fredag den 10. september 2010

Bibler brændes hver dag af muslimer

Muslimer brænder bibler rutinemæssigt og ofte

Bernie Planck

Hvis jeg mødte en bjørn i skoven da ville jeg gerne have at den ville kærtegne mig og slikke mig i ansigtet; hvis jeg imidlertid selv nærmere mig bjørnen og begyndte at kærtegne den og slikke den i ansigtet, da tvivler jeg på bjørnen ville opfatte det som venligt. Hvordan vil Den Gyldne Regel mon virke i det tilfælde?

Kan du huske Den Gyldne Regel? Fra Mattæus 7:12; "Derfor alt hvad I vil at menneskene skal gøre mod Jer, det samme skal I gøre mod dem; thi sådan er loven og profeterne."

the golden rule: Do unto others as you would have them do to youPhoto Credit: Garden of Praise

Nu tænker du sikkert: "Bernie din idiot, Den Gyldne Regel skal jo ikke benyttes på de vilde dyr. At være flink og rar mod bjørne er ikke nødvendigvis gensidigt."

Som svar på min artikel At brænde Koranen er helt fint, efterlod læseren 'ghoppe' fra Canada dette forslag: "Jeg støtter adskillelse af Kirke og Had. Jeg synes at alle såkaldte "kristne" der mener at denne afbrænding er helt fint bør se nærmere på Mattæus 7:12."

Mange tak for forslaget 'bubbala,' men det virker altså ikke overfor barbarerne. Jeg ville helt sikkert aldrig anvende det mod en fjende i krig. Næsten alle muslimske lande forbyder bygningen af nye kirker. Vi har givet dem lov til at bygge hundredvis af nye moskeer her i U.S.; imidlertid har det ikke forandret, og vil ikke forandre det mindste hos dem.

Næsten alle muslimske lande forbyder muslimer at konvertere til en anden religion. Tusinder af ikke-muslimer får lov til at konvertere til Islam her i U.S.; imidlertid har det ikke ændret eller vil ændre det mindste hos dem.

Kristne og jøder bliver spurgt, "hvordan ville du have det med at muslimer afbrændte Bibelen?" Nuvel, her er sagens kerne: Vi har ikke afbrændt nogen Koraner i hundredvis af år. Men i den samme periode har muslimerne afbrændt millioner af bibler. Det gør de stadig i dag.

Kan du, kære læser, huske nogen af de følgende overskrifter:

  • 2005: Saudiarabien vanhelliger hundredevis af bibler om året 1

  • 2006: Muslimske studerende urinerer, spytter og brænder derpå Bibelen 2

  • 2007: Kristne i Gaza er bange for deres liv, mens muslimer afbrænder bibler og ødelægger kors 3

  • 2008: Muslimer brænder bibler i Pakistan 4

Sandheden er, at det sker hver eneste dag et eller andet sted i verden. Ved du hvorfor du aldrig hører om det? To grunde:

  1. De venstreorienterede medier bryder sig ikke om at rapportere om noget kritisk vedrørende Islam (husk på den kujonagtige opførsel med ikke at offentliggøre de danske karikaturtegninger)
  2. Hvis vore aviser skulle trykke alle de barbariske handlinger der begås af muslimerne på daglig basis, så ville der ikke være plads til at trykke de lokale nyheder.

I århundreder har U.S. været 'åh, så rare og forståede' overfor disse vilde dyr. Hvornår mon Den Gyldne Regel virker her? Hvornår bliver vi behandlet som vi har behandlet dem?

Muslimer brænder ikke bibler? hvor morsomt" Det er blot endnu en muslimsk myte.

Der er forresten en variation af Den Gyldne Regel hos Islam: Muhammads sagde i sin Farvelprædiken, "Gør ingen nogen skade så ingen gør skade på dig." Ganske original tænker denne fyr.


Den helt ægte ironi kan findes ved, at den 9/11 vil Islamic Center of Northeast Florida uddele gratis eksemplarer af Koranen for at lære andre om deres religion. Du er vel klar over, at hvis man gjorde det samme med bibler i næsten alle muslimske lande, da ville man blive arresteret, torteret eller dræbt. Men må lade muslimerne at de virkelig har sans for humor. At uddele Koraner den 9/11 er som hvis nazisterne samtidig gav en kopi af Mein Kampf til de jøder som skulle i brusebad. Jovist muslimer har humor.

Noter

(1):

Free Republic, 25 Maj 2005, Saudiarabien vanhelliger hundredevis af bibler om året

Washington DC - Den saudiske regerings sikkerhedsstyrker har brændt og vanhelliget hundredevis af bibler efter ransagelser hos kristne emigranter der tilbad privat eller ved grænseovergange.

Som en del af den officielle politik da brænder eller ødelægger regeringen bibler, kors og andre kristne kendetegn.

Hundredevis af kristne arresteres hvert år af de saudiske politi i raids mod deres private samlingssteder. Bibler, kors og trykt materiale konfiskeres og brændes senere eller smides på lossepladsen. Bibler og andre kristne kendetegn der finde spå rejsende i landet konfiskeres og ødelægges.

Selvom den anses som hellig hos Islam og er nævnt dusinvis gange i Koranen er Bibelen forbudt i Saudiarabien og konfiskeres og ødelægges af embedsmænd fra regeringen.

Fornylig har der været en kampagne mod symboler på Kristendomme i Saudiarabien. Den 21. april var der en razzia mod en kirke i Riyadh og 40 kristne blev arresteret. Mange kristne religiøse symboler, såsom krucifikser og bibler blev sendere ødelagt af de saudiske sikkerhedsstyrker.

(2):

Er dette retfærdig? 10 Dec 2006, Muslimske Studerenden urinerer, spytter og brænder Bibelen

To muslimske studerende er blevet bortvist fra en islamisk skole i Melbourne for at have urineret, spyttet og brændt Bibelen.

Den ubehagelige hændelse har tvunget East Preston Islamic College til at måtte indkalde en imam for at fortælle de 650 muslimske studerende at Bibelen og Kristendommen skal respekteres.

Bekymrede lærere ved skolen har også anmodet rektoren Shaheem Doutie, om at udtrykke "alvorlig bekymring" om en "forøgelse af hadet og de radikale holdninger mod ikke-muslimer," på skolen, herunder mod ikke-muslimske lærere.

"Hovedgerningsmanden urinerede på den hellige Bibel, rev nogle sider ud af den og brændte dem og spyttede derpå på den Hellige Bog," fortæller rapporten.
Den anden unge mand, "rev sider ud af den Hellig Bog og brændte dem," mens en tredje studerende, "rev sider ud af bogen rullede dem som en cigaret og lod som om han røg dem."

Drengene stammer fra en mangfoldighed af etniske muslimske baggrunde - den ene menes af være albansk/malaysisk, den anden libanesisk og endnu en indonesisk.

(3):

Associated Content, 18 Juni 2007, Krisnte i Gaze frygter for deres liv mens muslimer brænder bibler og ødelægger kors.

Fader Manuel Musalam, leder af Gaza's Latin Kirke, fortalte AP at muslimer havde gennemrodet, brænd og og plyndret en skole og mødesal der er eb del af Gaza stribens lille Romersk Katolske Samfund. Han fortalte AP at kros blev slået itu, skader på en statue af Jesus og at ved Rosary Sister School og nærvedliggende mødesal blev bønnebøger afbrændt.

Fader Muslam fortalte tilmed Jerusalem Post at de bevæbnede muslimer benyttede granater for at sprænge sig vej ind til kirken og skolen før de brændte bibler og ødelagde hver eneste kor de kunne få fingre i.

(4):

Spero News, 19 Dec 2008, Muslimer brænder bibler i Pakistan

Pervez Masih fortæller AsiaNews at den dag var han og andre ved at kalke og dekorere den lille kirke op til Jul. De holdt frokostpause, og lod kirken stå åben. Da de kom tilbage, fandt de bibler og andre hellige tekster som en askebunke og et håndskrevet brev der bad dem konvertere til Islam hvis de ønskede at "leve i fred" og undgå Helvedet. I Pakistan der der en betragtelig uoverensstemmelse over blasfemiloven, og man dødsdømmer endog de som krænker Islams helleige bog, Koranen. Men der gøres intet mod de som foretager blasfemiske handlinger mod andre religioners bøger.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Muslimer brænder hellere end gerne flag, kirker med inventar og alt, som de ikke finder værdigt.
Hvorfor i Himlens navn skulle vi i Vesten så ikke kunne brænde deres forbandede Koran?

falkeøje

Related Posts with Thumbnails