torsdag den 9. september 2010

Moskebyggeri - bevæggrunde

At bygge en moske - bevæggrunde

William Kilpatrick

Modstanderne af Ground Zero Moskeen bør tænke sig om to gange når de begrunder deres modstand mod en moske udelukkende på det provokerende ved det foreslåede sted. At sige, "De kan bygge den et hvilket som helst andet sted" synes at være et såre fornuftigt kompromis, men i det lange løb vil de kunne vise sig at være en strategisk fejltagelse. Når man en gang har sagt,at den eneste indvendig mod bygningen af en en moske er placeringen, da opgiver du samtidig 99 andre argumenter der kan og bør benyttes for at forhindre islamiseringen der helt sædvanligt følger med introduktionen af en moske i et samfund eller nabolag.

Hver gang man kommer med forslag om en ny moske - uanset om det er i Chicago, Atlanta eller Plesantville - vil deres fortalere være meget hurtige til at minde modstanderne om, at den eneste indvending ved New York Moskeen var dens placering. Selvfølgelig vil de lokale og nationale medier synge med på samme melodi - sammen med ikke så-slet skjulte forslag om, at den virkelige indvending mod moskeer er og altid har været det rene hykleri. Således er "I kan bygge en moske alle andre steder" formularen der vil sikre at fremtidige moskebyggerier i Amerika vil blive meget mere vanskeligt at være imod.

"Placering, placering, placering" kan være de første tre regler der gælder når man køber et hus, men man vil ikke udelukkende satse hele butikken på kun placering - hele butikken er i dette tilfælde jihadmodstands bevægelsen, Medmindre du finsliber de andre argumenter for et Sharia-frit Amerika da kan man meget vel ende med at bekræfte den liberale forestilling om at der ikke er andre argumenter. Som de liberale opfatter det, hvis man tager placerings argumentet væk, så er den eneste anden grund til, hvorfor mennesker er imod moskeer, den er de er håbløse hyklere og dumrianer. Således vil den liberale elite være villige til at indrømme at mennesker i New York virkelig havde en pointe, men set fra deres side da har mennesker i Pleasantville slet ingen 'sag' overhovedet.

Derfor forekommer det ganske fornuftigt at de som er imod Ground Zero Moskeen fremlægger hele paletten af fornuftsgrunde for at være imod spredningen af Islam. I modsætningen til det liberale mantra om "hyklerisk dumhed" er der særdeles gode grunde. De synspunkter som mange amerikanere har, de som er imod moske knopskydningerne er alle med baggrund i solide realiter, mens kulturelitens er mere i retning af "det-er-det-vi-altid-har troet-her i byen."

Hvorfor er amerikanerne så i stigende grad mod moskeer? Det er fordi de ganske korrekt opfatter Islam som en fjendtlig politisk og religiøs ideologi.

I lang tid efter 9/11 havde et stort flertal af amerikanerne det på anden vis. De accepterede forklaringen om, at en håndfuld ekstremister havde kidnappet "fredens religion." Men nu tvivler de på det. Hvad giver dem årsag til at skifte mening?

Svaret: Titundvis af kendsgerninger. Ulig deres "bedrevidende" i regeringen og medierne er gennemsnitsamerikanerne i stand til at justere deres synspunkter så de passer på de nye kendsgerninger. De er ikke hurtige til at fordømme, men når der er tilstrækkeligt med bevis, da er de villige til at føje sig efter beviset. For mange amerikanere var denne insisteren på at bygge en moske ved Ground Zero det sidste lille stykke af tvivl der faldt - det sidste bevis der skulle til for at kunne erkende Islams sande natur.

Ground Zero Moskeen er opfattet som værende "upassende," "uden hensyn til følelser," "provokerende, for at provokere," og som "obskønt," hos et flertal der endeligt er kommet til at indse at forbindelsen mellem De To Tårnes fald og læresætningerne i Islam ikke blot er en tilfældighed.

Som opsummering kan man sige at et stadig stigende antal amerikanere nu ikke længere accpeterer at Islam er "en fredens religion." Beviserne på det modsatte er nu overvældende. Det er ikke længere et spørgsmål om at to plus to giver fire. På nuværende tidspunkt er det mere om to tusind plus totusind giver firetusind. På nuværende tidspunkt kan man ikke undgå at bemærke at 9/11 ikke var en enkelt skrækkelig afskyelighed - ikke efter massakren på skolebørn i Beslan, optøjerne i Paris, bomberne i Londons undergrundbane, Bali bombningerne, Madrid Metro bombningerne, Mumbai Hotel massakren, Fort Hood Massakren, forsøgene på bombninger over Detroit og Times Square bomben. Hver eneste dag bringer yderligere beviser.

Bombningerne af moskeer, markedspladser og skoler i Irak, Afghanistan, Pakistan og Somalia er nu så talrige at vi kun bliver klar over dem når dødstallet overstiger et dusin. Alt i alt har der været 16000 terrorangreb siden 9/11. Det er tilstrækkeligt for de fleste, men tilsyneladende ikke, for de 'klogeste.' Endnu 16000 angreb ville kunne overbevise dem, men sæt ikke dine penge på det. En ting er at vente på at beviset indtræffer, et andet er at sidde på din veranda i ni år og betragte en aldrig afsluttende parade af beviser defilere forbi. Heldigvis er et voksende antal af amerikanere nu kommet til den erkendelse at beviset på Islams krigslignende natur er her.

Amerikanerne er også vågnet op til den kendsgerning, at udover bomberne og kuglerne, da er nidkærheden for Islams læresætninger med til at indføre andre elendigheder. Nu ved alle, undtagen de mest tykhovedede, at i lande med muslimsk flertal er der kun meget lidt eller ingen ytringsfrihed eller frihed for andre religioner. Der er helt sikkert ingen der ikke er angste. Sammen med beretningerne om Tiger Woods eventyr, og Lindsay Lohans eskapader, ser man ingen, blot lejlighedsvise, beretninger om de ondsindede forfølgelser af kristne, og andre minoriteter i muslimske lande - i Ægypten, Irak, Pakistan, Sudan, Nigeria, Malaysia, ja stort set alle steder, hvor muslimerne har magten til at gennemftrumfe deres vilje. Naturligt nok, er amerikanerne begyndt at spekulere på, hvad der ville ske hvis Islam forøger sin magt her.

Ydermere har mange amerikanere omformuleret sangen "just met a girl named Sharia" (just met a girl named Maria fra West Side Story) og de kan ikke lide hendes udseende. Budskabet efter 9/11 om, at Islam er en religion med kærlighed og retfærdighed er i så rigeligt mål blev accepteret at det har taget en rum tid før mennesker endog fik kendskab til eksistensen af Sharia lov, og da slet ikke dens barske, rå forordninger. Nu da de kender den, kan man tilgive dem, hvis de ikke er alt for ivrige efter at få den introduceret i deres nabolag.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails