fredag den 15. marts 2013

Vil Pussy Riot søstrene vælte Den Katolske Kirke?

Vil 'Pussy Riot' søstrene storme Det Sixtinske Kapel?            

                                                
Ilana Mercer                                                                              

Nej til en “Superpower Pave.” I nåde er den nye Pave ikke ærkebiskoppen af New York, Kardinal Timothy Dolan. Kort efter Kardinal Jorge Mario Bergoglio blev valgt som den 266. Pave, demonstrerede Kardinal Dolan, hvorfor mine bønner var blevet besvaret. Amerikaneren var blevet forbigået.

Ud fra konklavet og ind i rampelyset stod den superforfængelige Dolan (der, som det er blevet nævnt, nærede håb om at blive Pave). Derpå fik han på amerikansk stil suget sig ind foran TV-kameraerne. Ingen anden af kardinalerne gav interviews efter at have været i Det Sixtinske Kapel; de var forenede i at holde lav profil, hemmelighed.

Ikke de amerikanske kardinaler. Ifølge Associated Press, holdt disse sludrende selvpromoverende herrer dagligt pressehøringer nær Vatikanet, fyldt med journalister og TV-hold. 
                        
Dette var ren og skær vulgaritet, gennemskuelighed.

Ikke for ingenting blev tavshedsløftet, engang betragtet som en prøve på karakteren og åndeligheden for Kristendommen og i andre trosretninger. Denne universelle værdi er blevet forkastet af amerikansk popkultur og popreligion. I USA anses en meget privat person som mistænkelig; et sludrechatol der gør og siger noget foran kameraet kanoniseres.  

Dolan, som CBS beretter “har et ugentigt radio show” og “var vel knap tavs under kardinalernes selvpåførte tys-tys ordning.” På grund af sin vulgære selvpromovering blev New Yorks ærkebiskop af Ken University historikere Christopher Bellitto døbt “Katolicismens Ed Koch.”
Amerikansk offentligt liv er, at selv ved vort valg til Pave (Dolan) skal hans meritter udstilles som var han en “Jersey Shore” realitystjerne.

Det to-dages lange konklave gav os et glimt af det ophøjede. Den højtidelige atmosfære blev støttet af mængderne på Peters Pladsen. Dolan rystede det masjestætiske og højtidelige ved begivenheden ved en pressekonference, hvor han optrådte alene. Der forkastede Dolan de obligatoriske rosende bemærkninger om Pave Frans I. Kardinal Bergoglio var “et inspireret valg.” Må han holde ud i årene der følger (“Ad Multos Annos”).

Derpå som de fleste amerikanere i det offentlige liv, bragte manden med øgenavnet “Amerikas Pave” “en glad kriger,” en “bjørnekramme Biskoppen” samtalen tilbage ... til sig selv. Ud af det blå meddelte Dolan for verden at hans “niece Kelly” netop havde født. Hvor passende.

For ‘pigerne’ på CNN - Anderson Cooper, Wolf Blitzer og deres hunulveherrer - så er vulgaritet det samme som “karisma.” “Er Dolan ikke bare vidunderlig?” gispede de. Trods hans noget betændte tilknytning til Katolsk Doktrin - i opførsel, var Dolan helt klart alt det den ærværdige og beskedne Mitt Romeny ikke var.

På CNN, blev Kristi nye vikar hurtigt til den første latin-amerikanske ypperstepræst og blev givet den ultimative æresbevisning. Født i Buenos Aires, Argentina af italienske forældre, hyldede nyhedsbureauerne Pave Frans I som deres første “ikke-europæiske Pave.”

Lad os takke for at verden blev sparet for de selv-promoverende synder hos en “supermagtfuld Pave” og hans hof.

Den Katolske Kirke bliver udstillet. Det er det memo der lyder hos alle de store medier der dækker konklaven. Dette vidste den udmærkede Pave Emeritus Benedick XVI også alt for godt. .

Efter “asbest, tobak, skydevåben og maling med bly, var den næste supergevinst for ‘svie og smerte’ advokater.... sex,” forklarede Daniel Lyons fra Forbes Magazine. I 2003 fik Lyons sagt alt der der er at sige om de 5 milliarder dollars i sexmisbrugsanklager som Den Katolske Kirke er blevet pålagt. Mange af disse påstande er det rene fup, bakket op af besynderlige udforskninger ved indbildte memoirer.  
 
Erstatninger for sexmisbrug er virkelig noget der giver kassen, en omstændigheder der faciliteres af domstole der er medvirkende til tyveriet. Pave Emeritus Benedict CVI vidste at kirken var i sigtekornet; at offerbevægelsen havde fundet en metode til at lade Kirken løbe tør, og frarøve den sin moralske myndighed.

Forudvidende mand som han er holdt Benedickt XVI sandsynligvis inde, fordi han erkendte at Kirken ikke længere var et beskyttet sted fra populismens og liberalismens giftige tidevandsbølger, og at han var uden kraft til at hindre dette momentum.

Skønt nedbrydningen af grænser i samfundet er kilden til al råddenskaben der omgiver os, så vil Den Katolske Kirke ikke få lov til at overleve på den eneste måde som det var hensigten siden antikken; som en hierarkisk organisation. .

Det larmende demos tror nemlig, at det er ligeså klog som mænd som Benedict. De trofaste anser sig ydermere ikke længere som medlemmer af et samfund af troende, men som medlemmer af bøsse, lesbisk, feminist, sort, brun, og så blot vrede klaner. Medmindre Kirken indser og laver om på deres identitetspolitik  vil masserne bringe Kirken på helt på knæ.
 

Kodeordet - og ved at blotte brysterne - demonstrerede “damer” ved udkanten af Peters Kirken mod at ordinationen af kvinder ikke skulle diskuteres.


Med tidens fylde vil Pussy Riot søsterskabet trampe uden nåde hen over Kirken og dens vise gamle mænd. 
Spørgsmålet er: Hvor længe tid kan Kirken i Rom udsætte det?

Ilana Mercer is a classical liberal (libertarian) writer and a fellow at the "Jerusalem Institute for Market Studies." She is the author of "Into the Cannibal's Pot: Lessons For America From Post-Apartheid South Africa." "The titular tease," explains Ilana in the book, "is meant as a metaphor and is inspired by Ayn Rand's wise counsel against prostrating civilization to savagery." Ilana's website is IlanaMercer.com.. She blogs at www.barelyablog.com.

http://www.wnd.com/2013/03/will-pussy-riot-sisterhood-storm-the-sistine-chapel/#dubYMjBSuxdCZOiD.99

Order lIana Mercer’s brilliant polemical work, “Into the Cannibal’s Pot: Lessons for America from Post-Apartheid South Africa”

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails