onsdag den 15. april 2009

Mahmud kan ikke læse


Mahmud kan ikke læse


Efter mere end 80 år med masser af olie på den arabiske halvø, efter at billioner af dollars er strømmet ind i de Saudiske skattekister, efter at titusinder af madrassaer er blevet opført over hele kloden, hvad har muslimerne så ellers skabt?


Faktisk intet som helst af nogen værdi for den moderne civilisation.
Hvis du nu skulle gætte, hvor mange udenlandske bøger tror du så der er blevet oversat til arabisk med det formål at oplyse deres befolkninger i de sidste 1000 år? Sørgeligt nok, kun omkring 10000 bøger. Det er 10 bøger om året

Nu skal vi ikke være så bekymrede for det olierige Abu Dhabi , der planlægger at forvandle emiratet til en kulturel banebryder i Mellemøsten har i 2008 oversat 100 bøger til arabisk.

100 titler om året til mere end 325 millioner arabere (Wiki) . Norge med sølle 4,5 millioner mennesker oversatte ligeså mange titler sidste år - om ugen.
 
Så hvad mon araberne bruger deres mange oliepenge til? Indirekte gives nogle af dem til velgørenhedsformål til muslimer, der så er med til at støtte terrorisme, udbrede islamisk ekstremise og tilskynde til had mod alt der anses for at være vantro. For eksempel, i Storbritannien lærer mange muslimske skoler deres elever at foragte alt hvad der blot ligner vestlig kultur, her følger nogle punkter: Musik, skak, cricket, skuespil, dans, sport, Shakespeare og ja, alt andet ikke muslimsk.

Hele problemet har sin rod i Koranen. Som Riyadhul Haq, en af lærerne i en sådan islamisk skole beretter, "Allah har advaret os i Koranen, vær ikke venner med kuffar. Jøderne og de kristne vil aldrig være tilfredse med dig, medmindre du følger deres vej."

Koranen tilskynder ikke muslimerne til at læse nogen andre bøger, for hvis en bog indeholder det som allerede er i Koranen, da er den overflødig, og hvis den indeholder noget der er i modsætning til Koranen, ja så er den forbudt. Det kan således ikke undre at 70% af tyrkerne aldrig læser bøger.
 
Lad os nu være rimelige: Muslimerne læser andre bøger end Koranen. Bestselleren på arabisk, år efter år, udover Koranen? Adolf Hitler's "Mein Kampf."
 
Under den danske karikaturkrise, samtidig med at muslimerne hylede, græd, lavede optøjer, nedbrændte og dræbte vantro i deres krænkelse af deres profet, blev der afholdt en international bogmesse i Kairo fra den 17.01 til den 03.02. 2006. Samtidig med at muslimerne protesterede mod at ytringsfriheden kunne betyde krænkelse af deres religion, da var det lige præcis det de gjorde. Klik her for at se nogle af de topsælgende titler med anti-semitisk og anti-kristne udgivelser.
Derfor Mahmud, nu kan du blive fornærmet over det jeg skriver her og du kan kommentere på ligeså mange islamiske fora som du vil og du kan protestere over den måde andre muslimske regeringer spilder deres rigdomme. Hvad med at samle en gruppe der kan beklage understøttelsen af madrassaer der opmuntrer til ekstremisme og går imod assimilering. Du kan opfatte det jeg nævner som et lumsk hyklerisk angreb og ikke fatte det jeg mener, eller du kan reflektere over, hvad du kunne have gjort for at undslippe islams fælde som du er fanget i.

Her følger nogle råd til arabere der kunne ønske et bedre liv.

I stedet for at bruge hundredevis millioner dollars på madrassaer og moskeer og islamiske centre da burde saudierne have sendt enhver ung araber til en god katolsk skole eller en jødisk Yeshiva, derved ville verden kunne have fundet beskæftigelse til de millioner af uuddannede, arbejdsløse, tilbagestående, analfabetiske stakler, hvis eneste glæde i denne verden er at tænke på jomfruerne i den næste. Hvis de havde modtaget ordentlig undervisning ville de kunne have været bidragsydere til den moderne civilisation.
 
Det kan måske lyde skrupskørt at sende arabere til jødiske skoler. Blot det at være nær en jøde er tilstrækkelig til at gøre arabere mere uforsonlige. Araberne på Vestbredden kan læse for 92,4%'s vedkommende sammelignet med saudiarabernes 78,8%. Det er rigtigt, Vestbreddens arabere er langt bedre uddannede end Saudiaraberne.

Det sidste sted et muslimsk forældrepar burde sende deres barn er til en islamisk skole.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hallo for et indlæg. Sikke argumenter. Bliv ved med at finde lignende.

Related Posts with Thumbnails