onsdag den 15. september 2010

Hyklerne på venstrefløjen

Hyklerne på venstrefløjen

Bernie Planck

Når muslimer ønsker at gå i gang med noget der er krænkende for ikke-muslimer da kalder venstrefløjen mondstad mod en sådan aktivitet for racistisk eller hyklerisk eller islamofobisk. Trods alt, har muslimerne en forfatningssikret sikret ret til at bygge, hvor de ønsker det uanset hvem der føler sig krænkede.

Men når den skøre kugle fra Florida ønsker at brænde en Koran, støttede venstrefløjen ham da? Kaldte de præsidenten en racist fordi han kritiserede hvad præsten ville gøre? Kaldte de General Petraeus en hykler fordi han bad præsten om ikke at gøre det han havde planlagt, fordi det muligvis ville krænke en eller anden gruppe?

religious freedom demotivational poster

Har en amerikansk borger ikke ret til at gøre enhver handling efter loven, selvom handlingen er krænkende, viser mangel på respekt, fornærmer? De venstreorienterede siger, "Nej." Kun en muslim har ret til at føle sig fornærmet, føle sig behandlet uden respekt, krænket.

Hvorfor denne besynderlige modsætning?

Du behøver ikke svare, jeg ved det godt: Fordi enhver fjende af Amerika er venstrefløjens ven. Hvis den dominerende religion i vort land var islam og vort samfund kapitalistisk (venligst vis overbærenhed med disse modsatrettede begreber) og kristne ønskede at bygge en kirke et sted af mangel på respekt for mindet om de som døde der, da ville venstrefløjen støtte de kristne og de ville kalde muslimerne racister og hyklere.

Hvis tilstedeværelsen af kristne kunne hjælpe med til at få vort kapitalistiske samfund til at kollapse da ville venstrefløjen støtte dem af hele deres hjerte og hele deres sind.

Det vi har været vidner til er ikke en kamp om religiøse friheder. Det venstrefløjen kæmper for er at få nedlagt vort regeringssystem, vor kapitalistiske levevis, vor private ejendomsret og vore individuelle friheder.

Det er derfor Obama stillede sig på muslimernes side mod den kristne præst. Ikke fordi han vil hjælpe muslimerne, selvom han gør det, men fordi han ønsker at Kapitalismen destrueres. Indtil nu har han gjort det godt.

Guldprisen nåede i dag 1275 dollars pr. ounce. Mange tak Obama - se Præsident Barack H. Obama vil gøre mig rig

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails