fredag den 7. februar 2014

Hvorfor nogle kvinder finder sig i vold!

Hvorfor nogle kvinder elsker vold


DR. LAINA FARHAT-HOLZMAN                                             
           
Der er en gammel joke (en John Wayne film?) der forklarer hvorfor kvinder finder sig i voldelige ægtemænd. “Hvordan kan jeg ellers vide han elsker mig?”

I den udviklede verden er det at slå hustruer ikke længere et tegn på kærlighed; det er bøllemetoder, intimiderende og kriminelt, og den som udøver volden kommer i fængsel. Men i den moderne verden, hvor vold mod kvinder ikke længere tolereres, er det et mysterium, hvorfor nogle moderne kvinder vælger at konvertere til Islam, hvor vold mod hustruer er almindelig. Nogle konverterer ikke kun, men bliver selv voldelige jihadister.

Kvinder udgør 75% af de 5000 konvertitter til Islam i England ifølge Christian Science Monitor. De fleste af disse gør det efter at være blevet forelsket i en muslimsk mand. De fleste af dem oplever kun vold fra deres ægtemænd eller svogre, men for nogle af dem fører spændingen og tankeløsheden i troslæren til jihadi vold. Kvindelige jihadister, skjult i deres hijab klædning, kan virkelig udgøre en stor fare. To af dem udførte selvmordsbombninger i Rusland i oktober, og der har været andre før dem.

Ikke kun kærlighed, men også mental dovenskab kan bidrage til at en ung kvinde der forkaster det usikre, og valgene en moderne kvinde har. Det er så meget lettere at vælge en livsstil, hvor der intet krav er om at man selv skal tænke, men blot adlyde hårde og tydelige regler. Nogle siger de elsker at bære hijab, for så er de ikke kun sexobjekter, da ideen med sådan at dække sig til er at forhindre andre mænd i at betragte dem som sexobjekter.
  

Listen over voldelige kvindelige konvertitter bliver stadig større. Her for nylig var der Samatha Lewthwaite, en irsk pige, og enke til en anden terrorist konvertit; hun er indblandet i angrebet i Nairobi i indkøbscentret. Hun blev set som leder af terroristerne der nedskød de handlende. Den første amerikaner der døde i Syrien som kæmper for de syriske oprørere i år var Lynn Mansfeld, født i Michigan. I 2005 sprængte den belgiske konvertit, Muriel Degauque sig selv i luften i Bagdad.

For at “krænke Islam” forsøgte Colleen LaRose (Jihad Jane) og Jamie Paulin-Ramirez at myrde den svenske karikaturtegner Lars Vilke for hans “krænkende” tegninger af Profeten Muhammad. Canadiske Amanda Korody og hendes partner John Stewart Nuttail (konvertitter) forsøgte at fremstille en bombe i et forfejlet angreb i British Columbia i juli måned 2013. 
 

Moderne muslimske familier består - lige fra verdslige, og ikke spor anderledes end familier i Vesten, - til traditionelle og voldelige. Æresdrabenes pest viser, hvor voldeligt et sådant familieliv kan være, herunder vold mod mødre. Vold mod hustruer, er på den anden side så almindeligt at ingen tænker meget over det i indvandrersamfundene. Sådan er det jo bare. Men hvad med de som ikke har noget at skulle have sagt med valg af deres ægtemand?

Her for nylig i Yemen blev en lille pige giftet bort til en voksen mand og på bryllupsnatten blev hun voldtaget og forblødte til døde. Skønt historien er blevet afvist at de lokale embedsmænd, om sand eller falsk, så bliver hvert år hele 10 millioner unge piger gift med voksne mænd (UNICEF). Traumatiske skader på kønsorganerne og fistulas er almindelige ved sex før puberteten ifølge Hamlin Fistula klinikker i Afrika. Retfærdiggørelse for sådanne dybt forkastelige ægteskaber stammer fra Profeten Muhammads eksempel, der blev gift med en seksårig pige, og ‘ventede tålmodigt’ til hun var ni før samleje. Dette er ingen god model.

I muslimske lande, såsom Yemen, erklærer gejstlige at modstand mod barneægteskab gør at man er frafalden fra Islam. Den samme erklæring kan man høre fra nigerianske muslimer. Når australske muslimske indvandrer erklærer at islamiske barneægteskaber skal “respekteres” og tvunge ægteskaber og vold mod hustruer er noget kulturelt, så er nogle naive multikulturalister enig i at kulturen har fortrin.

Det eneste gode der følger med al denne rædsel er, at selv i den traditionelle verden så bliver  de ting vi engang tog for givet nu offentliggjort, og offentlighedens dybe forundring og forargelse er for islamisterne særdeles pinlig. Kvinder der er fristede til at konvertere: Pas så utroligt meget på.                
 

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Dr. Laina Farhat-Holzman is a historian, lecturer, and author of How Do You Know That? You may contact her at Lfarhat102@aol.com or www.globalthink.net.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails