mandag den 6. maj 2013

Beppe Grillo, fascister og Iran forbindelsen


Farlige tider: Europas nye krypto kults hader ikke IslamDer er altså noget besynderligt ved de hurtigt voksende europæiske “krypto-fascistiske” bevægelser. De er - to alen af samme stykke - med nærmest ens politiske programmer og samme nationalistisk-  og anti-kapitalistisk retorik. De hader alle de to Satans fra Irans propaganda, - Israel og Amerika.


Jovist forsyner Den Persiske Gulf Europa med 40% af olien, og har derfor stor politisk magt i alle de lande, hvor ‘kryptoerne’ opererer. Men de er virkelig monomaniske om Israel, der slet ikke har oliestaternes magt. Mest bemærkelsesværdigt er det, at alle disse anti-udlændinge bevægelser ikke har noget dårligt at sige om 50 millioner muslimer der nu befolker de større byer i Europa. Ikke et dårligt ord.

Alle ‘kryptoerne’ benytter nettet til at rekruttere og lede deres tilhængere. Ligesom opfindelsen af radioen førte til Mussolinins og Hitler masseappeller, gør Nettet det samme for Giuseppe Grillo og alle de andre. Nogle af ‘kryptoerne’ ønsker derfor stemmeretsalderen nedsat til 16 år, så de kan ‘indfange dem når de er unge.’ (“Kun den der ejer ungdommen besidder fremtiden.” Adolf Hitler.)

Disse bevægelser rekrutterer mange tusinder at stort set uvidende teenagere der surfer på Nettet. De benytter mystiske navne -- Gyldent Daggry, Rød og Sort, Fem Stjerner -- som kom de fra en den samme småkageform. De forsøger alle at frigøre sig fra de falmede Nazi og fascistpartier fra 30’erne og 40’erne. Men allervigtigst, samtidig med disse ‘kryptokulter’ raser mod udlændinge, så kritiserer ingen af dem masseindvandringen af muslimer. De behandler den muslimske indvandring på samme måde som U.S. medierne behandler Obama. 
 
Dette kan ikke være et tilfælde. Mennesker er altså så ens. Når vi optræder som fotokopier, så foregår der et eller andet. Den Kommunistiske Internationale (Comintern) har styret ensudseende partier i Europa siden 1900. Lokale kommunistpartier har aldrig kritiseret Kammerat Lenin eller smilende onkel Josef. Deres troskab kan man udlede af deres blinde punkter.

Det kan forekomme ganske sandsynligt at ‘kryptokulterne’ rekrutteres betales, trænes, rådgives og kontrolleres af visse muslimske magtcentre, såsom Irans Revolutions Garde (IRGC) som Pentagon for nylig anslog har placeret 30000 agenter rundt om i verden.

Vort bud er at iranerne styrer det nye Comintern. Med det globale Internet så kræves der blot penge, tid, en stor folkemængde der ikke føler sig knyttet til sit land, for at skjule det, og et hensynsløst netværk af kontrollanter.

Teheran fører en ruinerende hjemlig økonomi for de almindelige borgere, men gør disse ting uden for landet aldeles udmærket. Tag nu deres favorit ‘kryptokult’ leder Giuseppe (Beppe) Grillo, der efterligner Mussolini hver gang han har lejlighed til det. For nogle måneder siden fik Grillos parti blot 1% mindre end Il Duce gjorde i 1922. Mussolini øgede dette første valgresultat til 65% tre år senere ved at benytte bøllemetoder, trusler og intimidering. Italiens politiske centrum kollapsede under hans angreb, og Duce kørte ‘butikken’ indtil Italien selv kollapsede ved slutning af krigen.

Idet han går i Duces fodsport forsøgte Beppe Grillo sin egen “March Mod Rom” for nogle uger siden, men blev standset af betjente og militær. Oppositionspartierne slog sig endelig sammen i en stor koalition mod hans bevægelse. Men Grillo giver ikke op.

Grillos relationer til iranerne er for åbenbare til at man kan ignorere dem.

Vi går 20 år tilbage.

I 1992 var Grillo en ubetydelig komiker. Det år mødte hans sin Internet Guru, Gianroberto Casaleggio. I dag er de to kommandørerne over Fem Stjerne Bevægelsen, der køres som hær, fra toppen. For tyve år siden havde ingen hørt om dem. 
Casaleggio og Grillo - 2 charmerende skovtrolde

Fire år efter Grillo og Guru mødtes, i 1996, giftede Grillo sig med den meget velhavende datter af en multimillionær iranske motorvejsbygger, Nosratollah Tajik, der indoktrinerer ham om politik i Mellemøsten.

"Alt jeg ved om Mellemøsten har jeg lært af min svigerfar.” er Beppes måde at udtrykke det på. Det er derfor kan så vedholdende følger Irans udlægning på sin blog -- en af de 10 mest besøgte i verden. På Satan-siden forhåner han jøderne, Israel, og Amerika, der stort set er det samme, fordi det jo er jøderne der styrer Israel og Amerika. Fik du den? Politik for tåber.

Alle disse ‘goder’ har Grillo modtaget af Tajik og dennes iranske datter der har gjort Grillo til en velstående mand, med to Ferraris, adskillige villaer, og en stor båd. Hvor er han dog heldig. I 1998 præsenterer Grillos så sit Budskab til Menneskeheden (Messagio a l'Umanita)på sin blog. Det står der stadig. Grillos Messagio er oversået med en masse løsrevne fraser og paranoide ideer. Med hjælp af sin Net Guru, er Grillos blog blevet populariseret under Italiens politiske radar. Ingen tager ham særligt alvorligt, men millioner af unge er blevet Grillinis. I dag stemmer de på Grillo. Det er en kult, med primitive og tåbelige holdninger, en delt monomani, en splittet vision om verden i Godt og Ondt. I realpolitisk henseende om økonomi, og om historien er den uvidende til det militante.

Det hele begyndte  i midt-90’erne som et færdigskrevet skuespilmanuskript. De gode, de onde, fantasien om en 3. Verdenskrig fulgt af det rene Internet demokrati, glorificeringen af Beppe Grillo og hans web Guru.

Ingen aner, hvordan Bevægelsen får sine midler. Den ledes af kun to personer, de er begge kugleskøre. Men -- Beppe er jo komiker! Intet politiske parti tog ham alvorligt. Hvis han ønsker af imitere Mussolini, så er det måske kun en parodi. At parodiere er jo ytringsfrihed. Han opererer under dette skjul - indtil tidligt i år.

Nu er der så et helt fantasiunivers af Grilloide læresætninger om de internationale banker, jødernes ægte historie (de kommer fra Kazakhstan, ikke det andet sted), den måde kemoterapi er lavet for at slå dig ihjel, vacciner der gør dig homoseksuel, flyudstødning spreder gift i skyerne og så videre. Dette er en ægte fascistisk kult, og mange tusinder af tilhængere lever i det univers. Det er det eneste de kender.

I år dukkede så Grillos Fem Stjerne Bevægelse ud af intet og fik 24% af stemmerne -- ikke meget efter amerikansk standard, men det samme som Mussolinis i hans første valg. Hvis Grillo tager den barske mine på kan han blokere for dannelsen af en regering, ligesom Duce gjorde i 20’erne og han kan true og intimidere sin vej til et flertal. Mussolini fik 65% i hans andet (og sidste) valg. Grillo siger han ønsker 100%.

I dag er Grillo ved at skabe en alliancen med den yderste venstrefløj. Som blok betragtet besidder den radikale venstrefløj 18% af stemmerne. Grillo kan tage deres 18% og få i alt 42% af Parlamentet. En eller anden Grillo peger på kan så blive premierminister i Italien.

Husk på Hitler-Stalin-Pagten i 1938. Ved at søge efter allierede på den yderste venstrefløj forsøger Beppe at genskabe den Rød-Sorte alliance fra 1930’erne.

Beppe har også håndsrækninger til andre indfødte partier som Frankrigs Front National. I Ungarn har Viktor Orbans ‘krypto’ parti netop fået magten. I Grækenland, Albanien, Spanien har partier der ligner Grillos fremgang. Almindelige mennesker er virkelig ulykkelige på grund af den dårlige økonomi. Der er blevet løjet for dem af de herskende klasser. De blev lovet fred og velstand for evigt, og nu ønsker de en syndebuk. I Øst længes nogle efter Sovjet årene, da de havde arbejde og brød at spise.

Nogle af disse lande har sjældent en centrumsregering. Demokratisk konservatisme eksisterer, men mindre udbredt end i USA, Storbritannien, Australien og endog Indien, hvor premierminister Singh er en frimarkedsøkonom. Når europæerne tænker “venstrefløj” mener de kommunister. “Højrefløj” er fascister. Det demokratiske centrum er altid under angreb.Hvis du mener USA har problemer i dag fra en radikaliseret venstrefløj, så forestil dig hvis begge fløje var ekstremister i europæisk udgave.

I sidste uge udgav Irans propagandakontor, PressTV en leder der forhåner Beppe Grillo som et værktøj for Goldman-Sachs og Udenrigsministeriet. Det iranske regime skal for enhver pris give skylden for Grillo til hvem som helst.

Vi spekulerer på, hvorfor mon.


1 kommentar:

Knute sagde ...

Let me add my correction to this article, too. In Hungary, Victor Orban's party (called Fidesz) is not a "crypto-fascist party who just came to power", it is a center-right, somewhat nationalistic party that came to power over 2 years ago with more than 2/3 of votes. The "crypto-fascist" party in Hungary is Jobbik (a play on words, means "better" but also refers to the "right" as direction and/or political orientation), hovering around 12-17%. Fidesz is rather PC, it is Jobbik that is clearly antisemitic.

http://www.americanthinker.com/2013/05/europes_new_crypto_cults_dont_hate_islam_comments.html#comment-884358020

Jobbik har nära förbindelser med Iran:

http://www.adl.org/press-center/c/an-ostracized-hungarian-party-embraces-iran.html

Related Posts with Thumbnails