tirsdag den 14. december 2010

Irak Krigen og olien - hvad er sandt?

Wikileaks afslører løgnen om at Irak Krigen drejede sig om olie

Bernie Planck

Hvor må det være skuffende for de venstreorienterede ikke at finde ud af noget der skader Amerika blandt de hundredtusindvis af dokumenter der er blevet sluppet løs af verdens største megalomaniske anarkist Julian Assange.

I min tidligere artikel diskuteredes, hvordan Irak Krigs Papirerne afslørede den ofte gentagne venstreorienterede løgn om at 'Døde der en million i Irak Krigen?' netop præcis var det, det var, en socialistløgn i den helt store overdrivelsesklasse.

I denne artikel vil vi se på, hvordan den venstreorienterede påstand om at Irak Krigen udelukkende handlede om olie meget let kan tilbagevises, ikke ved det som afsløres i dokumenterne, men ved det som savnes.

En af de benyttede teknikker hos den store fiktions detektiv Sherlock Holmes for at komme til bunds med et forbryderisk mysterium var ikke kun at lægge mærke til de spor der var tilstede, men også at tage de spor i betragtning som manglede.

Det som i forstyrrende grad mangler blandt de 391.832 United Army militær rapporter (og i nogen af de lækkede diplomatiske dokumenter) er nogen omtale af olien som grunden til at være i Irak.

Jeg har skrevet adskillige artikler der latterliggør den holdning at vi er i Irak på grund af landets olie: At det bare ikke er fornuftigt, da Irak jo knap er det eneste land med olie, at intet land kan alligevel ikke kontrollere prisen på olie, og at hvis Irak have kyllinger i stedet for olie, da ville de Venstreorienterede insistere på at vi kæmpede i Irak udelukkende for at tjene penge til George Buhs's venner hos Kentucky Fried Chicken.

Nu er vi så her og stirrer ned i et stort grimt hul på en bunke dokumenter hvor der i det mindste burde være instrukser til en eller anden general om at sørge for oliesikkerheden, og at sikre at olien kommer under vor kontrol, at sørge for at nogen bare ved, at vi er der netop for OLIEN.

Det er en glædesstrålende dag, der en ingen kluklatter blandt de venstreorienterede for der er ikke et eneste ord i de mange, mange sider, skrevet i hemmelighed, om at olien havde noget som helst at gøre med at vi er i Irak.

Det næste bliver vil at vi vil høre fra de venstreorienterede at vi er i Afghanistan på grund af landets guld.


Jeg ønsker ikke at undlade at nævne, at muslimer også gentager løgnen om at Irak Krigen kun var om olien. Hvis Venstreorienterede synger den sang, fordi de hader dette land, så gør muslimerne de fordi de foretrækker at tro at vantro ønsker at stjæle de få sørgelige ting de ejer fremfor at indse den ækle kendsgerning at Amerika er der af de nobleste grunde.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails