lørdag den 25. april 2009

Obama's Nomineringspapirer er falske

Obama's Nomineringspapirer er falske!

Dette brev er sendt ud til millionvis af amerikanere

Bed alle 50 Statschefanklagere om at undersøge NU de tvingende beviser på, at Barack Obama blev født i Afrika!

Kære N.....N.....

Jeg har vovet at anlægge sag mod Obama for at tvinge ham til at fremvise sin fødselsattest og således afslutte den kontrovers der er om hans status som en "indfødt" borger en gang for alle. Nu viser det sig han går hårdt til mig og United States Justice Foundation (USJF) - den offentlige lovlige interessegruppe som jeg har grundlagt for 30 år siden -- og det ganske alvorligt! Blot fordi vi vover at lede efter sandheden!

Der må være noget at skjule, fordi hr. Obama's sagførere har truet med at sanktionere USJF til ikke længere at eksistere.

USJF har påbegyndt bestræbelserne for at overbevise Statschefanklagere over hele landet om at få undersøgt om Barack Obama har begået mened ved bevidst at have arkiveret falske nomineringspapirer....ved at påstå at han efter Forfatningen er værdig til at kandidere, og tjene som, Præsident for USA. Som du måske ved viser de beviser der er tilstede, at han blev født i Afrika. En fax til alle 50 statschefanklagere kan benyttes til straks benyttelse (vedhæftet)

Skønt det er et stykke tid siden 20. januar 2009 - indsættelsesdagen- kan Barack Obama stadig væk standses fra sin rolle som "besætter" af Det Hvide Hus.

Fax til alle 50 Statschefanklagere og anmod om at få undersøgt Obama's bedrag

Helt tydeligt er beviset om at Barack Hussein Obama blev født i Afrika - ikke Hawaii som han påstår - og derfor er det helt klart, at han ikke kan være Præsident i USA.

For det første, Obamas nej til at frigive sin fødselsattest. Hvis han intet har at skjule, hvad opnår han så ved at nægte pressen at se fødselsattesten.

For det andet, Barack Obama's halvsøster Maya Soetoro-Ng, påstand om, at hr. Obama blev født på et bestemt hospital på Hawaii, kun for derpå adskillige år senere at hævde at det var et andet hawaiiansk hospital.

For det tredje, opbygningen af en 'mur' rundt om Barack Obama's bedstemoder, den nu afdøde Madelyn Dunham, af hr. Obama, og således afskære adgangen til den eneste person der var i live og som ville have været tilstede, hvis han faktisk var født på Hawaii.

For det fjerde, udstationeringen af politibetjente ved de to hospitaler i Honolulu som fr. Soetoro-Ng nævnte, som en bestræbelse på at forhindre pressen i at komme frem til sandheden om fødselsattesten.

For det femte, en båndoptaget telefonsamtale med hr. Obama's sted-bedstemor i Kenya, der påstår at hun var tilstede ved hans fødsel ... i det som nu hedder Kenya!

For det sjette, "fødselsattesten" som kan ses på Obamas kampagne website og andre liberale websites. Da Barack Obama blev født i 1961, lang tid før laserprintere og hjemmecomputerne, ja så burde den originale fødselsattest være skrivemaskinskrevet...og ikke være ligesom den laserprintede "kopi" man hævder er den ægte.

Beviset kræver at Barack Obama svarer på, hvorfor han har holdt sandheden skjult overfor det amerikanske folk om hans valgbarhed til at være præsident!
Sådan ligger landet. Ikke alene fortsætter hr. Obama med kategorisk at nægte at komme med de afgørende beviser på om han er en "indfødt" borger, hans højt priste LA-baserede "dream team" af sagførere har USJF direkte i sigtekornet. Ammunitionen fyldes i begge løb!

Så medmindre du hjælper mig og mit hold her ved USJF så vi kan stå frem i retten vil hr. Obamas lejesvende kunne ødelægge den finansielle slagkraft hos USJF, og dermed evnen til at være den legendariske torn i kødet på hr. Obama!
Barack Obama fortsætter med at bekæmpe ethvert forsøg på at se hans rigtige fødselsattest - kun fremvises den 'besynderlige' på hans website - ligesom han bekæmper os med hud og hår når vi forsøger at få adgang til hans collegepapirer... som vi mener kan bevise at han ikke er født her i landet!

USJF udtog stævning mod Occidental College for at få adgang til hr. Obamas college papirer, og vi kæmper for at finde sandheden på mange andre områder, herunder:
  1. Ved at appellere en sag anlagt af USJF i Californien hele vejen op til USA's Højesteret, om nødvendig, på vegne af præsidentkandidaten fra 2008, Alan Keys, der bragte spørgsmålet om hr. Obama's status som "indfødt borger" i spil.
  2. Ved at støtte og assistere de lokale sagførere og advokater i lignende søgsmål i Ohio, Hawaii, Mississippi, og vi overvejer at lægge sager an i andre stater; og
  3. Vi har påbegyndt en kampagne der kræver at din Statsanklager går i aktion nu, som jeg har berettet om.
Da Barack Obama officielt gik ind på præsidentkontoret blev han, bogstaveligt, "en falsk tronbesidder." Ifølge Forfatningen er det kun en "indfødt borger" der kan besidde præsidentembedet.'

Skønt han blev svoret ind ind 20. januar 2009 er Barack Obama ikke den lovlige præsident over USA medmindre han kan bevise at han er "indfødt borger."

Ydermere, enhver handling han foretager mens han besætter Det hvide Hus må være ugyldig. Hvis han ikke lovligt kan være præsident da er enhver lov der vedtages af Kongressen annulleret og ugyldig fordi Forfatningen klart kræver at alle love skal underskrives af Præsidenten....og, uden en lovlig valgt præsident i embedet, er det en umulighed.

Det er helt klart at denne krise skal afsluttes! Det kan ikke gå for hurtigt!

Det er præcis det vi kæmper for. The United States Justice Foundation er frontløberen i en kampagne for at beskytte USA's Forfatning .... og vor frihed.

Vi må vise standhaftighed i vor sag for at stoppe Barack Obama fra, tilsyneladende ulovligt at være præsident, trods de stedse nærværende trusler mod os. Vi overvejer at anlægge tillægssager og administrative foranstaltninger udover det dusin som allerede er anlagt, hvis du vil hjælpe os idag.

Jeg har brug for din hjælp lige nu for at kunne vinde denne kamp. Vi skal rejse de nødvendige mdler til at fortsætte vor lovlige undersøgelse, betale sagsomkostningerne og advokatregningern og til at kontakte alle 50 Statchefsanklagere. Ved at hjælpe USJF med denne kampagne kan du på bedste måde, og det er muligvis din eneste chance, finde ud af om Barack Obama lovligt er præsident for denne store nation, eller om han er en svindler, en usurpator!

Min ven, gå i gang øjeblikkeligt. Venligst fax til alle 50 Statschefanklagere og send mig venligst det du synes til hjælp for USJF for at stoppe Barack Obama i at fortsætte sit tilsyneladende tyveri af Præsidentskabet!

Er du villig til at se Forfatningen trådt under fode og tilsidesat af venstrefløjen? Vil du sidde og gøre ingenting mens en udenlandsk født person muligvis ulovligt besætter Det Hvide Hus som Præsident for USA?

Vi vil ikke lade os skræmme. Men vi har brug for din øjeblikkelige hjælp hvis USJF skal overleve denne kamp til den bitre ende - og hvis U.S. Forfatningen skal klare denne krise intakt!

Vort land er på en hastig vej mod katastrofen... men du kan hjælpe os i at denne situation ikke bliver værre. Jeg håber på at høre fra dig i dag.

De bedste hilsener

Gary Kreep, Executive Director
United States Justice Foundation

P.S. Amerika har aldrig før været under en sådan trussel. Alt vi holder for kært er i fare med Barack Obama som siddende præsident, hvis han ikke frigiver sin rigtige fødselsattest. Venligst send det du synes - i dag!

P.P.S. Og glem ikke at besøge vor hjemmeside www.usjf.net for mere information om denne sag og andre kritiske emner der vedrører vor nation.

Synopsisnoter:

Se denne svarskrivelse fra Obama og Bidens advokat til en anden der har lagt sag an: http://www.familysecuritymatters.org/docLib/20090415_BauerLetter3Aprilredacted.pdf
Hør denne radioudsendelse om sagen: http://www.familysecuritymatters.org/audioLib/20090421_guest_JohnH.mp3 på sine steder utroligt morsomt.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Rigtigt spændende. Havde en diskussion med et ungt menneske, der ikke mente det var et problem, da befolkningen jo havde godkendt ham ved at give ham præsidentposten!
Argumentaiton om, at hvis Forfatningen, Grundloven, siger noget andet og valggrundlaget derfor ugyldigt, prellede fuldstændigt af. Måske det viser en tendens til at se bort fra vore grundlæggende byggesten i samfundet! En farlig tendens.

Olsen sagde ...

Jeg gennemhørte radioudsendelsen igen. Der er op til flere mystiske omstændigheder ved Obama, har han indonesisk statsborgerskab, hvor er hans collegepapirer, hvordan kunne han besøge Pakistan som han siger han gjorde på et tidspunkt da amerikanske statsborgere ikke fik lov til at komme ind? Benyttede han sit indonesiske pas? Osv, osv.
Verden vil bedrages og det bliver den.

Related Posts with Thumbnails