tirsdag den 22. marts 2011

Muslimer og jobtilpasning

Bernie Planck

chairman of the Homeland Security Committee New York Republican Peter King
Photo Credit: Death and Taxes

De fleste Kongresmedlemmer aner intet om truslen moderate muslimer udgør for dette land, da de fleste af disse er amerikanere. Mange vil vurdere, dog uden sikker viden, at de muslimske ekstremister er det virkelige problem, ikke ganske almindelige muslimer. Selv den nyvalgte formand for Homeland Security Commitee, republikaneren fra New York, Peter King, fokuserer på "radikaliseringen af det amerikanske muslimske samfund," når de radikale ikke er den ægte fare for vort samfund.

Jo, helt sikkert har muslimske ekstremister dræbt amerikanere. Men disse drab, forandrede ikke vor levevis, og vil heller ikke gøre de. De vil ikke få dette land til at forlade lovene eller Forfatningen. Men se på Sverige. Uden et skud er affyret, uden en svensker blev dræbt (skønt en svensk selvmordsbombemand slog sig selv ihjel), bliver landet langsomt til en islamisk nation. Den svenske levevis er ved at forsvinde. Svenskerne er blot endnu en etnisk gruppe i det land, ligesom de kurdere og somaliere der ankom sidste tirsdag. Faktisk bliver det at hejse det svenske flag over et hus betragtet som en udtryk for racisme. (Note 1)

Muslimer i Sverige voldtager ustraffet. Muslimsk ungdom har specialiseret i at overfalde ældre mennesker der besøger slægtninges gravsteder. Malmø er begyndt at undervise kun i arabisk.

Brandvæsenet slukker brande gang på gang i de samme indvandrerområder, med muslimske børn der griner ad dem og påbegynder nye brande lige efter. (Note 2)

I ethvert muslimsk land er der eksemplet på muslimer der nægter at tilpasse sig eller acceptere værtslandets levemåde. De er ikke radikale muslimer eller ekstremister - de er almindelige såkaldt normale moderate muslimer.

I Australien nægter muslimske taxichauffører at køre med blinde og deres førerhund, fordi det krænker deres religion. (Note 3) De er ligeglade med de vantros love.

Selv i europæiske byer, hvor de plyndrer, nedbrænder, sviner og begår flertallet af forbrydelser er de ikke terrorister. De er gennemsnitsmuslimer.

Nogle læsere vil indvende at og sige, at der er mange grupper der begår forbrydelser, voldtager, myrder, så hvorfor peger jeg ensidigt på muslimer som værende en særlig trussel?

Ganske enkelt, fordi de andre grupper ikke har en ideologi der går ind for at ændre den måde vi lever på. Jovist, narkobanderne i de indre byer er ganske farlige, og koster vort land milliarder af dollars i skadevirkninger. Trods sorte bander, hispanicsbander, Mafia, irske bander, russiske gangstere, uanset hvem, da vil Amerika også om 50 år stadig være et jødisk-kristent land med de samme love, den samme Forfatning, den samme levevis.

Men med muslimer er det anderledes. Muslimerne insisterer på at vi skal tilpasse os deres religion, fordi de føler Islam er overlegen fremfor alle andre religioner. Når en muslim får et job, så skal det tilpasse sig den muslimske levevis, både arbejdsgiverne og kunderne skal tilpasse sig deres religion (Se denne artikel: 13 ting at overveje før man ansætter muslimer) hvor jeg oplister muslimske kokke der ikke vil stege bacon, en muslimsk Dunkin Donuts forhandler der ikke ønsker at sælge firmaets baconsandwiches, en muslimsk kassemedarbejder i en Target Butik i Minnesota der ikke ønsker at slå bacon og alkohol ind, muslimske taxichauffører der nægter at køre med berusede, muslimske kvinder der ansøger om arbejde hos McDonalds og insisterer på at bære hijabs ( men hvad med så med pølser og æggesandwiches?) og mange, mange andre eksempler på muslimer der ansøger eller får arbejde som de ikke passer til deres syn på verden.

Således er det i de lande de eller deres forældre kom fra: Kaffirs måtte altid bøje sig i knæ for muslimerne. Hvis du ikke ved hvad kaffir betyder, så er det altså, uren, beskidte vantro. Nogle muslimer vil forsøge at bedrage dig til at tro at kaffir blot betyder en ikke-muslim. Det er løgn.

En Kaffir er en person der nægter at acceptere myndigheden og dominansen i Islam, en person der siger fra overfor Islam. At forkaste Islam er det værste, mest afskyelige, det mest beskidte en person kan gøre her i livet. Muslimer har i århundreder benyttet dette udtryk for at henvise til deres sorte slaver således at, da europæerne kom til Afrika, så kunne de fortsætte praksis og kaldte alle sorte 'Kaffir,' hvilket de fleste mennesker ved svarer til det lignende udtryk 'nigger' i al sin nedværdigende betydning. Uanset hvad muslimerne siger, en Kaffir er et beskidt, foragteligt tillægsord. 

Det er derfor muslimerne ønsker at vi skal tilpasse jobbet til dem og ikke omvendt, fordi i deres øjne er vi niggere og skal underkaste os deres ønsker og forgodtbefindende. Og det er der muslimer, moderate muslimer er en fare for vort land; endog endnu mere farlig end terroristerne fordi vi ved hvordan man standser terrorister. Men så længe de fleste amerikaner tror at flertallet af muslimer er gode amerikanere, da er dette land i fare for en eventuel islamisering.

Høringerne burde gå i dybden med den fare som moderate muslimer udgør for vort land. Amerikanerne ved allerede at ekstremister er farlige.

Noter

Snaphanen, Weekendavisen: Blågul racisme
Der hænger et svensk flag over nabohusets balkon.Friedman siger, at det i nogen kredse er på kanten til at være udtryk for racisme. Han fortæller, at der i 1995 kom en regeringsrapport, som foreslog, at begrebet racisme blev udvidet til at omfatte alle udtryk, der er baseret på »ekstremt positive vurderinger af ens egen kulturelle identitet«, også selv om de ikke lægger afstand til andre grupper.

Skønt Malmø måske kan være et særligt grelt eksempel, er ustabiliteten ved at sprede sig til de fleste af Sverige byer og forstæder, og gennemtrænger nu alle niveauer i samfundet. Gadevold af alle slags er i fuldt flor over hele landet. Private sikkerhedsselskaber er meget efterspurgt i de større svenske byer, da en alvorlig mangel på politi til at bekæmpe den øgede kriminalitet har fået mange borgere til at være dødtrætte af at blive røvet. Amnesty International konkluderede at voldshandlinger mod kvinder er eksploderet opad i Sverige i de sidste 15 år.....


Mindst 20 blinde med førerhund har oplevet og klaget over diskrimination med Victorian Taxi Directorate. Dusinvis fler har givet udtryk for deres vrede.
...
Victorian Taxi Association talsmand Neil Sachs sagde foretagendet har appelleret til muftien i Melbourne for at give religiøs godkendelse til de muslimske taxichauffører så de kan medbringe førerhunde.
En muslimsk chauffør, Imran, sagde, at problemet med førerhund var meget vanskeligt for ham.
"Jeg nægter ikke at medbringe mennesker, men det er svært for mig, fordi min religion siger mig, jeg ikke bør være nær hunde," sagde han.
Der er cirka 2000 muslimske chauffører i Melbournes 10000 taxier. Mange er fra lande med strenge islamiske doktriner om "urene" hunde og ondskaben ved alkohol.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails