mandag den 6. december 2010

Islamisk jodlen I Østrig

Islamofobisk jodlen

De østrigske "hadtale" anklagere har meget, meget travlt nu om stunder. Oveni, at de er efter Elisabeth Sabaditsch-Wolff for "at opildne til fordomsfuldhed" det vil sige, kritisere Islam og Sharia Lov ved et seminar, har østrigerne fundet tid til at slå ned på endnu en "islamofobisk" misdæder, en 63 årig østrigsk pensionist.

  1. "Helmut G. havde travlt fredag eftermiddag med at slå græsset. 'Og fordi jeg bare var i så godt humår, da jodlede jeg til arbejdet og sang nogle få sange,' siger pensionisten da han talte med Syrian Crown. Det passede ikke naboerne - troende muslimer. De var forsamlede i deres hus til bedetime, denne blev også sendt ud i gården gennem højtalere...flere af dem følte sig forstyrrede i deres religiøse gerninger af den græsslående 63-årige - og meldte ham straks til politiet. I anmeldelsen blev det sagt at min jodlen lød som en muezzins kalden,' Helmut G. ryster på hovedet, forvirret. 'Det var helt sikkert ikke min hensigt af efterligne ham,' forsikrer indbyggeren i Graz os om. Retten troede ham ikke og idømte ham en stor bøde.

På sin vis er jeg glad for at østrigerne således har hjulpet med til at skære meget tydeligt ud, hvordan debatten vedrørende Islam og islamisme skal føres. Som du måske ved arbejder LP (Legal Project se forneden) på retten til at kommentere om radikal Islam, terrorisme og beslægtede problemer uden frygt for retslige repressalier. Det er ofte svært at diskutere sådanne politisk udfordrende emner uden at vide nøjagtigt, hvad reglerne i debatten går ud på. I det mindste har vi brug for at fastslå, hvor langt vi kan gå før vi har krænket dem og/eller om vi er ved at overtræde dem.

Således er det muligvis en god ting, at i de sidste to årtier, stykke for stykke, sag for sag, har eliten i de europæiske nationer - og i mindre grad, U.S. til stadighed opridset omfanget af reglerne for diskussion af Islam, radikal Islam og islamisk terrorisme, for at uddanne almindelige mennesker som du og jeg.

Disse regler indeholder tilsyneladende følgende:
Overtrædelse af nogen af disse regler - i US og Europa - er ifølge eliten, et klart tegn på "Islamofobi." Overtrædelse af disse regler - i Europa - er også tegn på noget kriminelt.

Således takket været østrigerne ved vi nu at vi bør tilføje "Du må ikke jodle sammen med muezzinens kalden" som endnu en regel der skal følges. Jeg er om nogen taknemmelig for dette ekstra tillæg. For hvem kunne dog vide at "islamofobisk jodlen" var et problem?

This article formerly appeared on Thursday on the website of The Legal Project, and is reproduced with permission.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails