fredag den 22. marts 2013

Hvad ansigtet afslørede. Obama versus Carson

Den anden bror gør Obama ond i sindet                                                                                               
“Bibelen” den populære miniserie på History Channel er ikke lige min kop te - og det er ikke på grund af manglen på religiøsitet, som jeg ikke har for meget af.

Denne produktion kan måske fungere som et værktøj der kan skaffe proselytter for gennemsnits reality-TV forbrugeren. Pop-produktioner, er imidlertid mindre virksomme over for de som har studeret Den Hebraiske Bibel - måske den største litteratur nogensinde - i det sprog den blev skrevet.

Interessant er de genkendelige ansigtstræk hos skuespilleren der spiller antagonisten i serien.

James Poniewozic fra Time Magazine har sarkastisk påpeget, at “en stribe af seere - herunder den kendte bibellærde Glenn Beck - hævdede at showets version af Satan dog havde en slående lighed med“ Barack Obama.”   
                              
Deres dystre varsel var forventeligt, ansigtstrækkene på skuespilleren der er Satan i “Bibelen” ligner faktisk Obamas.  
  
Ja, det er nærmest skræmmende, ikke sandt?


Den marokkanske skuespiller Mehdi Ouazanni er godt castet til rollen i “Bibelen” som Mørkets Fyrste. Som forventet er Mehdi Ouazannis Satan meget dyster. Dog, selvom Ouazannas træk har en slående lighed med Obamas da plejer præsidenten at være opmærksom på at vise amerikanerne - et folk der er så hurtigt til at dømme ud fra udseendet - solskinsiden af sig selv.

Han kan meget vel være en mand med mange masker, men præsident Obama er i det store og hele uden det skær af ondskab der skildres ved Beelzebud i “Bibelen.”

Der var dog en undtagelse som de førende medier ikke bemærker, på grund af det ‘forsynets’ prisme, hvormed de betragter (og filtrerer) Obama. ”

Her for nylig lod Obama selve det mørke der præger Ouazannis ansigt i “Bibelen” vansire  egne træk. Dette skete under National Prayer Breakfast, som følge af Dr. Ben Carsons hovedtale.

Frokosten fandt sted før Reppublikanerne begyndte en “slesk kærlighedsaffære” med Dr. Carson, en hædret og yderst venlig afrikansk-amerikaner der arbejder som leder af børneneurokirurgi afdelingen på John Hopkins Scool of Medicine.

Dr. Carson er siden af medierne blevet døbt “Chok Lægen” og har påbegyndt sin Republikanske karriere ved at “diagnosticere landets åndelige tilstand,” med sine ord ved National Prayer Breakfast, med en ganske lamslået Præsident Obama som tilhører.


Det er ikke nødvendigt at sige, at der var en stor portion politisk prædiken krøbet ind i Carson fantastiske imødekommende fortælling. Den gode doktor talte ‘forstyrrende’ mod politisk korrekthed i tale og tanke og for at vende tilbage til en enighed om det formål der kan ses i landets grundlæggende principper.  

Var der nogen der holdt øje med præsidentens ansigt under ‘Den Anden Broder's Prayer Breakfast’ bemærkninger? Nuvel, da Dr. Carson talte om en anden “nation på toppen” før Amerika, der gennem “moralsk forfald” og “økonomisk uansvarlighed” faldt, bredte der sig et noget grimt udtryk over præsidentens ansigtstræk - Dorian-Gray agtigt.


Jo mere opløftende, inspirerende og inkluderende Dr. Carsons budskab blev des mere ildevarslende blev Obamas ansigt.

Lige ved siden af præsidenten var der to velplejede hænder der klappede begejstret under de første 18 minutter af Dr. Carsons tale. De slanke fingre tilhørte førstedamen Michelle Obama, der ikke var kommet med i kameraets søgefelt.

Så pludselig holdt Fru Obama op med at klappe - hendes hænder var i ro da den hengivne Dr. Carson - omtalte Jesus Kristus som sin rollemodel.

Jeg er ellers helt immun over for overtro eller konspiration, men dynamikken ved den National Prayer Breakfast var ikke desto mindre særdeles spændende.

Trods alle sine fejl var Martin Luther King - der ikke er en af mine helt - ikke som den kuede og brutalt splittende hr. Obama og det sorte samfunds andre korrupte raceagitatorer og snydepelse. 

Martin Luther King sagde: “Det er ganske enkelt et sag om retfærdighed at Amerika, i den kreative behandling af opgaven med at rejse Negeren (MLK’s ord) fra tilbageståenhed (MLK’s ord), også burde rejse sig for den store andel af glemte fattige hvide.”

Således sagde Dr. Ben Carson om Amerikas system med racemæssig støtte og subventioner:

“Hvis vi taler om at komme på Yale University og min søn ansøger, og sønnen af kulminearbejderen, der har arbejdet siden har var 12 år for at kunne forsørge sin famlie, også ansøger, og de har samme akademiske forudsætninger, så vil jeg give fordelen til kulminearbejderens søn, fordi han har haft det langt vanskeligere - det burde ikke være knyttet til nogen etnisk gruppe.”

Hvad var det så der formørkede Barack Obama under National Prayer Breakfast 2013?
Hvad formoder du gav anledning til præsidentens forknyttede ansigtsudtryk den dag?

Måske anerkendte Barack Obama i Dr. Carson en vis rimelighed og godhed som han selv savner.
Ilana Mercer is a classical liberal (libertarian) writer and a fellow at the "Jerusalem Institute for Market Studies." She is the author of "Into the Cannibal's Pot: Lessons For America From Post-Apartheid South Africa." "The titular tease," explains Ilana in the book, "is meant as a metaphor and is inspired by Ayn Rand's wise counsel against prostrating civilization to savagery." Ilana's website is IlanaMercer.com.. She blogs at www.barelyablog.com.
   

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails