torsdag den 2. december 2010

Ud af FN - straks

Ud af FN - NU

Ellis Washington
Jeg vil ikke være med i en klub der vil godtage mig som medlem.

~ Charlie Chaplin

Hvorfor er Amerika i nu 64 år forblevet medlem af Forenede Nationer - en global organisation der i praksis er en international mafia af fallerede socialist-nationer-stater og korrupte plutokratier der er helt og aldeles optaget af at nedgøre og ødelægge U.S. og Israel?

Jeg vil foreslå at vi flytter FN til Haag siden europæerne jo elsker socialismen, globalismen og morderiske diktatorer så meget og laver den ejendommen der floden på Manhattan, hvor FN for tiden befinder sig om til et frit-foretagsomheds zone der fremmer den amerikanske ekceptionalisme, markedskapitalismen og Naturens Lov.

I en interessant artikel, "U.S. får en ørefigen af Menneskerettigheds Rådighed, på vegne af Iran, Nord Korea og Cuba," skrev forfatteren.

Ved et møde, som man knap har oplevet det før, i F.N. Menneskerettigheds Rådet fredag morgen blev menneskerettighedsforholdene i United States anklaget af politiske rivaler, herunder Cuba, Iran og Nord Korea. Nogle delegationer instruerede embedsmændene om at vente udenfor bygningen natten over i det kølige vejr så de kunne blive de første i køen til at kritisere Washington; Cuba vandt denne førsteret.

At tolere enhver organisation, hvor Amerika gentagne gange bliver underkastet nedværdigende latterliggørelse og hån fra diktaturer som Cuba, Iran og Nord Korea - lande med de mest hårrejsende og vedvarende menneskerettighedsovergreb i verden - er tåbeligt. Nu vil du kunne forstå hvorfor Demokraterne nægtede at anerkende John Bolton, Bush 43. ambassadør til FN fordi de vidste han var en mand der ville sætte Amerikas interesser i første række - en mand med principper af Reagansk karakter, der ville udstille nihilismen, anti-semitismen, anti-kapitalismen og korruptionen der er gået helt amok i De Forenede Nationer.


Som om det at underlægge Amerika en bande socialister og tyranner ikke var slemt nok, har Obama administrationen smurt glidebanen for denne 'domstol' for FN Menneskerettigheds Rådet to gange: Første gang i august, præsenterede Udenrigsminister Hilary Clinton Rådet for en 22 siders rapport der forsvarede den løbende U.S. modterrorindsats, og dokumenterede U.S. krænkelser, herunder gerninger af forbunds- som lokalt politi, ligesom kritik af immigrationsembedsmænd, og som i detaljer beskrev Amerikas såkaldte menneske-rettigheds krænkelser.

For det andet ved udgangen af fredag morgens mødet ledte viceudenrigsminister for U.S. Internationale Organisationer, Esther Brimmer, en delegation af U.S. embedsmænd der forsynede udenlandske diplomater med en omfattende beskrivelse af fejl i Amerikas menneskerettighedsforanstaltninger og de igangværende bestræbelser for at genskabe dem.

Skal Kina dømme os? En kommunistisk stat der brutalt undertrykker deres egne etniske religiøse og politiske minoritetsgrupper, sætter årvågne kinesere i sindssygeanstalter, dissidenter i slavearbejdslejre og rutinemæssigt myrder millioner af babyer gennem sin folkemords et-barns-politik og som gentange gange har kritiseret U.S. lovhåndhævdelse for brug af "omfattende magt mod raceminoriteter." Det store flertal af FN medlemmer har krævet at United States igangsætter et moratorium om dødsstraffen, med det endelige mål at få den fjernet, og har opfordret U.S. til at ratificere et antal traktater med det formål at beskytte kvinders og børns rettigheder.

Et moratorium om dødstraf? Beskytte kvinder og børns rettigheder? Samtidig med at radikale muslimer i lande over hele verden regelmæssigt begår krænkelser af menneskerettighederne mod kristne, herunder: Æresdrab, terrorangreb, bombninger af kirker, bortførelser, voldtægter, folkedrabs pogromer, retssager uden nævninge, brug af blasfemiske love til at straffe og dræbe mennesker af anden tro. Alle disse menneskerettighedskrænkelser og anti-kristne tiltag får nu en slags lovens stempel under FN, eller man ser helt bort fra dem.

Lad os kort overveje og huske, hvorfor FN blev oprettet, hvem der gjorde det. FN havde været i støbeskeen meget længe i socialisternes hjerner, hos de progressive og hos præsident Woodrow Wilson, der benyttede sejren i 1. Verdenskrig som en forløber for endelig at oprette Folkeforbundet, med det helt uopnåelige mandat, at få alle krige til at ophøre. Med underskrivelsen af Versailles Traktaten i 1919, vandt præsident Wilson blot en pyrrhussejr.

De progressive giver imidlertid aldrig op og benytter principperne bag Fabian socialismen (gradvis), mens de tålmodigt ventede på endnu en verdenskrise der kunne benyttes som en mulighed af at trække Amerika helt og aldeles over mod socialismen. Demokraterne fik deres chance med 2. Verdenskrig og en anden progressiv præsident FDR, der døde blot 13 dage før FN officielt erstattede Folkeforbundet ved League of Nations ved San Francisco Konferencen den 25. april 1945.

Fordi historie i dag undervises som "sociale studier," en eufemisme for statssanktioneret propaganda har vi glemt FN zeitgeisten som udtrykt med Hegels ord, som sagde at Staten:
"Har den suveræne ret overfor individet, hvis ypperste pligt er at være medlem af Staten...for retten til en verdens ånd står over alle særlige privilegier."

I november måned for 65 år siden, næsten på samme dag som De Allierede (Storbritannien, Frankrig, Rusland, U.S.) satte nogle af de mest onde naziledere, overtrædere, filosoffer og planlæggere af 2. Verdenskrig, Holocaust, folkedrabene for en domstol ved Nürnberg Domstolen (1945-48), står Amerika, friheden og frihedernes skildvagt, nu for en domstol foran verden og bliver åbent dømt af en kabale af fascister og tyranniske nationer ved FN's Menneskerettigheds Råd, men velsignelse af præsident Obama og Det Demokratiske Parti der fører an i dette ondsindede angreb mod deres eget land!

Som præsident Obama opfatter sin tur til Indien, Indonesien og Syd Korea som en sejrende konge, hvad har Amerika da modtaget til gengæld? Syd koreanere afviste to gange Obamas anmodning om at få lov til mere import fra U.S., mens Rusland og Kina satte udmanøvrerede Obama ved G-20 Mødet ved at nægte at støtte U.S. anslaget mod Kinas valuta. Dette fik den konservative radiovært Laura Ingraham til at bemærke: "Jeg troede denne mand formodedes at bringe verden sammen?" og svarede derpå, "Han har bragt verden sammen ...mod Amerika."

Amerika! Kræv at Kongressen får os ud af FN nu.

Ellis Washington


http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=227565

Ellis Washington is former editor of the Michigan Law Review and law clerk at The Rutherford Institute. He hosts a radio program Thursdays at 10 a.m. Eastern on 1620 AM in Atlanta. It can be heard online at the Radio Sandy Springs website. Washington is a regular co-host of the popular radio show, Joshua's Trial heard Saturdays on WDTKam.com and WAAMAnnArbor.com. His weekly podcasts are available Mondays at The Conservative Beacon. Washington is a graduate of John Marshall Law School and a lecturer and freelance writer on constitutional law, legal history and critical race theory. His latest book is "The Nuremberg Trials: Last Tragedy of the Holocaust."

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Udover at jeg er fuldkommen enig med bloggen har jeg kun en indvending :

Citatet i starten er IKKE Chaplin`s men af Groucho Marx.

http://www.marx-brothers.org/info/quotes.htm

Olsen sagde ...

Se det er lidt flot af Ellis Washington.

Related Posts with Thumbnails