tirsdag den 14. maj 2013

Kom nu over det - det er et valg at være bøsse!

Jo, at være bøsse er et valg. Kom over det

Robert Oscar Lopez


Ifølge Peter Schmidt i Chronicle of Higher Education, er endnu et individ der arbejder med højere uddannelse blevet smadret for at sige det ‘forkerte’ om homoseksualitet. Den baggrund, hvormed man definerer mennesker som “anti-bøsser” har imidlertid taget en vending til det absurde (og skræmmende).

Ligesom med Angela McCaskill, der var lige ved at blive afskediget fra Gallaudet University, fordi hun underskrev en liste mod bøsseægteskab. Crystal Dixon fra University of Toledo blev fyret for at skrive en leder i en lokalavis. Hun omtalte 2. Mosebog, og nævnte mennesker der vælger at leve som bøsser.

Med denne klumme vil jeg holde mig til mandlige bøsser, da jeg kun har 1400 ord til rådighed. Selvom vi accepterede, for argumentets skyld, (hvilket jeg ikke gør) at McCaskill var “anti-bøsser,” fordi hun skrev under på listen, da er sagen mod Dixon udelukkende baseret på vilde formodninger om sex. For at afskedige Dixon må man acceptere at bøssemænd ikke kan lade være med at have analsex eller udføre fellatio. Uden analsex eller fellatio, ville det kunne synes som om at et bøssepar er svær at skelne fra kammerater der kysser hinanden en gang i mellem.

Disse formodninger bestialiserer og barnliggør bøsser. Samtidig med jeg er blevet træt af at skrive ledere om bøssers kontroverser så er situationen dyster. Jeg føler mig tvunget til at skrive en klumme endnu engang med en understregning af den grundlæggende baggrund: Bøssesex er et valg. Ingen mangler styrke til at afholde sig fra bøssesex. Kom nu er det.

Dixon sagde at bøsser havde valget at kunne forlade livsstilen (med andre ord, holde op med analsex og fellatio). Ifølge hendes modstandere så svarer det til at være antibøsser. Hendes modstandere følger sporet fra Southern Poverty Law Center, der har lavet en liste med “konversions terapi” som værende en hadforbrydelse.

Rul blot gennem kommentarsektionen i enhver artikel om disse emner. Man vil kunne se en strøm fra bøsser og pro-bøsse støtter, der kommer med fortrolige vidnesbyrd om at ingen nogensinde er gået fra bøsse til hetero.  (Det er helt fint at gå fra hetero til bøsse, ifølge disse fora, fordi det er jo blot at komme ‘ud af skabet.’) De henviser, på forskellige tidspunkter til Simon LeVay's 1991 brain study eller problematisk årtier gammel forskning om identiske tvillinger, om ikke fordrejet evolutionær logik fra ideologer som David Barash eller anekdoter om nogen de kender. Forskningen har talt! Enhver der siger man kan ændre sin seksualitet er altså en lyvende højfrefløjs hykler! Hvortil jeg siger følgende:

Er der nogen der benytter udtrykket LGBT (Lesbiske- Gay-(bøsse) Biseksuelle og transkønnede) der husker at “B’et” i det gudsforladte akronym? Hallo? Det er biseksuelle. Jeg er en af dem. Hvorfor dog inkludere os i disse kategorier hvis du mener vi ikke eksisterer?

Det at komme sammen og indgå ægteskab sker ikke på magisk vis, ligesom at gå på toiletter eller trække vejret. Der kræves bevidste valg -- hvor kan man mødes? Hvad leder man efter? Hvilken type partner deler dine mål? Om du kommer i bøsseklubber eller heteroklubber - der er en kæmpeforskel; det er fuldstændig anderledes kulturer. Vi vælger det liv vi ønsker at leve (eller for den sags skyld - forlade.)

 
Selv mænd der er bøsser vælger den form for sex de har. Jeg hader at måtte indrømme dette, men jeg arbejdede som en husholder i en bøssesexklub på Manhattan tidligt i 1990’erne, da jeg havde desperat brug for et arbejde. Jeg var vidne til, bogstaveligt, at se tusinder af mænd der havde sex i det fri, og jeg gik rundt og gjorde rent efter dem. Meget sjældent (tak Herren) var de i færd med analsex.

Jeg har personligt kendt snesevis af mandlige bøssepar, der sjældent har sex  trods det de har været sammen i et stykke tid. (De begynder med at foretrække Monday Night Football og gå tidligt i seng). En stor del af gæsterne i sexklubber kommer for at se på, og så går de hjem. Hvis “Bøsser” kan vælge hvilken form for sex de har, så kan de også vælge slet ikke at have sex. Det er et valg.

I det lumre job jeg havde på sexklubben på Manhattan erfarede jeg også andre ting. Mange mænd bliver involveret i bøsseverdenen af helt uforventede årsager. Mange af dem ønsker hurtig og billig sex, sommetider, fordi de har problemer med kvinder. De kan gå på badstuer eller køre lidt rundt i særlige kvarterer og samle mænd op uden at skulle betale en formue som med prostituerede.
 

Ydermere har jeg masser af gange set mennesker der var stofafhængige eller afhængig af anonym sex; de to vaner er på en måde knyttet sammen, og der var ingen vej for disse mennesker til at ophøre med deres afhængighed uden at forlade deres homoseksualitet. Disse mennesker endte i AA grupper, eller tilsluttede sig en kirke og blev døbt.

Sidst, men ikke mindst kommer en masse mænd til bøsseverden for at være engageret i bondage eller sadomasochisme, fordi de er blevet voldtaget som drenge. Eftervirkningerne af seksuelle overgreb, som vi ved det fra studier over kvinder der er voldtægtsofre, er komplicerede og fører ofte mennesker til at genskabe eller gentage overgrebssituationen, Mange af disse mentalt arrede mænd havde endog slet ikke sex i klubberne, skønt de søgte mandlige partnere for at få stimuleret deres erotiske tilbøjeligheder.

Heteromænd kommer ikke på magisk vis gennem puberteten med et færdigt funktionsdygtigt sexliv på grund af deres natur. De må kæmpe med impotens, har måske en sen debut, bliver til det pinlige overstadige når de befinder sig i udelukkende mandligt selskab, og sommetider kan de ikke finde kvinder der forekommer dem tiltrækkende. For at behandle disse problemer må mange mænd i forhold til kvinder arbejde sig gennem deres vanskeligheder ved at tale tingene igennem med nogen andre, der kunne være en præst eller en rådgiver. Er de så alle bøsser? Nej!

Jeg står altså her med min egen livsberetning. Jeg kan ikke lave om på den. Jeg gik fra at være i en bøsselivsstil til at gifte mig med en kvinde, få en datter og leve et godt heteroseksuelt liv.

Tænk på den forskel 20 år kan udgøre. For tyve år siden havde jeg aldrig været sammen med en kvinde, men haft nogle forhold til mænd. Faktisk så var alle mine venner bøsser, lesbiske, eller kvinder der nyder at være sammen med bøsser. Jeg syntes pigerne var smukke, men jeg var skræmt af dem. De fleste af dem var ikke tiltrukket af mig, fordi jeg var mere feminin.

Nu er jeg på tolvte år i et lykkeligt og trofast ægteskab med en kvinde. Jeg har ved forskellige lejligheder syndet, men har talt tingene igennem med mennesker der har hjulpet mig over min skamløse opførsel. Jeg har bedt Gud om tilgivelse. På nuværende tidspunkt i mit liv ville du ikke kunne betale mig for at have sex med en mand. Jeg har ikke lyst -- måske fordi jeg er i fyrrerne og man bliver mere afdæmpet med alderen, eller måske fordi det alligevel ikke var i orden for mig.

Der er ingen grund til at gå i fortvivlelse over sin seksuelle orientering, ontologi, og slet ikke at være fortvivlet over andre menneskers. Jeg må bare passe min have som Voltaire ville sige i Candide.

Der er bedre ting at foretage sig for - i særlig grad “bøssemænd,” der har valgt at gå ind i datingverdenen der er lille, ofte incestuøs,  giver mulighed for sygdomme og sommetider iskold. Hvis det er det de ønsker, så kan jeg kun ønske dem det bedste. Hvis de ønsker noget andet i livet, ville jeg ikke dømme dem.

Crystal Dixon påpegede noget som ingen hoben af forskning i miljøet kan afvise. Bøsse er ikke det nye ‘sorte.’ “Bøsse” er om sex og genitalier. Mennesker vi kalder “bøsser” foretager valg med hvad de vil gøre med deres genitialer; sorte foretager ikke valg om deres hudfarve. Punktum.

Hvis nogen afskediger Crystal Dixon for at skade bøssemænd ved at minde os alle om at ingen penis er undtaget vore egne beslutninger om brug, så kunne man måske også afskedige alle humanioraprofessorer i USA (begyndende med mig), fordi det kunne se ud til at årtusinder af menneskelig civilisation ikke tæller, og den mest avancerede nation i verden forventer nu at mænd lever som fastlåste ubeherskede dyr.

Kort sagt så er det på tide at bøsseaktivisterne stiger af deres høje hest og lader folk leve deres liv.

Robert Oscar Lopez is the author of three new books based on his time in the gay lifestyle, to be published by the owner of the Runaway Pen in 2013.

http://www.americanthinker.com/2012/12/yes_gay_is_a_choice_get_over_it.html#ixzz2FxSKFKIB

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails