torsdag den 9. maj 2013

Piltdown mandens advarsel til videnskaben!

Piltdown Mandens advarsel



Venstrefløjen elsker bare at mønstre den officielle “videnskabs” hær for at tromle konservative værdier og principper ned. Menneskeskabt global opvarmning, er naturligvis, et eksempel.

Naturlige cyklusser af opvarmning og afkøling kan man ikke komme uden om. Da Europa var koldere for 10000 år siden, var Storbritannien ikke en ø, og det som senere blev kaldt Den Engelske Kanal blev kaldt Doggerland, en dæmning mellem Storbritannien og kontinent Europa. Doggerland forsvandt for cirka 6500 år siden da den naturlige globale opvarmning smeltede oceanerne i tilstrækkelig grad så havet steg. Senere i Den Lille Istid, oplevede Storbritannien en naturlig afkøling der var årsag til at afgrøder slog fejl og det var slut med at dyrke vin i det land. (læs denne på synopsis)
 

Menneskeskabt global opvarmning udfylder blot et behov hos statsbureaukrater der ønsker at blive rige og magtfulde gennem deres krav om kontrol/magt over vore liv. Hoyle, den store kosmolog,  advarede for nogle årtier siden om en ny istid, der kun kunne forhindres gennem drakonisk kontrol over vore liv og med enorme omkostninger betalt af internationale superregerings fonde.

Videnskab er blevet miskrediteret og udnyttet på andre af livets områder. Overvej blot mennesket selv. Hvor kom mennesket fra? Hvordan kan han forvandles?

Sovjet der afviste transmissionen af gode kvaliteter gennem arv, fordi det var i konflikt med “videnskabelig” marxisme, antog det dødbringende og surrealistiske sludder fra Lysenko, en af Stalins favoritter der storttrivedes under hans efterfølgere. Lysenko sagde at opnåede karakteristika kan overføres gennem generne. Således kunne  derfor en mand, der studerede skak og blev rigtig god til spillet, overføre denne kunnen/evne til sine børn. Afgrøder og kvæghold kunne også forbedres således.

Darwinisterne proklamerede at gener skabte, gennem den naturlige udvælgelse, udviklingen og antallet af biologiske arter, herunder mennesket. Skønt dette er forblevet en “teori” om evolution gennem naturlig udvælgelse og ikke en “lov” i videnskab, er Darwins teori dog forblevet dogmet i institutionel videnskab i lang tid. væksten

Den 18. december 2012 markerede 100 året for et af de mest berygtede eksempler på, hvor langt bureaukraterne i officiel videnskab vil gå for at holde fast på en teori der giver dem lejlighed til at dispensere for Gud og indsætte dem selv som de nye livets guder. Den 18. december 1912 meddelte Geological Society of London verden at man havde afdækket “det manglende led” mellem vor primatforfader og Homo Sapiens: Piltdown Manden.” 
 

Henry Osborne, formand for American Museum of National History, proklamerede at de fossile rester var “uden for enhver tvivl” bevis på evolutionen af abe til menneske. Et monument over opdagelsen blev rejst ved Barkham Manor for Charles Dawson, grundlægger af fossilerne om dette ‘manglende led.’
 
Monumentet over Piltdown Man
The New York Times proklamerede "Darwin Teori er bevist som sand," og Nature, et af de mest indflydelsesrige videnskabelige tidsskrifter meddelte at Piltdown Manden, var et nærmest afgørende bevis på Darwins teori. Lærebøger tog Pildown Manden med som bevis på at Darwin havde ret.

Så sent som i 1950, citerede Nature “Nyt bevis på Pildown Mandens oldtidsalder” og meddelte at fluoritests gjorde det endog mere end sandsynligt at Piltdown Manden var en enkelt skabning. Fra 1912-1953 skulle universitetslærebøgerne behandle Piltdown Manden som videnskabeligt bevis på Darwins teori. Det videnskabelige samfund som et hele accepterede Piltdown Manden som sand.

Men i 1952 kom der det helt afgørende bevis på at Piltdown Manden var gennemført snyd. Det repræsenterede intet mere end en samling af fossile ben fra forskellige skabninger der  indfriede den Darwinistiske fantasi hos mange videnskabsforskere der ledte efter en verdslig ‘gud’ i naturen.

Palæontologien i det forrige århundrede er fyldt med sådanne fupnumre. Før Piltdown Manden blev Java Manden i 1891 også accepteret i et stykke tid og så viste ‘han’ sig at være et bedrag.
 
Java Manden
Nogle få år efter Piltdown Manden, blev Nebraska Manden “opdaget” i 1922, formelt forkastet af Science i 1927. Historien om human evolution er proppet med fup, der blev accepteret et stykke tid blot fordi knoglerne passede i de mønstre som Darwins disciple så gerne så fyldt ud.

Nebraska Manden
Videnskab -- ægte videnskab, der ikke er slave af kollegiale bureaukratier eller videnskabelige instituter opretholdt ved skattepenge og gigantiske fonde -- kan ikke have denne form for hyklerisk optræden mod beviser der er i konflikt med en arbejdsteori eller til fordel for en hvilken som helst udgave af isoleret data der muligvis støtter den ‘officielle’ teori.

Ægte videnskab har noget der virkelig savnes fra de gåsegangslignende studier og forskning på dagens universiteter: Ægte videnskab har “tankevirksomhedsskoler” hvilket  i sagen om Darwins teori ville betyde at selvstændige hjerner ville komme med forslag til andre mulige måder, hvorpå vore arter måske kunne have været kommet til og udviklet sig.

Videnskabsforskere der ønskede at finde bevis for at naturen var en materiel maskine der ikke har haft brug for en Skaber, fandt Piltdown Manden og fremviste ham for en godtroende verden som bevis på det ateistiske trossystem.

Det var fra begyndelsen en løgn, men de som ikke tror på en Menneskehedens Overdommer, er ikke bange for at lyve, selvom det tager 40 år før de løgne bliver afklædt. Det er Pildown advarslen fra for 100 år siden.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails