tirsdag den 1. marts 2011

Folkedrab - løsningen på miljøproblemerne

Undersøgelse: Folkemord reducerer global opvarmning

Andrew Walden


En undersøgelse der forsker i Djengis Khans miljøpåvirkning bliver hyldet af det samme hold der producerede Al Gore's film "En Ubekvem Sandhed." Djengis Khans store bidrag til den grønne sag? Han slog 40 millioner mennesker ihjel, der deres opdyrkede marker og disse marker kunne så overtages af skove.

Selvom nogle måske synes at folkemord er moralsk angribeligt, så har miljøaktivisterne en helt anden bekymring: Vil flere skove være tilstrækkeligt til at opsuge de drivhusgasser der frigives ved alle disse forrådende lig? Julia Pongratz, der stod i spidsen for Carnegie Institution's Department of Global Ecology forskningsprojektet fra rektorkontorerne ved Institution's Stanford University gav dette svar i en nyhedsmeddelelse fra den 20. januar:
Vi fandt at i løbet af de korte hændelser, som Den Sorte Død (pesten) og Ming Dynastiets kollaps var, da var det at mere sprang i skov ikke tilstrækkelig  til at overvinde emissionerne fra det rådnende materiale på jordlaget. Men under de længerevarende perioder som en Mongolske Invasion...var der tilstrækkelig tid til at skovene kunne vokse op og absorbere betydelige mængder af kulstof.
Med  andre ord var problemet med pestplagen, at den ikke varede længe nok. CO2 udledningerne fra alle disse sygdomsbefængte lig var for stor en opgave for de fremvoksende skove. Men Djengis Khan og hans efterfølgere var i besiddelse af deres imperium i århundreder. Når først den oprindelige forrådnelse var kommet i gang, da begyndte nettooptagelsen af CO2 for alvor. 


The Carnegie Institution's konklusion bliver bakket op at Gore holdet.  En artikel der er lagt på  "Take Part, Inspiration to Action" har titlen  "War , Hurra Huh-Yeah, What Is It Good For? Tilsyneladende klimaet."  Dens forfattere lovpriser: (titlen taget fra en sang med Bruce Springsteen)
Ifølge ny forskning er krig imidlertid godt for noget -- Miljøet....


Undersøgelsen synes at bekræfte den koldblodige Malthus' fornuftsholdning: Der vil komme mere af noget (træer) når der er færre parasitter (mennesker) der skærer dette noget ned.


Kan vi derfor sikkert formode at for at frelse Planeten skal vi blot udslette hinanden i en række af langvarige krige? Selv det ifølge Pongratz's undersøgelse er måske ikke tilstrækkeligt til at overvinde de negative effekter af afskovning provokeret ved klimaforandring.
Hvem er "vi" som vil være "sikre," hvis resten "udslettede hinanden?" Tilsynelandende Gore Holdet der tror at den selvglade, "oplyste, samvittigedsbevidste og progressive" elite står over alt det andet.

"Take Part, Inspiration to Action" er del at det selskab der producerede "En Ubekvem Sandhed". Ifølge deres hjemmeside "TakePart, er og også et  Social Action Network der omfatter individer, NGO'er, onlinesamfund og varemærker der deler en fælles interesse i at verden bliver et bedre sted. Vi er en afdeling af Participant Media, der har produceret kulturskelsættende film som "En Ubekvem Sandhed", The Cove, "Vi Venter på Supermand."

Gore's Hold og Carnegie Institution står ikke alene. Førende miljøaktivister over hele kloden lovpriser det - og viser at de til fulde forstår undersøgelsens misantropiske konklusioner.

MongaBay.com hylder  "Hvordan Djengis Khan afkølede Planeten" og bruger tid på at påpege, at den moderne miljøbevægelse skal hæmme landbrug, ikke kun industrien:
"Det er en almindelig misforståelse at den menneskelige indvirkning på klimaet begyndte med den omfattende afbrænding af kul og olie i den industrielle tid," siger Pongratz, leder af undersøgelsen i en pressemeddelelse. "Faktisk begyndte mennesker at få indflydelse på miljøet for tusinder af år siden ved at ændre på vegetationen der dækkede Jorden da vi ryddede skovene til fordel for landbrug."

Svaret på, hvordan dette skete kan siges med et ord: Genskovning. Da de mongolske horder invaderede Asien, Mellemøsten og Europa efterlod de  sig masser af døde, og affolkede dermed mange regioner. Med færre mennesker, kunne store stræk af kultiveret land med tiden springe i skov igen, og dermed absorbere kuldioxid fra atmosfæren.


... den mongoske invasion afkølede Planeten, og på effektiv vis fjernede den 700 millioner tons kuldioxid fra atmosfæren.


Hvordan fik Djengis Khan, en at historiens modbydeligste erobrere således et så glorværdig miljømæssig ry? Virkeligheden kan værr noget vanskelig for dagens miljøaktivister at fordøje, men Khan gjorde det på samme måde som han opbyggede sit imperium - med masser af døde.


I løbet af det 150 årige styre under Det Mongolske Imperium blev cirka 22% af verdens totale landområde erobret og anslået 40 millioner mennesker blev slagtet af de bueskydende hesteridende horder. Affolkningen over enorme landområder betød at utallige marker med tiden sprang i skov igen.


I Science Daily, er forrådnelsen overskriften i historien  "Krig, Pest, ingen problem for  afskovningen i ophobningen af CO2." Artiklen forklarer:


"Djengis Khan og hans mongolske horder havde indflydelse på den globale kuldioxid cyklus så stor som nutidens årlige behov for benzin. Den Sorte Død, på den anden side kom og forsvandt for hurtigt til at det kun var en ubetydelighed i det globale CO2 budget."


På lignende vis kan miljøaktiviterne konkludere at Nazi Holocaust ikke varede særlig længe. Efter 12 år med Nazistyret var Tyskland besejret, og menneskene begyndte at blive mange igen. I 70 år holdt de kommunistiske Gulags befolkningerne nede på et mere "bæredygtigt" niveau -- men desværre er de også borte. Nu er det op til miljøaktivisterne, der i årevis har domineret kultur - jura stystemet i demokratiske lande. at bevise at de kan overgå disse tidligere bvestræbelser og -- som Khan -- opnå langt mere længerevarende resultater.

Pongratz forklarer:

"Med baggrund i den kundskab vi har opnået fra fortiden, er vi nu i stand til at foretage beslutninger om brug af landjord der vil formindske vor indvirkning på klimaet og kuldioxidudledningen. Vi kan ikke se bort fra den kundskab vi har opnået."
Ifølge deres hjemmeside blev : "The Department of Global Ecology oprettet i 2002 for at hjælpe med til at opbygge den videnskabelige baggrund for en bæredygtig fremtid." 


Efter 9 år har de endelig fundet baggrunden for "bæredygtigheden."

http://www.americanthinker.com/2011/01/carnegie_institution_study_gen.html

Andrew Walden edits hawaiifreepress.com.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails