tirsdag den 15. november 2011

Islam og tyranni går godt i spænd

Tyranni og Islam - Går fint i spænd med hinanden

Bernie Planck

Enhver fornuftig, rationel person der har læst Koranen ved, at Islam og Demokrati er uforeneligt. Men for de som ikke har læst den, så tænk venligst over følgende af Burt Prelutsky

BernardGoldberg.com, 30 Sep 2011, Allah være Lovet

Mon det blot er et tilfælde, at skønt friheden har blomstret i nationer der er i altovervejende grad Protestantiske, Katolske, Hindu, Jødisk, Shinto, Buddhistisk, Lutheransk og Anglikansk har den aldrig slået rod hvor Muhammads ord er lov? Kan det blot være en tilfældighed, at hvorsomhelst du betragter den muslimske verden, fra Sudan til Syrien, fra Iran til Yemen, fra Libanon til Saudiarabien, der hvor Islam er fremherskende, der finder man også den ene totalitære stat efter den anden? Kun tiden vil kunne afgøre om Irak eller Libyen vil blive undtagelsen, men jeg vil ikke satse mine penge på det.
...
For en religion der hævder den er fredelig, er det så ikke bemærkelsesværdigt, at hvorsomhelst Islam får fodfæste kan man også se at normen er et mareridt med slaveri, folkedrab, æresdrab og stening af kvinder og lemlæstelse?

Tag for eksempel Republikken Dagestan der befinder sig i Nord Kaukasus. I det meste af det tyvende århundrede var kommunisterne i stand til at undertrykke den indfødte befolknings ekstreme islamiske tendenser ; men efter Sovjetstatens kollaps, er Dagestan langsomt blevet til en typisk islamisk nation, hvor kvinder er målet for mord, hvis de er iført badedragt.


The Daily Beast, 30 Sep 2011, Terror på Stranden

En muslimsk kvinde på stranden med sin søn.
Photo Credit: Hatem Moussa / AP

På en smuk morgen i juli måned ved sekstiden mødte skolelærerinden Yelena Abduzhalimova sine kolleger ved byens badestrand for at spille volleyball. Mens damerne skiftede til deres badedragter begyndte en gruppe unge knægte at varme op til brydeøvelser før deres første timer i skolen, lige ved siden af volleyballbanen. Udover børnene var stranden ret øde på det tidspunkt. Abduzhalimova gik ind på banen med sine venner og gik frem for at serve. I samme øjeblik kastede en kraftig eksplosion hende op i luften, og kastede hende 5 meter. Hun havde trådt på en landmine i sandet. Det var den tredje eksplosion på den offentlige strand den sæson, og det kostede Abduzhalimova hendes ene ben. Bomben var beregnet til at straffe kvinder der var iført badedragt siger hun.

Amerikanere der har muslimske venner og arbejdere formoder fejlagtigt at de er de ægte repræsentanter for den islamiske tro, fordi de forekommer at være gode mennesker og alt det der. Grunden til at de fleste muslimer i Amerika forekommer at være civiliserede er at de endnu ikke har nået et kritisk antal i befolkningen.

Dagestan er  90% Muslimsk. Er de alle ekstremister? Næppe - vi kunne kalde 99% af dem moderate. Alligevel behersker terror Dagestan, i Daily Beast artiklen her foroven læste vi at “præcis dette år har der været over 200 terrorangreb mod fødevareforetninger, caffer og saunaer der sælger spiritus ligesom ved religiøse centre og politistationer.” Disse selvsamme muslimer der bor i US som en minoritet ville ikke gå rundt og sanktionere, tillade eller støtte disse angreb mod Vestens levemåde.  

Men lad de samme moderate muslimer akkumulere i antal og du får tyranni ved Islam der hersker over alle livets forhold.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails