torsdag den 3. november 2011

3 venstreorienterede fascister i tiden!

3 venstreorienterede fascister

Ellis Washington

"Fascist" er et moderne ord for “kætter” og dermed brændemærkes et individ værdig til ekskommunikation fra det liberale politiske liv. For det vi kalder liberalismen - den renoverede udgave af amerikansk progressivisme - er faktisk et afkom og en manifestation af fascismen.”~ Jonah Goldberg, "Liberal Fascism," side. 2-4


Prolog

I 1700 tallet kaldte Amerika dem Loyalister, Humanister, De Oplyste, Jakobinere.

I løbet af 1880-1930’erne blev de i Amerika kaldt Darwinister, Marxister, Populister, Sekularister, Socialister, Ateister, Progressive.

Under Den Røde Svøbe i 1940-50’erne kaldte Amerika dem Socialister, Unionister, Kommunister, og Kommunist sympatisører.

I løbet af 1960’erne kaldte Amerika dem venstreorienterede, babyboomers, hippier, Yippier, Radikale, Anarkister, Kommunist Organisatorer, og de dopede LillaBle aktivister.

I løbet af 70’erne kaldte Amerika dem Black Panthers, terrorister, BH-afbrændere, bøsser, grønne anarkister, sækulariser eller blot forrædere.

Uanset hvad man kalder medlemmerne af Det Demokratiske Partis koalition er det et vedholdende krystalklart kendetegn - de som går ind for socialismen var alle fascister, eller i det mindste fascistsympatisører, og deres ‘afkom’ hersker i dag i begge partier i alle grene af regeringen - den lovgivende, den udøvende og den dømmende.

Hvad er fascisme? Fascisme er et regeringssystem under ledelse af en diktator der har den fuldstændige magt, som med tvang undertrykker opposition og kritik, styrer hele industrikomplekset, handlen mv. og omfatter en totalitær nationalisme, statssocialisme og som ofte også racisme.
.

Jeg kan ikke komme i tanke om en definition mere i modsætning til ægte konservatisme eller Amerikas jødisk-kristne traditioner end fascismen. Når propagandamedierne betegner enhver doktrinær konservativ som Reagan eller hans politik som fascistisk, da vid helt sikkert at du da er vidne til venstreorienteret fascisme ved en ondsindet propaganda hvis primære taktik er en psykologisk projektion - en forsvarsmekanisme og psykose, hvor man tilegner onde motiver eller onde gerninger, som man mener ens modstandere besidder.

Venstreorienteret fascist nr. 1.: Gov. Beverly Perdue, D-N.C.

The Raleigh News & Observer rapporterede første gang at Perdue en Demokrat, foreslog en procedureændring i en tale i en lokal Rotary Club. “Jeg mener vi burde suspendere, måske, valg til Kongressen i to år, og blot fortælle dem at vi ingen indvendinger har overfor dem uanset hvilke beslutninger de kommer frem til, hvis blot det hjælper landet med at komme på fode,” sagde hun......”.....Vi ønsker folk der ikke bekymrer sig om det næste valg.” Talen kan læses i sin helhed her.
Forfatningen giver helt klare regler for at valg til Huset skal holdes hvert andet år ifølge Artikel 1, Sektion 2.

Venstreorientret fascist nr. 2: Peter Orszag

Peter Orszag, tidligere budgetchef under Obama, i en klumme i New Republic, citeres for at der er skabt øget “politisk polarisering” og der derfor er brug for en radikal forandring. Hvad der derfor skal gøres? For at løse landets alvorlige problemer, skal vi reducere den skade som den lovgivende indsats gør ved at stole på mere automatisk politik og afpolitiserende kommissioner ved visse politiske beslutninger. Med andre ord, radikalt som det lyder, skal vi sætte en hængelås på vore politiske institutioner ved at gøre dem en smule mindre demokratiske.” skrev han.


I mange år har jeg skrevet at Amerikas Grundlæggede Fædre og forfatningsudformerne hadede “demokratiet” og mente det var et “pøbelvælde” - hvilket er årsagen til at U.S. Forfatningen helt bevidst er baseret på de naturlige lovprincipper i en republik.

Orszag er en typisk D.C. klon og kujon. Ligesom hele Obamas økonomiske hold (undtaget Skatteminister Tim Geithner, som Obama ikke giver lov til at træde tilbage) så han det økonomiske skib U.S. Titanic var ved at synke hurtigt og skiftede derpå skib efter Tarp I, Tarp II, QE1, QE2, (hjælpepakker til bankerne) kautionerne på Wall Street, huslånsindustrien og fagforeningerne, Solyndra skandalerne med grøn energi, fupkapitalismen og Obamacare - der som en opfølgning på mit billede tidligere er det helt synlige isbjerg som Obama bevidst styrede Amerika ind i med sin stædige, patetiske og forfejlede forsøg på at holde fast i socialismens svækkede arvegods og Den Progressive Revolution.

Den Progressive Revolution er død, ligesom Obamas politiske karriere vil dø 13 måneder fra nu.

Orszag, Obama og hele Det Demorkatiske Parti har altid hadet Forfatningen, især doktrinen om Opdelingen af Magten som forfatningskriverne indførte for at holde den ene magt fra at begive sig ind i en af de tre grene, og dermed holde dem separate og ligeværdige. At lade al magt gå til en gren af regeringen er tyranni over minoriteten.

Venstreorienteret fascist nr. 3: Præsident Barack Obama

Idet han står overfor øget modstand mod hans økonomiske forslag og faldende udsigter til at Kongressen vil vedtage andre dele af hans socialistiske agenda fortalte Præsident Obama La Raza, en spansktalende gruppe i Washington D.C. sidste år den 27. juli vedrørende immigrationsproblemet, “Jeg ville gerne arbejde uden om Kongressen.”

Oversat: Præsident Obama ønsker at omgå Forfatningen. Senere tonede Obama disse noget forræderiske udtalelser ned: “Som jeg nævnte da jeg var ved La Raza for nogle uger siden, ønsker jeg jeg havde en magisk evne, og få dette til at ske som jeg helst ser det,” han foreslog et møde med Congressional Hispanic Caucus. “Der er tider hvor - indtil nancy Pelosi er Speaker igen - jeg gerne ville arbejde udenom Kongressen.” Ymtede Obama. “Nogle mennesker ønsker af mig at jeg skal gå udenom Kongressen og forandre love af min egen vilje.” Medmindre man opfatter Obama som en tyran medgav Obama at “vi har love i bøgerne, som skal overholdes.” Men med det samme fastslog han at der er en mangfoldig af måder hvorpå disse love i bøgerne kan opretholdes. “I ved ligeså vel som alle andre at …hvordan vi overholder de love også er vigtigt.”

Oversat: I de sidste 40 år har Det Demokratiske Parti lovliggjort abort af over 50 millioner af vore fremtidige vælgere; nu er deres eneste måde at få nye vælgere at smide snavs på Forfatningen og yde amnesti til 30+ millioner illegale spansktalende indvandrere.



Epilog

Perdue, Orszag og Obama er tre tragiske eksempler på venstreorienteret fascisme i moderne tid. Siden valget af Amerikas første progressive præsident Theodore Roosevelt 1901-1909, og fremkomsten af Det Imperiale Præsidentskab og amerikansk venstreorienteret fascisme har hver Demokratisk præsident og de fleste Republikanske (undtagen, Harding, Coolidge og Reagan) i de sidste 110 år gradvist øget den Leviathanske Regerings magt, samtidig med at man har dekonstrueret kapitalismen, de naturlige love, de naturgivne rettigheder, friheden hos Vi Folket, som ingen med et rimeligt sundt fornuftigt sind ville kunne kalde andet end fascisme.

Platon udtalte det så aldeles udmærket: Prisen for apati vedørende offentlige forhold - er at blive behersket af onde mænd.’

Ellis Washington is a former editor of the Michigan Law Review and law clerk at The Rutherford Institute. He is an instructor at Spring Arbor University, the American College of Education, and the National Paralegal College. Washington is a co-host on "Joshua's Trial, a radio show of Christian conservative thought. He is a graduate of John Marshall Law School and has written extensively on constitutional law, history, politics, philosophy, critical race theory and other subjects. His latest book is "The Nuremberg Trials: Last Tragedy of the Holocaust" (2008) and law review article, "Natural Law Considerations of Juvenile Law" (2010). Visit his website, Ellis Washington

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails