lørdag den 26. marts 2011

Muslimer ikke ansvarlig for alt Ondt i verden!

Bernie Planck


Kunne du forestille dig, hvad folk ville have sagt om Ted Bundy om han ville have sine seriemord undskyldt med den begrundelse at der var andre mennesker der begik endog endnu flere, og endnu mere frygtelige onde handlinger og pegede på Vlad Pælfæsteren og Hunnen Attila som eksempler? Hvordan mon dette argument ville have virket i retten?

Men muslimer skammer sig ikke over at pege på de onde vantro i historien for at undskylde deres egne overgreb.

Overvej denne kommentar af læseren Nizami fra Jakarta, Indonesien som svar på min artikel "Islam er den hurtigst voksende religion - nej;

Hvem påbegyndte 1. Verdenskrig med 17 millioner døde?
Frankrig, Rusland, Storbritannien mod Tyskland. De fleste kristne.

Ikke muslimer!


Hvem begyndte 2. Verdenskrig med 55 millioner dræbte? Det var kristne!

Nizami peger derpå på sin blogartikel Er Islam den mest voldelige religion i Verden,? hvor han går i flere detaljer om kristne krige og udnyttelser, og frækt udelader han de hundreder af millioner døde i muslimske krige i århundredernes forløb.


Men hvordan kan det dog undskylde nutidens muslimske barbariske handlinger?

Her følger mit svar til hans argumenter:

Derfor Nizami, siger du at vr bør undskylde muslimer når de stener kvinder for utroskab, skærer hænderne af de som stjæler, og halshugger mennesker for blasfemi fordi muslimer ikke er ansvarlige for 100% af det onde i verden? Hvor skrev jeg at muslimer er det eneste onde i verden?

Når det drejer sig om 1. Verdenskrig var det Tyskland og Det Muslimske Osmanniske Riger der begyndte den krig, læs din historie.

Vedrørende 2. Verdenskrig, ved du da hvem der samarbejdede med nazisterne for at slå millioner af jøder ihjel? Ved du hvem der rekrutterede muslimer til SS? Slå  Mohammad Amin al-Husayni, Stormuftien af Jerusalem op, læs din historie.

Hvis du ikke kender disse kendsgerninger at muslimer er dybt involveret i begge de krige du nævnte, så er du blot et ignorant redskab der gentager de muslimsle myter der findes på muslimske hjemmesider. Hvis du kendte disse kendsgerninger, men håbede vi ikke gjorde, så er du blot endnu en muslimsk bedrager.

Under alle omstændigheder er du enten en idiot eller en løgner. Det er ikke personlig ment.

Jeg er forbavset over at Nizami i sin galskab ikke beskylder jøderne for de fleste af verdens krige, se 13 ting man kan give jøderne skylden for.


Selvfølgelig er der en kæmpeforskel mellem kristne, der kæmpede i begge verdenskrig og muslimer der skærer halsen over på sovende børn. Da tyskerne fik ordre til at kæmpe, citerede hverken Kejseren eller Hitler vers fra Jesus hvor han beordrer dem til at udslette deres fjender. Når muslimer begår overgreb, giver deres imamer dem Sura og vers hvor Muhammad kommanderer dem til at dræbe de vantro.


Nogle soldater i 1. Verdenskrig og 1. Verdenskrig kan udmærket have været kristne, men imidlertid blev ingen af krigene udkæmpet for at sprede den kristne religion over verden. Hverken Hitler, Mussolini eller Toro kæmpede for den kristne sag. Om noget blev aksemagter af den kristne verden opfattet som værende anti-kristen.

Men handlingerne hos nutidens jihadister har helt sikkert følgende mål: At sprede Islam til hele verden og til underkastelse, omvendelse eller døden for de vantro.

Således er det et meget ringe lidet overbevisende argument du kommer med Nizami; andre onde gerninger undskylder ikke dine egne. Det giver ingen undskyldning for seriemorderen det undskylder ikke de muslimske barbariske gerninger.


Beskrivelse af fotoet:

Smukt, dog bizart, billedet foroven skildrer Tyskland, Italien og Japan der dræber Jesus Kristus! Den amerikanske kunstner Thomas Hart Benton malede dette forbløffende tableau med titlen "Igen," i 1941 umiddelbart efter angrebet på Pearl Harbor. Maleriet er en del af Bentons 8 dels værk "Farens År," hvis præcise formål var at vække amerikanernes bevidsthed om farerne ved fascismen.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails