fredag den 17. december 2010

Endnu er de fleste muslimer ikke terrorister

Hvorfor de fleste muslimer ikke er terrorister - endnu

Bernie Planck

Mohamed Osman Mohamud

Jeg havde to vigtige pointer i min artikel The Myth that not all muslims are terrorists, at 98% af tyskerne ikke var naziekstremister ( læs denne artikel på synopsis Var alle nazister onde?)(og hvad så om de fleste muslimer ikke er terrorister), og de fleste muslimer er ikke terrorister fordi de fleste muslimer ikke bor i lande i Vesten.

Læseren Alim fra Guyana spørger i en email, "hvad har det at bo i Vesten at gøre med at være terrorist?"Jo, det er nemlig selve problemet Alim, og hvorfor jeg ikke ønsker at muslimer kommer til Amerika eller Europa.

MSNBC, Ore. bombemistænkt ville have et opsigtsvækkende show'

PORTLAND, Ore. — En somaliskfødt teenager planlagde et opsigtsvækkende show med terrorisme i månedsvis, og han siger han intet har imod at børn skulle dø, hvis han bombede ved en ceremoni ved tænding af et juletræ, hvor masser af mennesker ville være forsamlet, ifølge anklageskriftet og retsdokumenterne.

Han fik aldrig muligheden. Mohamed Osman Mohamud, 19, blev arresteret fredag i Portland efter at have benyttet en mobiltelefon for at forsøge at detonere, hvad han troede var eksplosiver i en varevogn sagde anklageren. Det viste sig at være en falsk bombe fremstillet af FBI agenter. Myndighederne sagde Mohamud handlede på egen hånd.

Det du bør vide er, at dette stykke menneskeligt affald voksende op i Beaverton, Oregon, og var tidligere student ved Oregon State University og værst af alt naturaliseret U.S. borger. Jeg skrev i en tidligere artikel at muslimer ikke kan være gode amerikanere fordi de ikke mener vore love har gyldighed, kun den lov der er overdraget af Allah.

Problemet er ikke at nogle få muslimer er terrorister, problemet består i at muslimer der er nidkære bliver til terrorister når de udsættes for samfund i Vesten og for vore værdier.

Så længe de bliver i Somalia, Yemen, Afghanistan, Pakistan etc. er de ikke noget trussel mod vor levevis. De kan hellige sig deres gedehjorde, piske deres bagdele med sand og leve deres elendige og mørke liv som muslimer.

Men ingen som tager Koranen alvorligt, ingen der er nidkær muslim, kan tolerere vor levevis, den måde vore kvinder klæder sig på, eller vore sportsgrene, litteratur, kunst, underholdning, musik, vor verdslige levestil og vor tolerance for andre religioner udover islam.

I dar a-islam, det er - det land hvor muslimer hersker - når Ahmed går i seng om natten i sit telt da var han en fredelig fyr, hyggede sig med sin ged, lykkelig og varm. Han hørte om Koranen, men da han var analfabet kendte han ikke til de passager der beordrede muslimer til skære halsen over på vantro. (Sura 8:12) og faktisk var der ingen vantro tilbage i hans land han kunne snitte i, de var konverteret for lang tid siden, dræbt eller flygtet. Derfor var der ingen rundt om ham der kunne ophidse Ahmed med deres mangel på tro.

Men da Ahmed kom til Amerika, så han vore ubeskedne, friske, modige kvinder, vor levevis, vor hengivenhed mod en Lov der står over Guds og vor korrupthed og vor depravitet og det gjorde ham vred. I den lokale moske læste de passager fra Koranen for ham, hvor muslimer i Dar al-Harb (lande endnu ikke under muslimsk styre) oplæres til at gå i jihad for Allah.

Hvis vi lod alle muslimer i verden komme til Amerika og lod dem blive en uge eller to, og derpå sendte dem hjem da ville besøget gøre alle de nidkære muslimer til terrorister.

Det er ikke nogen tilfældighed at de fleste af jihadisterne der kæmpede i Irak, var muslimer fra lande i Vesten, som England. Frankrig og Tyskland. De så hvordan vantro livede og det gjorde dem syge i sindet.

Tre af piloterne i 9/11 angrebet kom fra Tyskland og den ene levede i US i et stykke tid.

Atta (pilot på første fly) var uddannet i arkitektur og boede i Hamburg, Tyskland ligesom Marwan al-Shehhi (´pilot på andet fly). Hani Hanjour (piloten der fløj ind i Pentagon) boede af og til i US i løbet af 1990'erne, mest i Arizona. Ziad Jarrah (piloten hvis fly smadredes i Pennsyvania) studerede ved et universitet i Tyskland.

Hvis disse individer var blevet i deres hjemlande, hvis de aldrig var blevet udsat for beskidte vantro og troskorrupte, da ville 9/11 aldrig væres sket.

Vor afskyvækkende levevis gør hengivne muslimer til terrorister. Hvis vi ikke holder dem ude da bliver vi en opfostringsbase for vor egen nedtur og ødelæggelse.

YouTube, Bomb plot foiled at Portland tree lighting

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails