fredag den 4. marts 2011

Det lyserøde Hagekors

'Det Lyserøde Hagekors'

Joseph Farah


Jeg har netop blevet færdig med læsningen af en af de mest foruroligende bøger jeg nogensinde har læst.

Den hedder,"The Pink Swastika: Homosexuality in the Nazi Party" (Det Lyserøde Hagekors: Homoseksualitet i Nazi Partiet.) af Scott Lively og Kevin Abrams, og den gør løgnen til myte om at "bøsser" systematisk blev ofret under Adolf Hitlers regime. Faktisk giver den overvældende meget omhyggelig dokumentation og bevis fra førende historiske kilder om, at de flest af de som var i besiddelse af magten i Nazi Tyskland faktisk selv var homoseksuelle - herunder Hitler. 

Den eneste konklusion man kommer frem til efter læsningen af "The Pink Swastika" er at den germanske nazisme faktisk var en hedensk homoseksuel kult. 

Jovist, det er en gennemført eksplosiv bog - i en grad så  jeg er blevet offer for en ondsindet smædekampagne i den homoseksuelle blogsfære blot for at inkludere titlen i WND Superstore.
http://www.whale.to/b/pink_swastika.jpg
Du får at vide at denne bog er blevet "fuldstændig underkendt." Dog har jeg ikke kunnet finde en tøddel eller disse, der er blevet underkendt af kritikere. De fleste af hovedkilderne der er citeret i bogen er fra respekterede historikere og værker af homoseksuelle aktivister.

Fra Partiets grundlæggelse i en homoseksuel bar, introducerer "Det Lyserøde Hagekors" læseren med alle de kendte navne fra nazismen - fra Goebbels til Göring og Himmler til Hess -- og deres hemmelige seksuelle perversioner, en af drivkræfterne bag deres folkedrabs sadisme.

Måske er det først her fornylig, med indførelsen af åben homoseksualitet i militæret og den udbredte gunstige omtale af ægteskab mellem personer af samme køn, at amerikanerne kunne have forventet at se relevansen af denne usædvanlige bog for deres eget samfund. Vi siger, "aldrig igen." Men mener vi det? Forstår vi hvad der virkelig skete? Jeg gjorde ikke, indtil jeg læste denne bog.

Aldrig før har jeg set en bog forske i, hvordan nogen der anses, i sine unge år, at være en mandlig homoseksuel prostitueret, Adolf Hitler, kunne blive den mest magtfulde mand i Europa og lede verden ind i katastrofe og hidtil usete myrderier og ødelæggelser.

Ernst Roehm leder af SA

"The Pink Swastika" tilbyder også afslørende citater fra nazilederne selv der forklarer deres religiøse tilbøjelighed, og er med til at understrege at Hitler og hans klike kun havde foragt tilovers for Kristendommen.

Det forekommer som nazisterne først søgte at udrydde jøderne, men Kristendommen var den næste på dagsordenen.

Det virkelige mål for den homoseksuelle hedenske Nazikult var den jødisk-kristne moral, fastslår bogen.

En meget udbredt tysk publikation, "Racevanhelligelse," skitserede planen:
"Gennem den tyske sjæl og gennem ubesmittet tysk blod, vil verden være i stand til at vende tilbage til en stat med sundhed, men kun efter den er blevet befriet fra Judaismens og Kristendommens forbandelse...Missionen for den tyske nationalitet i verden er at befri denne verden for jøder og kristne....Det er selve essensen i Kristendommen...at alle mennesker skal være 'forenede i broderskab.' For at nå dette skal alle racebarrierer falde. Fastholdelsen af sådanne barrierer betyder bevarelsen af den nationale individualitet der er uforsonlig med det kristne mål om et universelt broderskab.....Fordi denne disintegration af racemæssig kultur bevidst og systematisk er blevet efterstræbt af Kristendommen, og stadig gør det i dag, er det racevanhelligelse."

Dietrich Hutton, forfatteren til den tirade forklarede at nazisterne anså judaismen som kilden til det større problem der også omfattede alle verdens kristne. Han skrev:
"Den facon som Kristendommen styres på i interessen for verdens Jødedom og dens holdning til Judaismen kan spores tilbage til den ubenægtelige kendsgerning, at grundlæggerne og forkynderne af læren af Jesu af Nazareth var fuldblods jøder."
"Det kan derfor ikke være en tilfældighed eller udeladelse eller dumhed der får kristne til fuld bevidst ... at afvige fra de grundlæggende lærer om at bevare nationaliteten og rendyrke racen. Grunden til dette er, at vanhellige ikke-jødiske racer, gøre dem svage og ødelægge dem således at Jødedommen, som 'det udvalgte folk,' kan ....oprette en verdenssuverænitet på ruinerne af de ikke jødiske racer, som Kristendommen har smadret." 

Du vil aldrig kunne se på nazismen eller homoseksualitet på samme måde igen efter at have læst "The Pink Swastika."
Faktisk, vil du måske aldrig kunne se på Amerika igen på samme måde.


Joseph Farah


Joseph Farah is founder, editor and CEO of WND and a nationally syndicated columnist with Creators Syndicate. He is the author or co-author of 13 books, including his latest, "The Tea Party Manifesto: A Vision for an American Rebirth," and his classic, "Taking America Back: A Radical Plan to Revive Freedom, Morality and Justice," now in its third edition and 14 printings. Farah is the former editor of the legendary Sacramento Union and other major-market daily newspapers.

1 kommentar:

Sebastian sagde ...

Hvad siger bogen om de lange knives nat?

Related Posts with Thumbnails