lørdag den 11. april 2009

Muslimsk korruption i Tyskland

Muslimske ledere i Tyskland anklaget for korruption og for støtte til militante organisationer

Sami Alrabaa

Endelig handler de tyske myndigheder mod de radikale muslimer i Tyskland. German Media rapporterede den 20. marts, 2009, at anklageren har rejst sag mod Oguz Ücüncü, generalsekretæren for "Islamische Gemeinschaft Milli Görüs" IGMG en islamistisk organisation og mod Ibrahum el Zayat, formand for "Islamische Gemeinschaft Deutschland (IGD). Begge mænd er født i Tyskland og har tysk statsborgerskab.

Begge mænd tilskynder ikke alene til had og vold mod tyskere, men støtter også økonomisk radikale muslimske organisationer over hele den arabiske og muslimske verden, i særlig grad i Ægypten, Gaza, irak, Afghanistan og Pakistan. Pengene overføres ikke via banker, men transporteres af trosfæller der rejser til disse lande.
IGMG har over 87000 medlemmer og IGD har omkring 50000. Begge organisationer driver mere end 240 moskeer over hele Tyskland. Der er mere end 3,5 millioner muslimer i Tyskland, de fleste tyrkere og arabere.
For at komme salt i såret så modtager begge organisationer skattepenge for mere end 470000 euros om året som filantropiske Vereine.
Ifølge det som anslåes af hovedanklageren i München, Tyskland har IGMG og IGD smuglet mere end 3 millioner euros ud til radikale organisationer over hele den muslimske verden i 2008.
Muslimske ledere i Tyskland spiller et dobbeltspil.

Jeg har overværet adskillige prædiklener af Ücüncü og el Zayat, henvendt til muslimer. I en moske i "Klein Istanbul," Berlin, der hovedsageligt er beboet af muslimske tyrker og arabere sagde Ûcüncü "Vi muslimer benytter ethvert middel der er til rådighed i kampen mod de vantro i dette samfund for at forandre det til et muslismk samfund. Væbnet jihad er et lovligt værktøj. Det eneste sprog tyskerne forstår er vold. De bekæmper vore brødre og søstre i Afghanistan og Irak." De lokale medier fik ikke lov til at overvære denne prædiken.

El Zayat er ikke mindre militant. Han opfordrer sit muslimske publikum til at gå i jihad i Islams navn. Han sagde i en moske i Aachn (den 2. februar 2009), "Vi skal følge den vej vor elskede profet Muhammed udstak - må fred være med ham - Allah og hans apostle ønsker af os at vi kæmper for Islam og udbreder den til hele kloden, også her i Tyskland. Jorden tilhører de troende. Der er ikke plads til de vantro. De besmudser den. Dette land er en del af den muslismske Umma. Landet skal renses for vantro." Også i samme moske fik ingen lokale medier lov at være tilstede.
Muslimske ledere i Tyskland støtter ikke alene radikal islamistiske organisationer økonomisk over hele jorden, de benytter tyske skattepenge og donationer for at berige sig selv.
Tre tidligere medarbejdere (der ikke ønkser at stille sig frem offentligt af frygt for repressalier) for Aiman Mazyek, generalsekretær for Znetralrat der Muslime in Deutschland (ZMD) fortalte mig at Mazyek har begået underslæb for mere end 250000 euros. Han investerede pengene i tyrkiske feriemål. To af hans venner der driver hans forretning i Tyrkiet er på lønnningslisten i ZMZ.
Også Ali Kizilkaya, formand for "Islamrat für die Bundesrepublik Deutschland" (IR) har også begået underslæb for offentlige midler som han benyttede til at købe en boligblok i Aachen og Dortmund gennem en hemmelig bankkonto i Schweiz. Den tyske avis FAZ rapporterede den 27.12.1008, at Kizilkay var blevet arresteret adskillige gange for at have smuglet enorme pengebeløb over grænsen til Schweitz. Han er under overvågning af politiet for at nægte at følge den Tyske Forfatning og for tilknytning til radikale muslimske organisationer.

Lamya Kaddor, en lærer i Islam og tidligere assistent til Sven Kalisch, en professor i islam ved Münster Universitet har også misbrugt offentlige forskningsmidler. Hun begik underlæb for mere end 120000 euros. Denne sag er under behandling af retten.
Sammen med korruption er de islamistiske og muslimske ledere i Tyskland ihærdigt igang med at skabe et parallel muslimsk samfund, deres eget samfund. Næsten dem alle forkaster den Tyske Forfatning - når de lokale medier ikke er tilstede - og opmuntrer til at indføre Allah's lov, Shariaen.
Samtidig står de frem i medierne for den tyske offentlighed, yderst venlige og ulasteligt klædt i velsiddende jakkesæt og gør sig til tlasmænd for at de uden forbehold accepterer Forfatningen.

Her følger en liste med de mest aktive islamistiske organisationer i Tyskland og deres mest ihærdige operationer:
1. "Der Islamrat für die Bundesrepublik Deutschland (IR). Den består af 30 organisationer og har anslået 140000 medlemmer og driver ca. 470 moskeer. Den mest radikale organisation hos dette råd er "Islamische Gemeinschaft Milli Görüs. Necmettin Erbakan , grundlæggeren af denne organisation og hans hjælpere mener at det "Osmanniske Imperium før eller senere" blive indført i Tyskland og med Sharialov.

2. "Zentralrat der Muslime in Deutschland (ZMD) blev oprettet i 1994, og har siden 2006 været under formandskab af Ayyub Axel Köhler, en tysk konvertit. Dette råd har ca 20000 medlemmer over hele Tyskland og driver omkring 180 moskeer. ZMD støtter også Shairalov, herunder stening af kvinder hvis de begår ægteskabsbrud.

3. "Der Verband der Islamischen Kulturzentren" (VIKZ). Det har ca. 70000 medlmmer og driver mere end 240 moskeer. Dens formand er Mehmet Ylmaz, en radikal muslimsk tyrk der "besøgte Afghanistan og Pakistan adskillige gange." rapporterede Die Welt den 17.01.2009.

4. "Türkisch-Islamische Union der Anstalt für Religion (Ditib). Det er en af Tyrkiet kontrolleret organisation der blev oprettet i 1984. De har anslået mere end en halv million medlemmer og driver omkring 870 moskeer over hele Tyskland.
Alle de ovennævnte organisationer driver ikke alene moskeer, men har også deres madrassas (religiøse skoler) og "Kultur" centre.

Adskillige studier og undersøgelser udført hos de muslimske samfund i Tyskland nævner at flertallet af Tysklands muslimske befolkning, i særlig grad blandt unge muslimer, bliver i stigende grad mere fanatiske og fundamentalistikse, og det især efter af Recep Tayyip Erdogan, lederen af 'Retfærdighed og Udviklingspartiet' blev premierminister i 2003.

Ursula Spuler-Stegelman, en ekspert i Islam ved Marburg Universitet siger, "jeg har ikke kunnet finde en eneste moske eller muslimsk kulturcenter hvor der ikke var en overrepræsentation. De lærer alle om had og vold og imod de tyske vantro."

I hendes studium "Muslimer i Tyskland" fra 2004 præsenterer Spuler-Stegelman i detaljer sine anklage.r Hun siger, "Trods påstande om det modsatte fra muslimske ledere er næsten alle muslimske centre og madrassaer steder hvor der opfordres til had og vold. Eleverne indoktrineres til strenge Sharia orienterede former for Islam. Eleverne optrænes til at accepteret streng lydighed og streng adskillelse af kønnene."

Hans Peter Pohl, en embedsmand fra Hesse har observeret muslismske madrassaer, moskeer og kulturcnetre i årevis. Han fortalte mig at unge muslimer disse steder er "ekstremt anti-semittiske og anti-amerikanske i deres holdninger."

Eve meyer, en lærer ved et gymnasium i Detmold, Tyskland der underviser i engelsk og biologi siger at muslimske elever på hendes skole "nægter at lære engelsk selvom det betyder de dumper til deres eksaminer. De benægter også evolutionsteorien i biologitimerne. De genererer også pigerne og opfordrer dem til at iføre sig hijab (tørklæde). De nedgør kvinder. Når jeg taler med dem nægter de at se mig i øjnene."

Ifølge Rheinlands ungdomsafdeling, har VIKZ oprettet fra 2004, weekend og ferielejre over hele Tyskland - uden myndighedernes godkendelse - for mere end 30000 muslimske unge. Heinz Kholitz en embedsmand i afdelingen er oprørt. "De unge indoktrineres til had mod ikke-muslimer." siger Kohlitz.

De tyske myndigheder står ubekymret og ser på, at de muslimske samfund bliver i stigende grad forvandlet til parallelsamfund.

De tyske statskontrollerede TV kanaler (ARD, ZDF og WDR) har ikke berettet om ovennævnte nyheder. Elke Heidenreich, en kritiker af disse kanaler sagde sarkastisk, "De ønsker ikke at skræmme de fanatiske muslimers følelser i Tsykland."

Tyske domstole har vedtaget kendelser der fritager muslimske piger fra fællessvømning og klasseture efter Sharia og religionsfrihedsnormer.
Visse liberale tyrkere er frastødt af disse udviklingstendenser. Faruk Süen, direktør for Center for tyrkiske studer (CTS) siger, "drengene og pigerne i stigende grad definerer sig selv ved at henvise til deres tro."

Ifølge en undersøgelse af CTS, før den 11.09. var blot 26% af muslimerne i Tyskland religiøse, nu er det over 80%. I 2000 bar 29% af muslimske kvinder hijab, nu er det 89%.

I tilgift bliver flere og flere liberale muslimer generet og angrebet af fanatiske muslimer i Tyskland. Ekin Deligöz et medlem af Parlamentet for De Grønne, der bad muslimske kvinder fjerne tørklædet, modtog tre dødstrusler. Derfor kan hun nu kun bevæge sig rundt under politibeskyttelse.

Seyran Ates, en advokat fra Berlin af tyrkisk afstamning, der forsvarer skilsmisseramte tyrkiske kvinder og anklager muslimske mænd for at behandle deres kvindelige fammiliemedlemmer dårligt har også modtaget dødstrusler. Hun føler at de tyske myndigheder kun gør meget lidt for at standse volden og fanatismen blandt de muslimske mænd.

Lale Akgün, en udpræget tyrkisk kritiker af islamisme i Tyskland og medlem af Parlamentet for Socialdemokratiet (SPD), appellerer til indenrigsminister Wolfgang Schäuble fra Kristendemkoratern (CDU) om at "holde op med at tale med de muslimske ledere i Tyskland." Akgün sagde, "disse ledere narrer Schäuble og de narrer os allesammen. Det er nytteløst at tale med fanatikere. De bør sættes under overvågning og loven skal anvendes strengest mulig overfor dem, før det er for sent."


FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Dr. Sami Alrabaa, an ex-Muslim, is a professor of Sociology and an Arab-Muslim culture specialist. Before moving toGermany he taught at KuwaitUniversity, KingSaudUniversity, andMichiganStateUniversity. He also writes for the Jerusalem Post.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails