søndag den 26. april 2009

Hvorfor for mange muslimer er farligt for et land

Hvorfor for mange muslimer i et land er farligt

I den følgende video kan vi se beviser på hvorfor vi ikke kan tillade flere muslimer kommer til Amerika. Her ser vi "moderate" muslimer der gennesøger et fransk supermarked for at finde israelsk fremstillede produkter med det formål at forhindre kunderne i at købe disse.


Photo Credit: Islamworld.in

Nuvel jeg har ikke noget problem med boycotts så længe de protesterende ikke blander sig i min ret til at ignorere deres opfordring til boycot. Helt sikkert er det, at hvis Frankrig ikke havde så mange muslimer da ville ejeren at supermarkedet have tilkaldt politiet. Men fordi Frankrig har rigtig mange muslimer, ja da vil politiet ikke komme; hvorfor ikke? For ikke at få udstillet deres impotens og blive ydmyget overfor de muslimske horder?Videoen var oprindeligt frigivet af Euro-Palestine, en terrororganisation der søger med magt at tvinge til en anti-israelsk politik i Frankrig gennem voldshandlinger eller trusler om vold.

Hvis vi ikke stander den muslimske immigration nu vil vi ikke være i stand til at standse den senere. Man ser hvad de foretager sig, de kan ikke nøjes med at uddele brochurer til publikum de møder, næ nej, de skal rent fysisk forhindre de handlende i at købe produkter som de som muslimer, ikke ønsker at nogen skal købe. I dag er det produkterne fra Israel eller selskaber der støtter Israel eller har handel med Israel; i morgen vil de være butikker der ejes af jøder; og pludselig en dag er det svinekød og alkohol. Inden man ser sig om der er det dig selv der er det 'produkt' der skal fjernes.

"I Tyskland, gik de først efter kommunister. Jeg sagde ikke imod, fordi jeg ikke var kommunist; Derpå var de efter fagforeningerne, jeg sagde ikke imod fordi jeg ikke var med i en fagforening. Så gike de på jøderne, og jeg sagde ikke fra fordi jeg ikke var jøde. Så kom de efter ... mig ...På det tidspunkt var der ingen tilbage til at sige fra."


Det viste billede udstiller selskaber der støtter eller handler med Israel. Websitet IslamWorld.in beder læserne om at boycotte alle disse selskaber her følger nu teksten:

Islam World, Boycott israelske produkter kampagnen

Som borgere i vore indviduelle lande bliver vi undertiden yderst frustrede over den politik vore regeringer fører og som vi mener er uretfærdig. Vi føler os ofte magtesløse i kampen for at ændre politikken da flere og flere af regeringerne og politikerne der styrer dem er blevet stadig mere underordnet de globale selakber og bankernes interesser. Der er imidlertid, et kraftfuldt våben som, hvis vi udnytter det samlet, kan medføre en langt større postiv forandring, end demonstrationer og protestmarcher. Våbnet er boycot af udvalgte produkter.

I dag da verdenssamfundet begynder at se vidnesbyrdene og den barbariske massakre på palæstinensere af den morderiske zionistiske Hær er man tvunget til en retfærdig og moralsk indsats. Vi er blevet, i stigende grad, frustreret over præsident George Bush og hans manglende evne eller uvillighed til at standse de forfærdelige slagterier der sker i Det Hellige Land og som vil kulminere i folkedrab på det palæstinensiske folk. Vi har som enkeltpersoner magten til at vælge at købe et produkt fremfor et andet eller helt undlade at købe. Hvis flere og flere mennesker rundt om på jorden ville gøre det sammen da ville presset blive så stærkt, at vi kan gennemtvinge en positiv forandring. Vi kan hver især hjælpe ved at bede vore familiemedlemmer rundt om at gøre det samme.

Nedenunder er produkterne og varemærker hos selskaber og forretningsforetagender der hjælper Ariel Sharon g det zionistiske Israel med at fortsætte deres racistiske apartheid politik og ulovlige besættelse af palæstinensisk land. Vi beder dig boycotte disse produkter. Produkterne og varemærkerne er gennemdokumenteret. Hver af dem har forbindelser til Israel og støtter deres poltik mod det palæstinensiske folk. Som et eksempel, var Estee Lauders formand, Ronald Lauder, Formand for Konferencen af Præsidenter og Større Amerikansk Jødiske organisationer og er den nuværende præsident for Jewish national Fund (JNF) - et quasi-regerings kontor, hvis hovedformål er at lovliggøre den israelske besættelse af palæstinensisk land. Ronald Lauder er en benhård zionist og hans synspunkter er ofte mere yderligtgående end den israelske regerings.

Hvis de fortsætter således, da vil der en dag kun være produkter man kan købe, uden at støtte Israel, som er produceret i Pakistan. problemet er så at dette Pakistan desværre kun eksporterer terror.

Artikel fra bloggen planck'sconstant

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg tror nok, jeg var blevet mere end godt gal i skrællen, hvis jeg blev forhindret i at købe en vare, som andre bare fjernede, som det skete her. Jeg ville begynde at tage varene fra aktivisterne med magt.

Olsen sagde ...

Også her. Rigtig vred. Men ville vi få hjælp hvis der opstod tumult, ville andre kunder af frygt for deres velbefindende affinde sig med situationen og ikke gribe ind? Jeg er bange for at vi efterhånden er blevet så konfliktsky og konsensusorienterede at man i butikken straks ville nedsætte en komite der skulle barsle med en plan for afvikling af episoden, ligesom vore børn oplæres til idag, fremfor at vise troskab overfor grundlæggende frihedsrettigheder som de knap undervises i. Uha det var en lang sætning.

Related Posts with Thumbnails