mandag den 13. december 2010

Erstatter grøn den røde kommunisme?

Er Grøn den nye Røde (kommunisme?)

Ellis Washington
Global opvarmning er det største og mest succesfulde pseudo-videnskabelige bedrag jeg har set i mit lange liv.

~ Dr. Harold Lewis

For 14 dage siden indgav Harold Lewis, Ph.D., emeritus professor i fysik ved University of California, Santa Barbara sin fratrædelseanmodning til Curtis G. Gallan Jr., Princeton University, præsident for American Physical Society, fordi Dr. Lewis endelig indså at han ikke længere kunne støtte det han kaldte "det succesfyldte pseudo-videnskabelige bedrag" vedr. global opvarmning.

Husk at for Det Demokratiske Parti og RINO Republikanerne da betyder sandheden intet, fordi den for dem er relativ. Alt det der har betydning for venstreorienterede og progressive er Nietzsche's "Viljen til Magten" og kontrollen over mennesker.

Ligesom den islamiske doktrin Taqiyya, der tillader bedrag for at fremme islam, da er det endemålet der retfærdiggør midlerne hos de progressive; derfor er det at lyve, stjæle, dræbe og pervertere Forfatningen og videnskaben acceptabelt for de utopi-besatte socialister så længe de kan "forandre verden."


Communist Chinese dictator Mao Zedong (1893-1976)

Husk på ordene af Stuart Chase - manden bag New Deal tankegangen der, efter at have besøgt Sovjetunionen i 1920'erne spurgte med vantro, "Hvorfor skal russerne have al morskaben med at lave verden om?"

Progressive er meget fleksible, så da Sovjet kommunismen endelig kollapsede efter 70 år med verdensomspændende tyranni, da skubbede de progressive og venstreorienterede Demokrater til den daværende grønne bevægelse for at få den frem i front, denne bevægelse er blot den samme udmattede røde kommunisme blot i en ny forklædning.

GRØN er nu den nye RØDE (kommunisme).

Jeg vedgår at det er svært at acceptere at de progressive og venstreorienterede, vore amerikanske medborgere, eller anti-amerikanske samme er så djævleblændt forhippet på at omskabe verden samtidig med, at samfundet ødelægges og tillade at vor tankegang, vort intellekt, vor sjæl og ånd degenerer ned i socialismens afgrund.

Se den fulde dokumantation for hvordan dit liv kan blive forandret ved klimarelaterede love og regulativer: "Climategate: A Veteran Meteorologist Exposes The Global Warming Scam"

Leon Trotsky kaldte denne taktik for "evigheds revolutionen." Hold altid revolutionen i gang, hav altid en krise at stille op foran folket; hold altid samfundet i en kontrolleret kaos tilstand. Saul Alinsky, Hillary Clinton og Obamas intellektuelle mentor, fremførte denne Trotsky taktik i sin bog, "Rules for Radical," (1971), og nu er præsident Obama i færd med at tvinge Amerika til at udleve Demokraternes grønne socialistiske mareridt, der standsede Reagan's økonomiske revolution i sin succes, mens den smed Amerika ud i en anden Stor Depression.

Frisindethed er ikke noget nyt. Den får blot nye navne med tiden. Bemærk nogle af de sofistikerede ideer som liberale Demokrater og progressive har benyttet for at kontrollere og nedbryde samfundet i de sidste 250 år:

  • Oplysningstiden (humanisme, ateisme, skepticisme)
  • Karl Marx (socialisme, kommunisme)
  • Charles Darwin (evolution, racehygiejne, adskillelse af Kristendom og Videnskab)
  • Jeremy Bentham, John Austin (indførelsen af positiv lov, slut på naturlig lov)
  • Sigmund Freud, Alfred Kinsey, Benjamin Spock (seksuel promiskuitet, ødelæggelse af familien)
  • Woodrow Wilson, FDR, LBJ, Obama (velfærdsstaten)
  • Walter Lippmann, Herbert Crowley, John Dewey, H.G. Wells, Margaret Sanger, George Bernard Shaw (propaganda gennem uddannelse, progressivismen, moralsk relativisme)
  • Lenin, Stalin, Hitler, Mao (stats socialisme, totalitarianisme)
  • Rachel Carson ("Silent Spring" [1962]), Ira Einhorn, Al Gore, Van Jones ("Den Nye Grønne Handlingsplan")

Hvorfor tog det 40 år for Dr. Lewis, en mand med overlegne akademiske papirer, der har viet hele sit liv til at følge videnskabeligt bekræftede sandheder, at udtale sig offentligt mod den radikale miljøbevægelse, og Den Kæmpestore Løgn om menneskeskabt global opvarmning, en djævelsk sammenslutning mellem videnskab og politik der kan dateres tilbage til den første Jordens Dag, 16-22 april, 1970, fremkomsten af den moderne miljøbevægelse?

Kunne grunden være at Dr. Lewis forblev medlem af American Physical Society i 67 år, fordi som ung videnskabsmand i 1940'erne ikke ønskede at rokke ved systemet og ødelægge den karriere han havde arbejdet så hårdt for at opnå ved at tale imod den svindelagtige sammenblanding af videnskab og regering i dens myriader af ansigter, der altid producerer elendig videnskab og en skrækkelig politik?

Trods alt kunne Dr. Lewis have ræsonneret, "Jeg er blot et menneske." Hvad forskel kan jeg udgøre? Hvem vil tro på mine ideer om de utallige faktuelle fejl om klimaforandring versus de anerkendte undersøgelser af tusinder af videnskabsfolk over hele verden der går ind for ideen om menneskeskab global opvarmning?

GRØN er nu den nye RØDE (kommunisme).

Jeg kender ikke Dr. Lewis personligt, og jeg anklager ham ikke. Jeg benytter ham blot som en metafor mod de grønne lobby grupper, som Al Gore's Alliance for Climate Protection, der fremkommer med millioner af tilforladelige løgne til de nyttige idioter - mennesker der er for feje til at stå op og tale for sandheden imod magten.

Gud ske tak og lov for Martin Niemöller (1892-1984) den store tyske protestantiske præst der i årevis led i Nazi koncentrationslejre, fordi han talte åbent om den kristne tro direkte imod Hitlers folkedrabsgalskab og ariske overhøjhedstanker. Idet han erindrede sig den tavshedens kujoneri som hans gejstlige kolleger udviste mens Hitler Nazismen gik fremad skrev Niemöller disse gribende liner til alle tidsaldre:

CitatFørst kom de for at tage kommunisterne men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist.
Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand.
Da de spærrede socialisterne inde protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist.
Da de spærrede jøderne inde protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde.
Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.
Citat
Martin Niemöller (1892-1984)

I tidsalderen med Obamas og FDR's velfærdsstat del 2, er Niemöller en af mine helte, og der er derfor vi skal tale og stå imod denne 40 år gamle grønne bevægelse, der i sin grundholdning er fascistisk og et kynisk forsøg på at åbne en bagdør for Det Demokratiske Parti på at ødelægge den frie foretagsomhed, det fire markeds kapitalisme og gradvist at underlægge samfundet Fabian socialismen.

Jeg appellerer til dig Dr. Harold Lewis og til hele akademiet om at følge Niemöllers modige holdning mod nazismen, tyranniet og socialismen i alle dets forklædninger. Vent ikke til I er gamle mænd, med en sikker finansiel baggrund fra universitetet; Giv afkald på karrieren og tal, sig sandheden til magten!

Hvi I ikke gør det, så vil den nye grønne bevægelse, der er den samme gamle røde kommunismes elendighed, fortsætte med at udslette vore naturlige rettigheder således at friheden, sandheden og civilisationen er borte.

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=215837

Ellis Washington is former editor of the Michigan Law Review and law clerk at The Rutherford Institute. He hosts a radio program Thursdays at 10 a.m. Eastern on 1620 AM in Atlanta. It can be heard online at the Radio Sandy Springs website. Washington is a regular co-host of the popular radio show, Joshua's Trial heard Saturdays on WDTKam.com and WAAMAnnArbor.com. His weekly podcasts are available Mondays at The Conservative Beacon. Washington is a graduate of John Marshall Law School and a lecturer and freelance writer on constitutional law, legal history and critical race theory. He has written over a dozen law review articles and several books, including "The Inseparability of Law and Morality: The Constitution, Natural Law and the Rule of Law" (2002).

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails