torsdag den 30. maj 2013


Bernie Planck

I min artikel Muslim konvertitter kommer fra de mest dummes rækker, linkede jeg til en undersøgelse af konversion til Islam i USA, der indikerede at Islam virker mest tiltrækkende på de som har en ringe uddannelse.

Jeg var rigtig rar. Sandheden er, at det kun er en gennemført idiot der ville konvertere til Islam efter at have læst Koranen. Man kan godt forstå, hvorfor en milliard muslimer i muslimske lande følger denne barbariske kult: De blev født som muslimer, og har derfor intet valg udover at forblive muslimer under trusler om døden. Det hjælper også at de fleste muslimer aldrig har læst Koranen da 6 ud af 10 muslimer er analfabeter (1). Dette forklarer, hvorfor så mange af dem tror deres religion er fredelig og tolerant: De aner ikke en fløjtende fis om Islam
.
Photo Credit: London Muslim

Nogle af mine læsere kunne spørge, “Men hvad med muslimer i lande i Vesten, er de ikke i stand til at læse og forstå Koranen?” Faktisk ikke. For eksempel i Danmark kan 2/3 dele af indvandrerbørnene i skolerne med arabisk baggrund knap læse (2) selv efter 10 år i det danske skolesystem! Det er sjældent jeg benytter udråbstegn, men hvordan i alverden er det muligt?

Jeg søgte efter en forklaring på hvorfor vantro kvinder dog ville konvertere til Islam, og jeg faldt over denne afsindige idiot:


Hvis du kan holde ud at lytte i de 7 minutter så vil det blive meget klart, hvorfor nogle kvinder bliver muslimer -- det er fordi de er idioter. Nogle ting behøver altså ikke forklaring - hvis nogen fortalte mig at Paris Hilton var konverteret til Islam, da ville jeg svar, “Selvfølgelig har hun gjort det”

Noter


(1):
The News International, Pakistan, Hvad gik galt?
57 lande med muslimsk flertal har i gennemsnit 10 universiteter, cirka 600 universiteter til 1,4 milliard mennesker; Indien har 8407 universiteter. USA har 5758.
...
I løbet af de sidste 105 år, har 1,4 milliard muslimer fået 8 Nobel priser mens sølle 14 millioner jøder har fået 167 Nobel priser  Af de 1,4 milliard muslimer er færre end 300000 videnskabsforskere, og det svarer til 230 ud af 1 million muslimer. USA har 1,1 million videnskabsforskere (4099 per million); Japan har 700000 (5095 per million). (læs denne på synopsis http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2012/01/hvorfor-jder-vinder-sa-mange.html)

Fakta:: af den 1,4 milliard muslimer er cirka 800 millioner analfabeter (6 ud af 10). I Kristendommen er læseraten hele 78%.
Skribenten er en freelance klummeskribent med sæde i Islamabad
(2):
Rockwool Foundation Research Unit (Dansk), Maj 2007, [Translated from the Danish] Ethnic students do not make Danish children worse
De som taler arabisk med deres forældre har en alvorlig tendens til at mangle læsefærdigheder - hele 64% er uden funktionelle læsefærdigheder.

Læs også denne om Tony Blairs svigerinde der konverterede:
http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2010/12/hvorfor-vil-en-kvinde-dog-blive-muslim.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails