lørdag den 4. september 2010

Den Seksuelle Revolutions General

Mød den virkelige general bag den seksuelle revolution

Feteret som en profet. Kinsey afsløres i ny bog som hykler, pervers, forræder



Hans statistikker og "videnskabelige forskning" igangsatte den seksuelle revolution, men en ny bog af en af Amerikas mest fremtrædende sex forskere portrætterer Alfred Kinsey som hykler, pervers og en forræder for sit land.

"Sexual Sabotage: How One Mad Scientist Unleashed a Plague of Corruption and Contagion on America" ("Seksuel Sabotage: Hvordan en gal videnskabsmand frigjorde en plage af moralsk fordærv korruption og skadelig inflydelse på Amerika" af Judith Reisman dokumenterer, hvordan Kinsey nægtede at ansætte jøder, sorte, katolikker eller enhver anden med religiøse eller etiske overbevisninger, tvang sit eget forskerhold til at afsløre deres inderste seksuelle hemmeligheder, og dermed gjorde sig mulige ofre for afpresning og ydmygelse, og at han manipulerede og fremstillede data for at overbevise amerikanerne om at de skulle forlade deres seksuelle sæder og skikke og forpligtelsen til ægteskabet, familien og det at være tro.

Reisman kæder Kinsey's meget omtalte rapporter om sex, kort efter 2. Verdenskrig, sammen med fremkomsten at multimillard pornoindustrien, den omfattende fremme af homoseksualitet, spredningen af seksuelt overførte sygdomme, epidemien med børnemisbrug og aborter. Ulig hendes tidligere arbejder der fokuserede udelukkende på Kinsey's uredelige forskning, hans sadomasokistiske forbrydelser og hans patologiske løgne, da går "Sexual Sabotage" i dybden med virkningen afKinsey's rapporter på nationens sociale og moralske sammensætning.

"Mens vore fædre og bedstefædre udkæmpede 2. Verdenskrig, og mens vore mødre og bedstemødre både uden for landet som på hjemmefronten udholdt krigens byrder, så gjorde Alfred C. Kinsey det ikke," skriver Reisman. "Da Amerika gik ind i krigen den 7. december 1941, var den 41-årige zoolog underviser på Indiana University hvor han "forskede" i menneskets seksualitet. Under dække af 'videnskaben' ville Kinsey, selv en hemmelig sex-psykopat, fremvise sin egne seksuelle dæmoner på de mænd og kvinder der meget berettiget blev kaldt Den Største Generation, de amerikanere der frelste verden fra Hitlers nationalsocialisme."

Kinsey var dog ikke alene med at igangsætte, at alt er tilladt i den seksuelle revolution der efterfulgte hans forskning. Han blev godt finansieret og belønnet for sit arbejde ved en stadig strøm fra Rockefeller Foundation midlerne og skånet, isoleret fra granskning af sit universitet.

"Da amerikanerne læste "Mandens seksuelle opførsel," så de hele tiden deres egne ægtemænd og fædre - de fleste af dem hårdtarbejdende, selvopofrende familiemænd som de formodede var trofaste og heteroseksuelle," skriver Reisman om reaktionen på Kinsey's skelsættende arbejde. "Med langtrækkende konsekvenser til følge, åd Kinseys ulækre statistikker af en yngre generation som en følelsesgift. Den Største Generation blev nedgjort i "videnskabens" navn.

Den seneste redegørelse af Reisman, en doktorgrad besiddende rådgiver for Justitsministeriet under fire administrationer, er understøttet af 55 sider med historiske citater.

Udgivet af WND Books, kan "Sexual Sabotage" erhverves med en personlig autograf af forfatteren gennem WND Superstore.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails