torsdag den 30. december 2010

Menneskeskabt sult i USA

Menneskeskabt sult i Amerika

Thomas Lifson

Det forekommer næsten ufatteligt, men mennesker i Amerika sulter en masse på grund af mangel på mad - forårsaget af de politiske myndigheder.

Fresno, Californien er endnu ikke 'søsterby' til Kiev, Ukraine, men de to byer, hovedstæder i frugtbare landbrugsregioner, deler nu en historie om omfattende sult, hvor baggrunden er centralregeringernes manglende interesse i deres befolknings lidelser, i deres stræben efter ideologiske målsætninger.

Investor Business Daily forklarer:
Fresno er Amerikas landbrugshovedstad. Flere fødevarer pr. tønde land dyrkes her, mere end noget andet sted i Amerika og i en større varietet, kan gro og vokse i den frugtbare Central Valley der omgiver dette samfund - ja, måske det mest frugtbare område i hele verden.

Det er dog langt fra Paradiset. Fresno er begyndt at ligne Zimbabwe eller 1930'ernes Ukraine, et offer for en hungermaskine der helt og aldeles er menneskeskabt, ikke af de røde kommunister, men af 'de grønne.'

Stats- og forbundsembedsmænd, presset dertil af en dagsorden skabt af miljøekstremister ,har gjort det yderst vanskeligt for Valleyens landmænd, ved at inføre omkostningskrævende miljøreguleringer og nedskæringer i de vigtige vandforsyninger for at 'frelse' Delta smelten, en agnfisk. Alt dette får økonomien til af 'tørre' ud, kollapse.

Delta smelten

I den sydvestlige del af Central Valley, har vandtildelinger, så lave som 10% af det normale, skabt en synlig støvsky. Virkningen kan ses i byer som Fresno, hvor arbejdsløsheden i november blandt pakkerne, arbejderne i konservesvirksomheder og professionelle landbrugsarbejdere har fået arbejdsløshedstallet til at stige til 16,9%.
Så dårlig er økonomien, på grund af de påtvugne vandrestriktioner, at næsten en fjerdedel af områdets familier lider en vis sult i Fresno:
De lokale aviser og embedsfolk i Fresno County forsøger at mobilisere Facebook brugere til at stemme for Fresno i en konkurrence sponsoreret af Wal-Mart der yder 1 million dollars i velgørenhed til madvarer for de sultne. Fresno, en by med 505000 indbyggere, har lagt sig i 'spidsen' fordi 24.1% af Fresno's familier lider sult.
Ødelæggelsen af landbrugets økonomi i Amerikas mest produktive region er endnu et eksempel på Forbundspolitik der bogstaveligt talt smadrer Amerikas produktivitetskapacitet. Helt sikker giver Fresno hungeren ikke giver årsag til massehungersnød, blot sult. Men dette er Amerika, og at ødelægge jobmuligheder og landbrugets kapacitet er et dadelværdigt, skamfuldt regeringsinitiativ.

http://www.americanthinker.com/blog/2010/12/manmade_famine_in_america.html

Denne artikel kan varmt anbefales http://synopsis-olsen.blogspot.com/2008/06/fdevarekrisen-j.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails