lørdag den 5. november 2011

Putin: Jeg så Jesus i Irans leder

Reza Khalili

Iran’s øverste leder bliver ophøjet til en helgenstatus og som leder af den verdensomspændende islamiske bevægelse af de iranske medier.



I kommentarer der afspejler det iranske regimes diktater har medierne for første gang udgivet udtalelser af verdens embedsmænd og andre der guddommeliggør Ayatoillah Ali Khamenei.

Den udtalelse som skiller sig mest ud kommer fra Vladimir Putin, den tidligere præsident og nuværende premierminister i Rusland. Medieorganet Mahramaned rapporterer at i oktober 2007, da Putin rejste til Iran, forlangte han et særligt møde med Khamenei og gik derfra forundret.

I følge rapporten talte Khamenei om Ruslands historie under mødet, og hvad der ligger i fremtiden, hvilket overraskede Putin, Bagefter sagde iranske diplomater at Putins opførsel havde ændret sig dramatisk. Da Putin kom tilbage til Moskva spurgte en journalist om hvad han mente om den Iranske Øverste leder. Putin er citeret for at sige: “Jeg ved ikke meget om Messias, Kristus, blot det jeg har hørt eller læst i Bibelen, men jeg så Kristus, Messias, i lederen af Iran.”

Kofi Annan, der var den syvende Generalsekretær i FN er også citeret for at sige: “Jeg har mødt ...mange verdensledere, som jeg kom til at respektere såsom Jacques Chirac, den franske præsident, Mikhail Gorbachev, overhoved for USSR, og Helmut Kohl, forbundskansler i Tyskland, men ingen af disse mænd berørte mig på den måde Ayatollah Khamenei gjorde. I møder med ham, glemte jeg alt andet da jeg var overvældet af hans åndelighed.”


Det er næppe det iranske folk der opfatter Khamenei som en Messias

Her fornylig, på Irans statskontrollerede TV blev det for første gang officelt meddelt af Khamenei virkelig er den mytiske person Seyed Khorasani, der som en århundredgammelt hadith (siger) fastslår vil skabe omstændigheder for verdens ende og gentilsynekomsten af den sidste Islamiske Messias, Shiiternes 12. Imam Mahdi, der vil erobre verden under Islams banner.

Adskillige højtstående gestlige i Iran har offentligt meddelt, at Khamenei er Shiiternes 12. Imam på Jordens næstkommanderende, og at nægte at følge hans ordre ville være som at benægte Allah. Nogle har også fastslået at Khamenei en gang om året rejser til Himmelen og mødes med den 12. Imam og konfererer om de handlinger der er nødvendige. Under et sådant møde, igen ifølge de gejstlige, fik han at vide at han skal fortsætte med det iranske atomprogram trods verdensomspændende modvilje.

Medierne i Iran har krediteret den øverste leder med forudsigelser om den økonomiske uro i Europa og Islams globale genopstandelse i det “Arabiske Forår.” De har også været vedholdende i en vigtig forudsigelse fra lederen: Ødelæggelsen af Israel, som de tror er nært forestående.

Seyed Hassan Nasrallah, generalsekretær for terrorgruppen Hezbollah er citeret for at sige, “Visse kvaliteter hos Irans øverste leder og aspekter af hans visdom, klogskab og åndelighed er hemmeligt og kan uheldigvis ikke nævnes offentligt.” Han tilføjer: “Skønt jeg ikke han åbenbare meget om det jeg ved om Ayatollah Khamenei, da kan jeg dog fortælle, med den største sikkerhed, at lederen i sandhed tror at Israels ødelæggelse … er nært forestående.”

Et nyhedsmedie rapporterer, at hvad der skal til at ske er meget mere end ødelæggelsen af Israel. Det hævder at menneskeheden vil blive vidner til den største begivenhed i dens historie og at muslimerne burde forberede sig på grund af at den endelige glorificering af Islam er nær.

I en tale holdt af Khamenei i anledning af Eid-ul-Fitr, den muslimske helligdag der markerer afslutningen på den hellige måned Ramadan kom der en antydning om at enden er nær: “En vigtig periode i verdenshistorien er ved at udvikle sig.”

“Hvem ville have troet at Amerikas og Zionisternes agenter i regionen ville falde en efter en,” erklærede han.

Den iranske leder har også forudsagt Amerikas nedtur, og har kaldt de nuværende sanktioner fra Obama administrationen en fiasko i bestræbelsen på at standse Irans nukleare ambitioner.

Iran har meddelt at der ville vil være nogen forhandlinger om deres nukleare program. FN’s Atomagentur har i sin nyeste rapport indikeret at der er troværdige beviser på, at Iran arbejder på atomvåben og at landet allerede har tilstrækkeligt med beriget uran til seks atomenheder.

Reza Kahlili is a pseudonym for an ex-CIA spy who is a senior fellow with EMPact America. A Time to Betray, his book about his double life as a CIA agent in Iran’s Revolutionary Guards, was published by Simon & Schuster on April 6.
http://pajamasmedia.com/tatler/2011/09/06/putin-i-saw-jesus-in-irans-leader/?singlepage=true

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails