tirsdag den 12. marts 2013

Et trøstens kram giver Ahmadinejad problemer

Ahmadinejad i problemer for at kramme Chavez’ mor

Rick Moran

Hvor fanatisk indstillede er magthaverne i Iran egentlig? Følgende er virkelig helt og aldeles Gak-Gak.


Den iranske præsidents modstandere hjemme reagerer med vrede efter der dukkede billeder op af ham, hvor han gav Elena Frias de Chavez, 78, et trøstende kram ved fredagens begravelse i Caracas - og han også kyssede Chavez’ kiste. 
 
"Jeg siger lige ud, at han gik for langt med det han gjorde ved sin gerning,” sagde hr. Khatami. Præsidenten er udmærket klar over at en sådan gerning vil fremprovokere reaktioner ved vore religiøse institutter. Han kunne have sendt en diplomatisk besked, uden nogen religiøse antydninger.”

Religiøse konservative sagde at handlingen krænkede Irans religiøse værdighed og nærmede sig “haram” - et udtryk der benyttes til at beskrive en religiøs forbudt handling under islamiske regler.

Mohammad Taghi Rahbar, lederen af fredagsbønnen i Irans næststørste by Isfahan fortalte Mehr nyhedsbureauet at hr. Admadinejad havde “mistet kontrollen.”

Han føjede til: “Det at hilse med hånden med en ikke-mahram (ikke slægtning) kvinde er under ingen omstændigheder, uanset om hun er ung eller gammel, tilladt.

At give kram og give udtryk for følelser er upassende for værdigheden hos præsidenten i et land som Den Islamiske Republik Iran.” Mohammad Dehgan, medlem at det styrende råd i Irans Parlament, Majles, sagde episoden udstillede den ægte natur af det “nuværende afvigende” udtrykket benyttes af allierede af Ayatollah Khamenei, den øverste leder, for at beskrive hr. Ahmadinejad og hans allierede.

Konservative der er loyale overfor Ayatollah Khamenei beskylder hr. Ahmadinejads administration for at søge at udvande Irans islamiske principper. De mistænker også præsidenten for at planlægge at ville indsætte en af sine løjtnanter i magtposition efter hans anden præsidentperiode udløber til sommer.

I sidste uge kritiserede Ayatollah Ahmad Khatami, en senior iransk gejstlig tæt på Ayatollah Khamenei hr. Ahmadinejad for i en skreven hyldest at forudsige at hr. Chavez, der døde af cancer forleden ville komme tilbage sammen med Jesus Kristus “på Opstandelsens Dag.”

Er der nogen der kan sige os, hvorfor vi ikke bør være dybt bekymrede over disse skøre kugler der gerne vil have fingre i kernevåben?

http://www.americanthinker.com/blog/2013/03/ahmadinejad_in_trouble_for_hugging_chavezs_mother.html#ixzz2NDQRcci2

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails