tirsdag den 15. marts 2011

Racisme, men kun mod hvide er OK!

Medierne giver sort racisme fripasLige netop som vi tror mediernes hykleri ikke kunne blive mere åbenbar så overgår de sig selv. De har tilsyneladende foladt enhver forestilling om at være fair og ærlige i deres dækning.

Ok, vi har fattet det. Deres skabelon er at "borgerlige er fjolser, tvær dem ud, ' politisk.'" Minoriteter er "engle," ofre for et racistisk Amerika under kontrol af hvide rige mænd. Folkens, hvis I forstår den tankegang da forstår i de venstreorienterede mediers dækning af Tea Party og deres helt bevidste ignorering af racismen fra Venstrefløjen.

Tillad mig at sige dette. Ikke blot ignorerer de vensteorienterede medier og Venstrefløjen sort racisme, de opmuntrer til den. Jeg er sort. Venstrefløjen har verbalt pryglet mig, og det hele tiden for ikke at være imod Amerika, og for slet ikke at have et lavt niveau for had til hvide. Diagnosen for os sorte konservative er at vi lider at Stockholmsyndromet.
Jeg ved godt jeg ikke bør være overrasket, men jeg er lamslået af det seneste eksempel på de venstreorienterede medier der i det store og hele ignorerer en virkelig stor historie om racisme fordi 'synderen' er sort.


Chefanklageren Eric Holder, har sådan set indrømmet, at han ikke er chefanklager for "alle" amerikanere. Holder har en særlig præference for sorte. Hallo, vi sorte har en "hjemmefødning" i Det Hvide Hus.


Det nye Black Panther Parti er skyldig i vælgerintimidering i Philadelphia, og Obama nægter at rejse anklager mod de nye Black Panthers; forstå nu dette folkens, fordi de er sorte. Chefanklager Eric Holder, der er sort, fortalte House Appropriations underkomiten at sagen om de nye Black Panthers stemmeintimidering nedgør "mit folk."

Holder går videre med at forklare, at afro-amerikanernes lidelser, da de søgte at få stemmeret i Syden i 6o'ern,e langt overgår den intimidering hvide vælgere fornylig har været ude for i Philadelphia. Det var så slut med den formodning, at Obama går ind for lige rettigheder til alle amerikanere. Vi taler her om retfærdige særrettigheder ikke sandt?


Kan du forestille dig hvad der ville ske om en hvid politiker benyttede udtrykket, "mit folk?" Jo, et billede af en hvid fyr dækket i tjære og fjer der løb for livet dukker op hos mig.


Det chefanklageren for United States sagde er, at han ikke vil retsforfølge visse kriminelle anklager mod sorte på grund af fortidens racisme i Amerika. Og de venstreorienterede medier, siger i det store og hele blot "hmmm," intet problem.
 
Jeg har ladet min stemme høre der i ødemarken om dette emne i årevis. Racisme er ondskab. Hvorfor er racisme så når den fremføres af sorte acceptabelt og endog noget man skal hylde? På HBO's Def Comedy Jan TV show sviner sorte komikere det hvide Amerika til. Havde en hvid komiker fortalt blot en af de samme vittigheder og indsat ordet "sort" da ville den ufølsomme hvide racistiske komikers karriere var skudt ned.

En spytslikkende venstreorienteret medieverden der giver sorte komikere lov til alt betyder måske ikke så meget konsekvensmæssigt. Men når de giver den sorte chefanklager for United States lov til at fremføre racisme, så "Houston, vi har et alvorligt problem!"


Vi Folket er udfordret af nederdrægtige fjender indefra; en racedagsordensskabende Obama administration og de venstreorienterede medier;  begge er forhippet på "grundlæggende at forvandle Amerika" ved implementering af deres progressive/socialistiske agenda.

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Lloyd Marcus is a musician, singer and performer. He is also the president of the Deltona Arts and Historical Center in Deltona, Florida. His website is www.lloydmarcus.com.

http://www.familysecuritymatters.org/publications/id.8881/pub_detail.asp

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails