søndag den 26. september 2010

Fortiden indhenter terroristen Ayers

Weather Underground terroristen Bill Ayers nægtet status som emeritus

Michelle Malkin

Der kan man bare se. For en gangs skyld har akademiet gjort noget rigtigt og ærværdigt.

Nægtet:

The University of Illinois nægtede tirsdag den radikale William Ayers status som emeritus fra fakultetet efter at bestyrelsesformanden Christopher Kennedy bemærkede at Ayers dedikerede en bog til, blandt andre, den mand der dræbte hans fader Robert Kennedy.

Alle ni bestyrelsesmedlemmer stemte imod at give Ayers, som fornylig gik på pension som professor fra University of Illinois, den store ære, eller de undlod at stemme. Universiteter giver ofte emeritus status til respekterede fakultetsmedlemmer. Ved Illinois følger der ingen pengemidler med, sagde talsmanden Thomas Hardy.

Ayers, medstifteren af Weather Underground, var en anti krigs gruppe der var ansvarlige for en række af bombeattentater under Vietnam Krigs perioden, herunder eksplosioner ved Pentagon og U.S. Capitol.

Bestyrelsesmedlemmerne stemte efter en tale af Kennedy, hvori han gjorde opmærksom på bogen fra 1974 "Prairie Fire: The Politics of Revolutionary Anti-Imperialism" af Ayers og andre medlemmer af Weather Underground. Bogen indeholder en dedikation til en lang liste af revolutionspersoner, musikere og andre, herunder Sirhan Sirhan, der skød Robert Kennedy i 1968, efter at New York senatoren erklærede sin sejr i det californiske Demorkatiske Partis præsidentprimærvalg.

Hvor er det godt at vide, at ikke alle har glemt Ayer's Kommunistiske manifest.

1ayers005.jpg

Grunden til at Obama er med i denne portrætrække er at der er tydelige indicier for at Williams Ayers er Obamas ghostwriter til hans 'erindringsbøger.'

Takket været 'internetsporhunden' Zombies undersøgende arbejde i oktober 2008 da kender du måske til "Prairie Fire"

I November 2008, viste Ayers sig som den fuldendte udspekulerede slyngel. Da han blev spurgt til dedikationen for RFK morderen Sirhan Sirhan og andre "politiske fanger" i Weather Underground "Prairie Fire" manifestet, da benægtede Ayers at det var sandt - og derpå fortsatte han med at udtrykke sin "anger" for at have nævnt morderen.

Flashback:

http://michellemalkin.com/2010/09/23/weather-underground-terrorist-bill-ayers-denied-emeritus-status/

Se evt. disse artikler:

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2010/08/sexterror-pa-venstrefljen.html

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2010/06/terrormistnkte-med-til-at-organisere.html

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2008/10/hvem-du-er-ses-ud-fra-dem-du-omgs-k.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails