mandag den 20. april 2009

De sagde - det ikke var en hellig krig

Og så sagde de det ikke var 'en hellig krig'

Eric Rush

I filmen fra 2008 "Traitor," er sergent i US Special Forces, Samir Horn, (Don Cheadle) en sprængstofsekspert der er ansat af regeringen for at infiltrere islamiske terrrorgrupper med sin ekspertise og angivelige nytte. Horn er faktisk selv hengiven muslim, men mener at jihad som den udføres af radikale fraktioner er en afskyvækkende pervers form for Islam.

Bagsiden af medaljen synes at være præsident Barack Obama. Samtidig med at han har afgivet tilkendegivelser om, at han er skabsmuslim (ofte er han for uudgrundelig til at afklare det), fællesnævneren er nemlig, hans handlemåder stillet overfor hinanden, siden han blev præsident er det der står tilbage: At komme med amerikanske indrømmelser, eller nedbryde dets institutioner, synes at forekomme, i det mindste, en overvejelse værd.

Sidste år under et interview med ABC's George Stephanopoulos, fejlede daværende senator Obama, idet han henviste til "min muslimske tro." Uden at forsøge at dissekere de psykologiske forgreninger af bemærkningen er det tilstrækkeligt at fremhæve, at det bare ikke er den slags fortalelser man kommer med når det drejer sig om sin religion. (Se evt. denne opgørelse over amerikanernes holdning til om Obama er muslim. Synopsis-kommentar)

Hændelsen blev dog hurtigere 'begravet' end et offer for Ebola virus.

Det er højst uheldigt, trods de fremviste gerninger og mål der beskæftiges med af islamiske ekstremister, at så mange amerikanere har slugt ideen om at Islam er "bare endnu en religion," dens tilhængere ligeså integrerbare som de der tilhører andre trosretninger. Selv tidligere præsident George Bush fremførte denne formening idet han henviste til islam som "en storslået religion," og offentligt leflede for de han betragtede som "moderate" muslimer.

Her fornylig indledte præsident Obama forhandlinger mod det mål ganske uberettiget at ansætte muslimer til stillinger i Det Hvide Hus. Derpå godkendte FN's Menneskerettighedsråd en målsætning, støttet af de muslimske nationer, om at tilskynde til at vedtage internationale love der skal beskytte islam mod "kritik." Skal vi tro at en sådan handling vedrørende en religion der ikke kan andet end inspirere til kritik, blot tilfældigt er sammenfaldende med Obama's valg til Det Hvide Hus?

Det bliver mere og mere tydeligt at amerikanerne ikke får lov at lukke den berømte ladeport før hestene er undsluppet. Der har været utallige hændelser der kan illustrere islams manglende kompabilitiet med Vestens tankegang og amerikanske værdier siden 11.09.2001. Vi glemmer disse hændelser alt for hurtigt, såsom den i 2003, da sergent Asan Akbar, en muslim, i 101. Airborne Divison dræbte kaptajn Christopher Scott Seifert ved at smide en granat ind i et telt, da hans bataljon var udstationeret i Kuwait. Lige nu er der flere tilfælde i Amerika der skal igang i retssalene, eller hvor flygtninge eftersøges, i forbindelse med "æresdrab" på kvinder og børn. Disse forbrydelser er alle sager hvor islamiske følelser har dikteret lovbrydernes gerninger.

I løbet af weekenden blev det afsløret at det iransk støttede Hezbollah smugler våben, stoffer og mennesker ind i USA over grænsen fra Mexico. En bemærkelsesværdig udvikling, for at sige det mildt, men jeg vil blive højst overrasket, hvis jeg hører et eneste ord om det fra vor præsidents mund.

Endnu engang får vi lukket munden med vor egen First Amendment, af de fra venstrefløjen der har perverteret dens betydning og hensigt. "Retten til frit at ytre sig" er nu forvandlet til 'tolerant tale' med den endelige hensigt at hæmme al ytringsfrihed. "Religionsfrihed" fortolkes nu som at tolerere en religion hvis troslæresætninger ikke tillader udøvelsen af nogen anden religion.

Lyder dette som det rene vanvid i din opfattelse? Det burde det.

Heldigvis har indflydelsen fra muslimer i vort samfund indtil fornylig været ret begrænset. Uheldigvis har vi nu den "perfekte stormvarsel" med en betragtelig muslimsk befolkning i USA, en opblussen i den globale atomosfære med islamisk ekstremisme, en hjernevasket feminiseret befolkning og en præsident der er villig til at underkaste sig. Det har virkelig været en skjult anstrengelse, som Barack Obama villig hjælper med til at lykkes.

Jeg ved ikke om de yderste venstrefløjspolitikere og deres progandamiddel, den etablerede presse, tror at de vil være i stand til at kontrolle eller styre radikal islam når det en gang har fået foden rigtig indenfor hos os. De der ser hen til Amerikas traditioner, der handler om at være åben for alle religioner, er blevet forført til at tro, at de assimilerede "fredelige" muslimer selvfølgelig vil have de samme synspunkter som grupperne der indvandrede hertil tilbage i tiden.

Vær helt overbevist om, at de ikke vil gøre det mindste i forsøget på at bevare deres nye fædreland som det er. Når Amerikas institutioner engang er blevet barberet ned til sokkerne så vil de, hvis rettigheder vi så tåbeligt kæmper for, være yderst godt tilfredse med at nyde frugterne som er resultatet af deres mere hensynsløse brødre handlinger.

Eric Rush

Indlagte links af synopsis.

http://worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=93640

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails