torsdag den 2. december 2010

Kennedy går i kødet på Obama

John Kennedy går i rette med Barack Obama

Burt Prelutsky

Jeg nærer absolut ingen tvivl om at Kennedy ville være enig med mig, hvis han levede.

Venstreorienterede vil læse overskriften og konkludere, at hvis den er sand, så er det kun, fordi han ville være 93 år og så ville de regne med at han var dement. Men Kennedy var ikke, som Hubert Humphrey, forbenet venstrefløjstilhænger. Han var anti-kommunist, han gik ind for et stærkt militær og han troede på lavere skatter. Kennedy observerede at en tidevandsbølge løfter skibe, derfor gik han ind for lavere skatter. Selvfølgelig, hvis du nævner tidevand for vorevenstreorienterede så går de i panik, og formoder at det er den der forbandede globale opvarmning der smelter isbjerge, og som en flok kyllinger, begynder de at kunne føle havvandet om deres ankler.
Ikke som nutidens Demokrater lod Kennedy som om han var fattig eller blot middelklasse; han lod os vide han var stinkende rig. Og hvis du tvivlede på det blot et sekund, da ville han sætte Jackie frem for sig med hendes ekstremt dyre designertøj. I dag vil mangemillionær politikere som Boxer, Feinstein, Bloomberg, Kerry, Clinton, og selv et fjols som Rockefeller have os til at tro, at de bare en en samling helt almindelige mennesker der har madpakke med hjemmefra og handler i Wal-Mart.

Når vi nu taler om rige da så jeg en liste der opremsede døde mennesker der havde tjent de fleste penge i det sidste års tid. Michael Jackson indhøstede 250 millioner dollars; Elvis Presley, 60 millioner; Charles (Radiserne) Schultz 33 millioner og Stieg Larsson, den svenske forfatter 15 millioner. Jeg formoder at det eneste der holdt Harry Reid ude af listen var at han tjente en anelse minde end 15 millioner.

Men det er ikke kun de meget velstående venstreorienterede som Kennedy ville have foragtet. Han ville også være pinligt berørt over en person som Jim Moran, der mens han gik efter at blive Kongresmedlem for Virginia samtidig gav udtryk fro at han ikke betragtede militærtjeneste som en borgerpligt. Grunden til han sagde noget så dumt var fordi hans modstander Patrick Murray, en pensioneret oberst, havde tjent 24 år i U.S. Army. Hvis oberst Murray ikke havde haft en militær baggrund er jeg ganske sikker på at Moran ville have generet ham, fordi han havde brugt tiden på at arbejde med Virginias velgørenhedsorganisationer og været med til PTA møder, når han burde have været beskæftiget med at forsvare sit land. Jeg formoder vil alle har en ganske klar forestilling om hvad Jack Kennedy, veteran fra flåden under 2. Verdenskrig, ville have sagt om et idiot som Moran.

In his new book, Burt Prelutsky talks to some of the most fascinating people in modern America -- you'll be inspired by "Portraits of Success: Candid Conversations with 60 Over-Achievers"

Selvom jeg jo ikke kan være helt sikker, er jeg næsten sikker på at Kennedy ville have delt min ringe respekt for den samfundsorganisator der nu sidder i den stol han engang sad i i Det Ovale Værelse. Kennedy var en atlet, selv med en dårlig ryg, og vidste hvordan man kaster rigtig langt. Han ville have blegnet ved synet af Obama der kaster sit første kast ved All Star Game. Man kan næsten høre Kennedy vende sig mod broder Bobby, klukle og sige, "Han kaster ligesom Jackie."

Men fremfor alt ville Kennedy være dybt forarget over den race- og klassemæssige krigsførelse som Obama går ind for. Jeg tror Kennedy ville have betragtet Obama administrationen som en hævnaktion og gengældelse mod de hvide amerikanere.

Her fornylig sagde Obama til en demonstration af venstreorienterede halvhjerner, "Vi sidder i førersædet og Republikanerne kan være med, men de skal sidde på bagsædet."

Middelklassen tilføjer han, sidder oppe foran med ham. Betyder det at han tror der ikke er nogen Republikanere i middelklassen? Nuvel se på arbejdsløshedstallet, jeg er ganske så sikker på at der er en hel del færre, end før han overtog embedet, men der er dog nogle tilbage.

Udover det ville en hvid politiker, selv en hvid Demokrat, kunne slippe af sted med at fortælle en gruppe amerikanere at de skal sidde på bagsædet i bilen? Minder det ikke netop folk om de slemme dage da en vis gruppe amerikanere skulle sidde bagest i bussen?

Det forekommer også ironisk at med Obama som chauffør, så kan det se ud som han styrer os Republikanere. Ikke lige præcis det billede han sigtede efter. Oveni i det hele, hvis han sidder oppe foran og kører, og vi konservative sidder bagved, så befinder Demokraterne sig i det som man kalder selvmordssædet.

Ydermere viser Obama sin sande ansigtsfarve når han angriber Arizona, en stat med relativt få sorte, og beder andre nationer være med til at fordømme den for dens menneskerettigheds 'krænkelser': og når han beder sin anklager om ikke at føre sager hvor sorte generer hvide vælgere; og når han siger at problemet med Forfatningen og endog Borgerrettighedsbevægelsen var at de faktisk handler om at omfordele velstanden; og når han forsætter med at fejlcitere Troskabseden og Uafhængighedserklæringen, såsom ikke at nævne "under Gud" eller "Vor Skaber."

Er det ikke blot en anelse besynderligt at han ønsker at gå i 'krig' mod Arizona og alligevel er i et fælleskor med Ahmadinejad? Jeg er næsten helt 100% sikker på at John Kennedy ville være enig med mig. Faktisk, hvis han havde levet i dag er jeg sikker på han ville have sagt, "Dette fjols er endog en værre præsident end Teddy ville være blevet?"

Hvilket efterlader os med et sidste spørgsmål: a) Er Obama blot uduelig eller hader han virkelig Amerika? b) Er han socialist? c) Er han racist? d) Er han en arrogant nar? eller e) Det hele på en gang?http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=224013

Burt Prelutsky has been a humor columnist for the L.A. Times, a movie critic for Los Angeles magazine and a freelance writer for TV Guide, Modern Maturity, the N.Y. Times and Sports Illustrated. His brand new book is entitled "Portraits of Success: Candid Conversations with 60 Over-Achievers" and is available at the WND Superstore.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails