lørdag den 4. april 2009

Dristighedens grådighed


Dristighedens Grådighed

James Lewis


Lige før valget havde Barack Obama femten henvisninger til ordet "kage" -- på blot 100 sekunder i en tale han holdt -- det drejede sig om at dele den lækre kage, økonomien. Hans tilhørere lo og råbte, "Kage!, Kage!" for at vise hvor sultne de var. Med et snuptag afslørede Obama dermed grådigheden ved socialismen. I sin første uger som præsident har verden nu set hvor sulten han faktisk er.


Nu ser Obama ikke ud som han har et spiseproblem, men han er sulten, hundesulten. Eller som Michelle Obama forklarede det:
"Sandheden er, at for at få ting som et altomfattende sundhedssystem og et moderniseret uddannelsessystem, da er der nogen der må give afkald på deres stykke af kagen så andre kan få noget mere."

Socialismen er grådig til det grænseoverskridende - det er det den endeløse krigsførelse drejer sig om. Venstrefløjen kan godt lide at benævne sig med ord som "progressiv," når den faktisk er den mest regressive politiske ideologi i historien. Hovedpunktet i politikken er at finde de mest grådige mennesker -- ikke efter mad, men efter magt - og benytte dem til at mobilisere et angreb på produktionsmidlerne, malkekvæget i samfundet. Det er den mest primitive politiske ideologi nogensinde. Den strækker sig helt tilbage til Romerne og måske længere bagud. Karl Marx genopfandt blot en meget gammel og udslidt metode.

Det er derfor alt er vand på Obama marxismens mølle. Gammeldags marxisme satte blot de fattige op mod de rige - en medfølelsens sympati i det 19. århundrede, hvor altødelæggende fattigdom var normen, hvor industriarbejderne faktisk levede som slaver, og landarbejderne i Europa, ikke var andet, end slaver som i Zarens Rusland. De efterfølgende årtier med kapitalistisk virkekraft forsynede alle med varer og tjenesteydelser i en hidtil uset spredning af velstanden, således at nutidens Joe Blikkenslager er blevet borgerlig. Industriarbejderen er blevet velhavende.

Derfor står venstrefløjen og har behov for en ny underklasse. Det er derfor venstrefløjsgenerationen fra 80'erne måtte finde nye offergrupper - kvinderne, som man kunne få til at være misundelige på mændene, de sorte der misunder de hvide, de homoseksuelle der misunder de heteroseksuelle, børn mod forældre, enhver etnisk gruppe mod en anden. Den Nye Marxisme spiller enhver offergruppe ud mod de som man opfatter som vinderne. I denne præsidentkampagne arbejdede Demokraterne effektivt med dette ved at lade enhver gruppe der lod sig manipulere sætte op mod deres favorit syndebuk, symboliseret ved præsident Bush og VP. Dick Cheney.

Det er derfor, her i sin første tid som præsident at Obama har behov for at være efter direktører der tjener mere end 500000 dollars om året. Marxismen er blevet grådighedens og misundelsens universelle politik, og det vil den være lige så længe der er en sulten offergruppe der kan benyttes i kampen mod den altid forekommende nye fjende. Det er derfor racepolitikken ikke er helt forladt af Demokrater; tværtimod. USA er mere racemæssigt skåret i stykker og opdelt end det har været siden Dixiekraterne mistede grebet om magten.

Socialismen er grådig fordi den har en aldrig ophørende appetit for mere magt. Hvis du tvivler så se blot på England i dag, hvor gennemsnitsborgeren - de der har arbejde - bliver beskattet voldsomt, bliver skældt ud af det regeringsejede BBC, og bliver bestukket til at stemme socialistisk. Premierminister Gordon Brown er gået til fornuftens yderlighed ved at kræve at britiske borger skal donere organer til Sundhedsvæsenet når de dør - tvungen organ donation, eller socialistisk kannibalisme. Han kalder det "formodet samtykke" hvilket betyder at hvis du er død da kan regeringen bestemme om din døde krop skal genbruges.

Det er også derfor at de socialistiske partier i Storbritannien selvmorderisk har importeret hundredetusindvis af pakistanske muslimer og hele tiden fortæller dem hvor velkomne de er til at importere deres 7. århundredes Sharia Lov, selv i Parlamentet. Disse stemmer er nemme af købe og jihad terrorismen er det ligemeget med. Antisemitismen er i fuldt flor i Storbritannien oppisket af den radikale venstrefløj, af BBC og af The Guardian i en hellig alliance med islamiske facister. Det er så skamfuld et tab af anstændighed, ikke spor anderledes end nogen anden racefjendtlig politik i menneskehedens historie.

Denne grådighed er altforslugende fordi der aldrig er gratis kage nok. Det er leverandøren af kage der må holde inde hvis bageriet tvinges til at levere uden løn - et forhold der engang blev kaldt "slaveri." Uden passende indrømmelser kan producenterne kun tvinges til at arbejde under truslen om en voldsom straf. Med fuld kontrol over medierne gør socialisterne det klart at det er bageren der der skyld i manglen på kage. Det har vi set med Olieindustrien, med medicinindustrien, med kulindustrien og så videre osv. - men aldrig med De Store Medier eller med selve Regeringen. Det er så nemt at se hvem demagogerne er - deres navne står på en liste. Som den bittersøde vittighed om Sovjet lyder, "Kapitalismen er menneskets udnyttelse af mennesket. Socialismen er det modsatte." Kun de magthavende, den nye herskende klasse vinder.

Vore universiteter er godt på vej i den retning allerede. Det er derfor Harvard University lod præsident Larry Summer afskedige, fordi han sagde en velkendt sandhed om de fremherskende matematiske talenter hos drenge. Ingen ved nøjagtigt hvorfor, men det typiske matematiske geni er en teenagedreng med bumser og pigeproblemer. Det har været velkendt i århundreder og det meste af tiden har det udgjort en kilde til latterliggørelse af disse drenge, der er blevet socialt isolerede. Dagens matematiske genier, af Det Forkerte Køn, er målet for feministernes misundelse. Næsten ethvert fakultet på Harvard kender til dette, men de holdt lav profil da venstrefløjen på universitetet gik efter Larry's skalp, blot fordi han sagde sandheden. Det er Politisk Korrektheds Socialisme og fyringen af Larry Summer var med til at undertrykke ytringsfriheden på alle universiteter. Det var et magtspil som alle forstod og kunne se, hvem vandt. Harvard har nu en Kvindekomissær der skal sikre at forbudte tanker aldrig igen kommer offentligt frem.

Vore medier går det rigtigt dårligt, fordi deres 'kunder' ikke orker mere. Hvorfor begår de så selvmord? Fordi de er blevet eet med venstrefløjspolitikkens elite. Eksperterne hos medierne mister måske deres jobs, men de vil til gengæld blive PR folk i Obama administrationen. Universiteterne vil med glæde hyre dem, ligesom California State University ansatte Leon Panetta som leder af dets "Institute for Public Policy" ved deres nye fakultet i det smukt beliggende samfund ved kysten nær Monterey Californien. I dag er han ny direktør for CIA, uden nogen iøjnefaldende kvalifikationer indenfor efterretningsvæsenet.

Europa er modellen for venstrefløjen. En grund til at Europas elite hader Amerika er at de ikke længere kan klare deres eget militære forsvar. Alle deres skatter går til at betale de politiske offergrupper og til deres egen herskende klasser. De er blevet afhængige, og fjendtligt indstillede, som en stofafhængig teenager. Se blot på deres ynkelige svar på Putins' invasion af det lille land Georgien. Europæisk socialisme er blevet understøttet af vore forsvarsudgifter i de sidste 60 år. Det er fordi de har ædt deres eget såsæd, ofret det på det umættelige alter, der hedder at købe stemmer. De har ikke længere råd til et effektivt militær og de har ikke modet til at benytte det de har for at redde livet hos mennesker der er ved at blive folkedrabsmyrdet i Afrika, og ja også selve Europa.

Socialismen er så grådig at den endog sænker sit eget skib. Fordi der aldrig vil være nok gratis kage. Europas Syge Mand er resultatet af årevis med bevidst politik. Dets patetiske svagheder afspejles af de bevidste valg som den socialistiske elite i hvert land tager, ved at tvinge militæret og politiet til at forbløde så de er blevet til hjælpeløse demoraliserede svæklinge.

Skal USA så blive mere ligesom Sverige? Sverige spillede dobbeltspil i 2. Verdenskrig - den moralske forskel på Hitler og Churchill var åbenbart for vanskelig for dem at få øje på. Sverige har profiteret til overmål af Pax Americana i de sidste 60 år, men ikke nok til faktisk at yde noget bidrag til fredsbevarelse. Sverige er en fribytter - ligesom resten af Europa. Uden Amerikas frie marked og Amerikas villighed til at være verdens anstændige politibetjent ville det pacifistiske Europa være slavebundet af Rusland, af Tyskland eller af hvilken som helst forekommende bande af tilbageskuende slyngler fra Middelalderen.

Hermed står USA med en grådig Barack Obama og millioner af magthungrende medløbere i de næste fire eller otte år.

Spændende tider, ikke sandt?

Andre artikler af James Lewis ved klik.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails