte saudierne de arabiske og muslimske stater for at forene dem i "kampen for Islam," og har lige siden været Organization of Islamic Conference's (OIC) hovedsponsor.

De 56 medlemmer i OIC inkluderer Iran, Sudan og Syrien. Den Jidda-baserede "afventning af Jerusalems befrielse," i OIC's målsætning giver mandat til, og koordinerer støtten til det palæstinensiske folks kamp... for at genoprette deres rettigheder og befri deres besatte landområder." OIC's målsætning indbefatter alle Det Muslimske Broderskabs principper. Den første internationale handling i 1973 var at oprette Islamic Development Bank (IDB) "i overensstemmelse med principperne for shari'a," som beskrevet af Det Muslimske Broderskab -- og til at igangsætte et hurtigtvoksende oliedollar-baseret islamisk finansielt marked. IDB der er mere udviklings-, end kommerciel bank blev skabt hovedsageligt for "at fremme islamisk bankvæsen over hele kloden." En islamisk organisation skal tjene Gud .. og i yderste konsekvens understøtte .. væksten og indførelsen af den islamiske levevis," skriver Nasser M. Suleiman i "Corporate Governance in Islamic Banking."

Det er lige hvad IDB har gjort. I årene mellem 1975 - 2000 har IDB godkendt for over 50 milliarder dollars i støtte til muslimske lande, angiveligt for at udvikle deres økonomier og uddannelse og infrastrukturer, men effekten har kun haft lidt regionalt økonomisk virkning. De uddannelsesmæssige bestræbelser er det gået betydeligt bedre... gennem den hurtige og betydelige spredning af radikal islam over hele verden.

Alene i 2001 overførte IDB 538 millioner dollars, indsamlet i offentligheden, i kongelige TVmarathonudsendeler, i Saudiarabien og Gulfstaterne til støtte for den palæstinensiske Intifada og familierne til de palæstnensiske selvmordsbombere. IDB har også kanaliseret FN midler til Hamas, som det er dokumenteret af bankpapirer opdaget på Vestbredden og i Gaza. Alligevel fik IDB FN observatørstatus i 2007.

Ifølge en rapport fra 1991, US Library of Congress on Sudan, støttede IDB også Faisal Islamic Bank, oprettet i 1977 under lov af Sudan's Faisal Islamic Bank af den saudiarabiske prins Muhammed Ibn Faisal Al Saud og under ledelse af medlemmer af den lokale Det Muslimske broderskab og deres parti, National Islamic Front. Snart efter oprettede de andre politiske partier og grupper deres egne islamiske banker. Sammen overtog de sudanesiske banker 20% af landets indeståender og "gav derved det økonomiske grundlag for at gøre Sudan til en islamisk stat i 1983, og var med til at fremme de islamiske regeringsinitiativer og den førte politik til dato." Sudan islamiserede sit bankvæsen i 1989. Imidlertid var Pakistan det første land, der officielt islamiserede sit bankvæsen i 1979.

Det stigende udbytte af olien opmuntrer Det Muslimske Broderskab til at gøre al-Banna's vision til virkelighed. I 1977 og 1982 forsamledes de i Lugano, Schweiz, for at udarbejde en masterplan, og en traktat med titlen "Mod en Verdensomspændende Strategi for Islamisk Politik," også kendt som Projektet. Det Muslimske Broderskabs leder al-Qaradawi udfærdigede det tydelige dokument 1. december 1982. De 12 punkter i strategien inkluderer, direktiver til oprettelse af en islamisk stat og gradvist parallelt skal der arbejdes på at kontrollere lokale magtcentre...ved at benytte arbejdet i institutioner som middel til at opnå dette. Det kræver "en særlig islamisk økonomi i sociale og andre institutioner," og "de nødvendige økonomiske virkemidler for at skaffe finansiel støtte," til udbredelsen af fundamentalistisk Islam.

Som en konsekvens stiftede IDB, AAOIFI i 1990. Medlemmerne i AAOIFI, herunder den saudiske Dallah al Baraka Gruppe, al-Rajhi Banking & Investment Corporation og Kuwait Finance House -- alle er de impliceret i den økonomiske støtte til a-Queda og andre søsterorganisationer under Det Muslimske Broderskab, nævner Richard Clarke, den tidligere koordinator for national sikkerhed og beskyttelse af infrastruktur og antiterrorisme. De 18 medlemmer i AAOIFI har også Iran og Sudan, begge på USA's liste over (OFAC) nationer underlagt sanktioner. Iran er også defineret som en støtte til terrorisme af USA. UAE (De Forenede Arabiske Emirater)banker overførte de fleste midler til angrebene 11.09.01.

I 2002 blev "den de facto Islamic Central Bank," Islamic Financial Services Board (IFSB) oprettet i Kuala Lumpur for "at opsluge chokket fra 11.09., og igen styrke den islamiske økonomiske stabilitet." Som formand for organisationens møder var den daværende premierminister for Malaysia, Mohamed Mahatir, der udtalte, "Et universelt islamisk banksystem er en jihad, der er værd at arbejde videre på, for at undgå Vestens slaveri." IFSB medlemmerne er blandt andre centralbankerne i Iran, Suda, og Syrien (alle støtter de terrorisme) og den palæstinensiske Monetære Myndighed (PMA), der vidt og udbredt anerkendt, siden dens oprettelse, for at være økonomisk støtte til terror.

Ifølge direktøren og præsidenten for Dallah al Baraka Group og Islamic Chamber and Commerce and Industry, Saleh Kamel er der nu for tiden mere end 400 islamiske finansielle institutioner i 75 lande. Deres beholdning er er, end 800 millioner dollars, og det vokser med 15% hvert år. HSBC, UBS, J.P. Morgan Chase, Deutsche Bank, Lloyds TSB, og BNP Baribas er blot nogle få der tilbyder bankforretninger efter islamisk shari'a baserede principper til deres klienter i vesten - og markedsfører dem som "etiske investeringer."

Milliardæren Sheik Saleh Abdullah Jamel og hans familie har ligesom andre velstående saudiere opbygget deres terrorunderstøttende søsterorganisationer med 3.5 milliarder dollars fra Dallah al Baraka Group, netop for at fremme shari'a. Forretningerne, økonomien og mediesektoren indarbejder, landbrug, kommunikation, sundhedsvæsen, ejendomshandel turisme, transport og finansselskaber -- herunder 10 banker, og adskillige leasing og finansfirmaer, Arab Radio & Television og Arab Digital Distribution, og International Information & Trading ServiceCo., der blandt andet udgiver publikationen Top 1000 Companies Directory.

De hastigt stigende oliepriser fylder kisterne i de islamiske banker og giver brændstof til udvidelsen af shari'a økonomien og finansieringen af jihad -- og truer USA og hele den ikke-muslimske verden yderst alvorligt. Osama bin-Laden bad faktisk, kort efter 11.09.01, muslimerne om at "koncentrere sig om at ramme USA økonomisk med alle til rådighed stående midler... Hold øje med holdepunkterne i USA's økonomi. Ram disse holdepunkter igen og igen og derpå vil de falde en efter en."

NASDAQ opkøbet, altså købet af over 52% af London Stock Exchange (LSE) og 47,6% af OMX (Nordic Exchange), og den uhæmmede udvidelse af shari'a økonomien følger meget trofast al-Banna's plan om at sprede og endegyldigt indføre shari'a på verdensplan.

Børs Dubai bekendtgjorde i december 2006, at de nu ændredes til "shari'a tilknytning og bogføringspraksis." Alligevel benægtede Børs Dubai, i et svar på en specifik henvendelse om substansen i Børs Duabi fra Partnership for New York City den 22. oktober 2007, at deres grundlag var islamisk. Stadig ikke klar over komplikationerne ved at importere shari'a økonomi, har horder af vesterlændige imidlertid ivrigt deltaget i sådanne givtige begivenheder som Islamic Finance Summit i New York ´, oktober 2007, der fokuserede på "forbedringerne i forbindelse med shari'a tilknyttet finansiering." Ifølge et øjenvidne svarede en islamisk lærd fra podiet på det utidige spørgsmål fra en deltager, "Hvad er shari'a?" "Det er noget der er godt for dig!" Det som gik hen over hovedet på deltagerne var den uigendrivelige kendsgerning at shari'a betyder Islams overherredømme, i direkte konflikt med USA's forfatning.

ZAKAT

Vi får at vide, at zakat betyder hjælp til de trængende. Men som Janine A. Clark i sit fremragende studium viser, bruges zakat til at støtte middelklassen, til at styrke deres loyalitet for de herskende og til at give opbakning til deres radikale ideologi.

Det Muslimske broderskabs leder Yusuf a-Qaradawi deklamerer: "At erklære hellig krig... er en islamisk pligt, og at kæmpe ... er Allah's vej, hvortil zakat benyttes." I sin publikation, Fiqh az-Zakat, tilføjer al-Qaradawi, "Den vigtigste form for jihad i dag er ihærdig formålstjentligt organiseret arbejde på at opbygge den islamiske samfund og stat, og implementere den islamiske levevis på de politiske, kulturelle og økonomiske områder. Dette er den bedste måde at benytte zakat." Som tidligere påvist, adskillige gange, er de muslimske jihad-terror organisationer virkelig de prominente modtagere af zakat.

Brugen af velgørenheds midler til støtte for jihad er imidlertid ikke kun begrænset til de de radikale sunnier. På Jerusalems dag, den 5. oktober 2007, udsendte Al-Manar TV, Hezbollah lederens Hassan Nasrallahs gruopvækkende tale der angav de religiøse, moralske og politiske bevæggrunde til støtte for "den væbnede palæstinensiske modstand," og som bad om økonomisk støtte til de palæstinensiske terrororganisationer ved at henvise til "Khomeini's fatwa... der tillader velgørenhedsfonde... og en skat på 1/5 (khums) kan overføres til disse organisationer ..for at betale for deres kamp."

Definitionen på zakat i Encyclopedia of Islam indbefatter i "kategori 7" de mulige modtagere, "frivillige engageret i jihad, for hvem zakat skal dække deres "leveomkostninger og udgifterne til deres militærtjenste (dyr, våben)."

Millard Burr og Robert Collin's overbevisende studium Aims For Jihad, dokumenterer, at zakat, der er tvungen for alle muslimer, gives "på Allah's vej," da gives det for at understøtte jihad. Der er 7 kategorier af mulige modtagere: De fattige, konvertitter, rejsende, de som er under tvang eller har gæld, de som er hengivne med at udbrede og kæmpe for Islam og Allah, nyomvendte, hvis tro er svag og nye konvertitter "hvis hjerter fornylig er blevet overbevist." Zakat kan også benyttes som støtte til de som administrerer den.

I en forbundsretsag i 2006 blev de påståede al Queda støtter Emaddeddin Z. Muntasser og Muhammed Mubayyid anklaget for at have anmodet om og brugt "fondsmidler til støtte for og til fremme af mujahideen og jihad, herunder distributionen af pro-jihad publikationer," gennem deres nu ikke-eksisterende "velgørenhedsorganisation, Care International, der havde base i Boston. Organisationen offentliggjorde blandt andet, en engelsk version af al Queda medstifter og nøgleperson i Det Muslimske Broderskab, Abdullah Azzam's "Join the Caravan."

Den fastslår, "Jihads tvungne natur hos det enkelte individ forbliver i kraft indtil nationerne er rensede for forureningen af de vantro!" De indsamlede mere end 1,3 millioner dollars i bidrag. Til deres forsvar hævdede Muntasser og Mubayyid at de blot havde udøvet deres religiøse friheder og pligt til zakat som en del af deres hævdvundne rettigheder efter Forfatningen. Deres bevæggrunde for frifindelse (som Retten ikke fulgte) citerede kapitel 9 vers 60 i Koranen, der beskriver "de som er berettiget til at modtage zakat."

Helt utroligt argumenterede sagførerne, der forsvarede de anklagede, at sådanne velgørenhedsfonde til støtte for jihad og mujahideen er fuldt skattefritagne ifølge Forfatningens beskyttelse af religiøs frihed, Rettens referat viser at Care International indsatte checks "med håndskrevne bemærkninger, som 'Kun til jihad,' 'Støtte til jihad i Bosnien,' og 'Muslimske Tetjenske Krigere.'" Forfatningen giver beskyttelse til religiøs frihed, men er så absolut ikke beregnet til at beskytte religiøse sanktioner og opfordringer til krig i eller mod Amerika.

Den første Amendment forhindrer Kongressen i at vedtage love "mod oprettelse af religion eller forbyde den frie udøvelse heraf." Imidlertid giver Forfatningen ikke beskyttelse til nogen gruppe eller religion der støtter "hellig krig" mod USA eller dets borgere.

STATSLIGE ZAKAT BUREAUER

Saudiarabien

I 2007 indsamlede Saudiarabien 18 milliarder dollars i zakat -- heraf 20% betalt i flad indkomstskat af udenlandske selskaber. Saudierne hævder, at de indkrævede penge er med til at udbygge deres infrastruktur. Imidlertid er 2/3 dele af de saudiske mænd uden arbejde og infrastrukturen er i forfald.

Som illustration af, hvorledes fondene benyttes fastslog Saudiarabiens Generalsekretær for Muslim World League på IQRA-TV 29.08.05. "Profeten sagde: "Den som udstyrer en kriger ... da er han selv som om han kæmpede." Du ligger i din seng, sikkert i dit hjem og giver penge og Allah giver dig beløning som krigeren belønnes. Hvad er det da? Jo, et privilegium."

Siden 1970'erne har den saudiske regering brugt mere end 100 milliarder dollars på opførelsen af tusinder af moskeer, islamiske centre og islamiske læreprogrammer på univeristeter over hele jorden for at fremme ummah og underminere Vestens økonomi, politik, kultur, uddannelse og lovstrukturer med det formål at erstatte dem med shari'aen. I de sidste 13 år alene har saudierne givet mindst 459 millioner dollars til britiske universiteter for islamiske studier ifølge professor Anthony Giles fra Brunei University.

De verdensomspændende muslimske optøjer ovenpå offentliggørelsen af de danske Muhammed-karikaturtegninger i Danmarks største avis Jyllandsposten, begyndte kun efter at Saudiarabien kaldte sin ambassadør hjem fra Danmark; efter at Sheik Osama Khayyat, imam ved Grand Mosque i Mekka, på saudisk TV havde rost den saudiske regering for deres handlemåde; og efter Sheik Ali Al-Hudaify, imam ved Profetens Moske i Medina bad om støtte "fra regeringerne, organisationerne og de lærde i den islamiske verden til kampagnerne for at protestere mod de vanhellige angreb på Profeten." Det saudi kontrollerede OIC igangsatte og koordinerede de muslimske optøjer overalt efter offentliggørelsen af tegningerne.

For at opnå mere kontrol over de muslimske samfund i hele verden, for bedre at kunne koordinere "spontane demonstrationer," og bedre at kunne formidle midlerne til disse, oprettede det saudi støttede OIC den gejstlige International Commission for Zakat (ICA) 30. april 2007. Tidligere var der mere end 20000 organisationer der indsamlede zakat, nu overvåger og fordeler den islamiske gejstlige centraliserede "ekspert komite," med base i Malaysia midlerne globalt. Den nye komite fordeler rundt regnet 2 milliarder dollars indsamlet i Ramadan, i 2007, til muslimsk "velgørenhed."

For at vise deres enighed siger den shiitiske Hezbolla leder Hassan Nasrallah, "Hvis der havde været en muslim der havde gennemført Imam Khomeini's fatwa mod overløberen Salman Rushdie, da ville de krapyl der fornærmer vor profet Muhammed i Danmark, Norge og frankrig aldrig have vovet at gøre de."

Saudiernes rolle i finansieringen af terror er ingen hemmelighed. Alligevel har administrationen i USA fortalt os, at saudierne er vore allierede. 10. december 2002 kritiserede Joint Inquiry Staff (JIS) rapporten fra Senate Select Committee on Intelligence (SSCI) og Repræsentanternes Hus's Permanent Select Committee on Intelligence (HPSCI). Senatorerne Jon Kyl og Pat Roberts fastslog, "Wahhabismens gennemtrængningskraft i Saudiarabien, en radikal, antiamerikansk variant af Islam, var velkendt før 11.09.01. JIS skulle have spurgt, hvorfor Saudiarabien har fået særlig fortrinsbehandling af Statsadministrationen, og om efterretningstjenesterne var meddelagtige i den førte politik?"

I begyndelsen af 2008 fastslog regeringens embedsmænd offentligt, at saudierne fortsætter med at understøtte radikal islamiske grupper. De Forenede Arabiske Emirater, som ethvert andet muslims land, indsamler tvungen velgørenhedsbidrag (zakat - den tredje søjle i Islam - en årlig velstandsskat), på mellem 2,5 til 20% af muslimske institutioner og selskaber. I teorien betaler ikke-muslimske fremmede banker og olieselskaber ikke zakat, derimod betaler de en tvungen skat på mindst 20% af deres overskud. I 2003 oprettede Forenede Arabiske Emirater et uafhængigt selskab der indsamler zakat fra afkastet af regeringens skatteindtægter fra "selskaber der er registreret på Dubai Financial Market og Abu Dhabi Securities Market...olieproducerende selskaber og afdelinger af fremmede banker." I 2007 blev det anslået til 13.5 milliarder dollars.

Skønt de fremstiller sig selv som en moderat allieret overfor Vesten har De Forenede Arabiske Emirater vedholdende støttet såvel fredelig som voldelig indførelse af shari'a og terrorisme over hele jorden. I 2006 gav de 100 millioner dollars til støtte for selvmordsbombere i Palæstina og for at bygge en ny by ved navn Sheik Khalifa City til ære for De Forenede Arabiske Emiraters præsident. Byen huser familierne til "shahids (martyrer) og fanger" og blev bygget på ruinerne af Moraq, en af de evakuerede israelske bosættelser i Gaza.

27. juni 2005 takkede Palestinian Information Center med en offentlig erklæring fra Hamas, Emiraterne for deres "uforbeholdne støtte." Erklæringen sagde: "Vi værdsætter i høj grad deres højhed Sheik Khalifa Bin Zayed Al Nayhan (Emiraternes præsident) og folket i Emiraterne og regeringen for deres grænseløse søtte... der har været med til at gøre vort folk endnu mere beslutsomme i deres kamp mod den israelske besættelse." Hamaserklæringen fortsætter: "Vor søsterlige Emiraterne har ... aldrig tøvet med at yde hjælp til vort mujahid folk i forbindelse med at genopbygge deres huse, der er blevet ødelagt ...Emiraterne har ikke sparet sig nogen bestræbelse for at yde finansiel og materiel hjælp til de palæstinensiske velgørenhedsinstitutioner."

Som det er dokumenteret af Intelligence and Terrorism Information Center ved Center for Special Studies (CSS) er Hamas's velgørenhedsinstitutioner kendt som en integreret del af selve Hamas's opbygning og som sådan ikke godkendt af USA og Israel.

Hamas føjede også en særlig hyldest til ved, at love "aldrig at glemme den generøse gave af den afdøde Sheik Zayed Bin Sultan (al Nahayan fra Abu Dhabi)," far til den nuværende præsident i Emiraterne. Multimilliardæren var tidligere PLO leder og fra 1970'erne til sin død i 2004 gav han millioner af dollars til PLO's terror kampagne, til Hamas og islamisk jihad.

Sheik Zayed Bin Sultan var den første arabiske leder der forstod, hvor vigtig strategien bag økonomisk jihad er i kampen mod Vesten. Han var den første der brugte olien som et politisk våben efter Yom Kippur krigen i 1973. Han var også hovedsponsor for den første internationale islamiske bank, Bank & Credit & Commerce International (BCCI) som blev lukket i juli 1991 af anklager hos New York City District, Robert Morgenthau, angiveligt fordi den støttede og gav hjælp til terrororganisationer og nationer, herunder sandinisterne, Hezbollah, abu Nidal, PLO, al Queda, Syrien, Libyen, Irans islamiske revolution... ligesom til Pakistans atomprogram så "den islamiske bombe" kunne skabes.

Umiddelbart før Golfkrigen i 1991 stemplede Sheik Zayed USA, som "muslimernes fjende nummer to" efter Israel. Mens dette skrives stemmer Emiraterne mod USA i 70% af tilfældene i FN.

Human Appeal International (HAI), en regeringsledet "velgørenhedsorganisation" fra Emiraterne, hvis bestyrelse inkluderer præsidenten fortsætter med at støtte Hamas og andre palæstinensiske organisationer, 'martyrerne' og de palæstinensiske terrorister i israelske fængsler og deres familier. HAI's modus operandi omfatter overførsel af midler til Palestinian Red Crescent, hvis afdelinger på vestbredden og Gaza ledes af Hamas. Hamas til gengæld fordeler penge til Hamas's "velgørenhedsfonde." Orient Research Center i Toronto, Canada, rapporterer, at Emiraterne kompenserede for den palæstinesiske intifada i 2001 med 3000 dollars for hver palæstinensisk shadid, 2000 dollars til hans familie, 1500 dollars til de som er i fængsel i Israel og 1200 dollars til hvert barn. Oveni modtager familierne til terrorister, hvis hjem israelerne ødelægger, hver 10000 dollars. I 2001 holdt Emiraterne to marathonudsendelser på TV til støtte for "martyrernes familier." Det ene blev kaldt "Vi er alle palæstninsere" og indsamlede 135 millioner dirham, eller 36.8. millioner dollars, det andet kaldt "For Palæstinas Skyld" nåede op på 95,3 millioner dollars.

15. februar 2005 meddeltes på Hamas's website om fonde der overførtes fra HAI til de to Hamas organisationer på Vestbredden, IQRA og RIFDAH, der begge er forbudt i Israel. 22. marts 2005 meddelte den palæstinensiske avis Al-Ayyam, at i 2004 gav Emiraternes Red Crescent 2 millioner dollars til velgørenhedsformål i Hamas til 3518 forældreløse børn af terrorister.

En detaljeret rapport fra 25. marts 2005 i den palæstinensiske avis Al Hayat al-Jadeeda beskrev, at Friends Society fra Emiraterne overførte 475000 dollars gennem Emiraternes Red Crescent til velgørenhedsorganisationer i Hebron, Jenin, Nablus og Tulkarem til fordeling blandt familierne til "martyrer," "forældreløse," tilfangetagne palæstinensere og andre.

Juli 2005 blev Osama Zaki Muhammad Bashiti fra Gaza's Khan Younis, arresteret da han vendt tilbage fra UAE80 for at have overført, adskillige gange, så meget som 200000 dollars ad gangen til Hamas's gren i Gaza.

Den fortsatte støtte fra Emiraterne følger agendaen fra den afdøde Sheik Zayed. Hans Zayed Center for International Coordination and Followup, grundlagt i 1999, som en officiel arabisk tænketank, blev dog rystet under internationalt pres i 2003. Man hyldede nemlig Holocaust benægtere som Thierry Meyssan og Roger Garaudy og var en platform for anti-vestlig, anti-kriste og anti-jødiske ekstremister som den saudiske økonom dr. Yussuf Abdallah Al Zamel, der beskyldte Irakkrigen for at være en "radikal zionistisk og højrefløjskristen krig."

Oktober 2000, kort tid efter den sidste palæstinensiske intifada gik igang mod Israel oprettede den i Qatar bosiddende leder af Det Muslimske Broderskabs Yusuf al-Qaradawi organisationen "Union of Good," der arbejder gennem den i London baserede organisation Interpal. Union of Good er en paraplyorganisation bestående af 50 islamiske "velgørenhedsorganisationer" herunder Hamas og Hezbollah tilknyttede selskaber. Det var forventet, at den kun skulle rejse penge i 101 dage, men dens succes fra starten har fået dens grundlæggere, de fleste Hamas medlemmer, til at fastholde deres indsamling til dato. Millioner af dollars indsamlet i uropa og andre steder gennem Union of Good giver brændstof til alle palæstinensiske terrororganisationer. Interpal blev betegnet som en terrororganisation af USA i august 2003, men vedbliver med frit at operere i England og andre steder. Al-Qaradawi oprettede og leder Department of Islamic Law (shari'a) ved universitetet i Qatar og ligeledes Institute for Sunna Research, er i bestyrelsen for Al-Taqwa Bank, der af USA, november 2001, betegnes som en støtte af terror. August 2004 udstedte al-Qaradawi en fatwa der lyder: "Alle amerikanere i Irak er soldater, der er ingen forskel mellem indkaldte soldater og civile, de skal bekæmpes fordi de amerikanske indbyggere kom til Irak for at besætte. Bortførelse og drab på amerikanerne i Irak er ne muslimsk religiøs pligt, der skal tvinge dem til at forlade landet med det samme."

Emiraternes udenrigsminister Sheik Abdullah bin Zayed al Nayhayan fastslår, at Emiraterne var, er og vil vedblive med at være en stærk allieret med USA i kampen mod terrorisme, den fortsatte støtte fra Emiraterne til Hamas og andre islamiske terrororganisationer beviser det modsatte. Det givet berettiget grund til bekymring hos Vesten om tilliden til Emiraternes banker, til shari'a finansorganisationerne og regeringens skat eller til zakat indsamlings metoder. Ligeledes er der grund til alarm over at skulle afgive kontrol, eller indflydelse til Emiraterne af Vestens investeringsselskaber. banker eller markeder. Det samme gælder alle andre islamiske finansielle institutioner eller stater.

Bourse Duabi begyndte at arbejde som verdens første udelukkende shari'a relaterede børs i december 2006. Shari'a kræver firmaer der også er shari'a baserede og kan udstede en særlig skat til alle andre. Renselse. Den islamiske renselse (tazkiay) på Bourse Dubai blev godkendt af AAOIFI's shari'a bestyrelse. AAOIFI grundlagde det islamiske verdensomspændende finansielle netværk, og regulerer alle islamiske finansielle organisationer og produkter, inklusive Bourse Duabi.

HVORDAN KAN VESTEN VINDE?

Modstanderens evne til at manipulere med medierne og den offentlige mening må og skal ikke undervurderes. Propagandaoffensiven er så succesrig, at selv oberst Thomas X. Hammes' beskrivelse af det, som førte til den anden intifada, i det store og hele blot er et opkog af den saudi-støttede palæstinensiske udlægning og propaganda. Hammes påstår, at de palæstinensiske myndigheder kaldte den nye intifada "al Aqsa intifada" for at vise, at den palæstinensiske voldsreaktion var et direkte resultat af Likud Partiets leder, Ariel Sharon's besøg ved al Aqsa Moskeeen. Yderligere spekulerer Hammes over, om Sharon med vilje igangsatte den palæstinensiske vold ved med vilje at benytte sin egen 5. kolonne krigsstrategi, og derved skulle han afsløre en ligegyldighed med de tusinder af døde israelere og palæstinensere, der var resultatet af ødelæggelserne.

Kendsgerningen er, at Sharon aldrig var i al-Aqsa Moskeen, men derimod besøgte det hellige jødiske sted, Tempelbjerget. Desuden har et omhyggeligt studium af den palæstinensiske modus operandi gjort det klart, at igangsættelse af voldsaktioner udføres på en opportunistisk facon, og denne var planlagt på forhånd. Mad Al-Hifalutin, dengang kommunikationsminister for de palæstnensiske myndigheder slog ved flere lejligheder fast: "Vi havde påbegyndt forberedelsen til den nuværende intifadas igangsættelse lige siden vi kom tilbage fra Camp David forhandlingerne, på et krav fra præsident Yassir Arafat."

USA udarbejder nu nye militær- og forsvarsdoktriner for at vinde denne 'krig.' Samtidig med at teknologierne forbedres ser det ud til, at fokus nu rettes ind på udviklingen af lettere og mere fleksible hærenheder og med en større forståelse for de individulle karateristika hos vore fjender. Idet han skriver om strategierne, der er nødvendige for at vinde den næste krig, siger oberst Thomas X. Hammel, at "det mest kraftfulde budskab fra USA" til verden er, at vi "værdsætter det enkelte individ."

En målestok for vor fjendes succes er vor tilbageholdenhed med at identificere shari'a og erkende det som det virkelig er. Tilhængerne har kun ummah filosofien i tanke og de gør det enkelte individ til slave for at opnå deres mål -- globalt herredømme. Så længe fjenden -- shari'a -- ikke er blevet korrekt anerkendt og fuldt forstået har vi ingen chancer. Blotlæg shari'a og dens tilhængere, det være sig stater, organisationer eller enkelt individer, det er livsnødvendigt for vor evne til at forsvare os. Det vil gøre os i stand til at modarbejde og underminere sharia'ens verdensomspændende udvikling og opbygning, og vende dens tilhængere mod den selv -- ligesom vi gjorde med kommunismen.

http://www.frontpagemag.com/Articles/Read.aspx?GUID=5bf32f00-2c8f-47cf-8c69-93644ccfa710

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails