mandag den 28. november 2011

Frihed til Jø'dehad i Egypten

Egypterne nyder deres nye frihed til at hade jøderne

Bernie Planck

Den politiske kommentator fra New York Dan Friedman har dette at sige om Det Arabiske Forår:
Obama’s Arabisk Forår har gjort Mellemøsten til en zoologisk have i brand, en ‘have’ hvor Israel kan se sig selv i en stadig mere farlig position - og for den sags skyld gælder det også USA. Opløsningen har været så hurtig, og frigivelsen af radikale islamiske kræfter så overvældende at man kunne tro det hele var Obamas hensigt. Men lad os nu ikke blive ført med. Sandsynligvis er det blot Obamas mangel på kompentence.  

Her er hvad Dan taler om og hvad vore pinlige førende medier ikke vil rapportere: Israel News, Ynetnews, Cairo demonstration: En skønne dag slår vi alle jøder ihjel
Det Muslimske Broderskab holdt ‘giftige’ anti-Israel demonstration i Cairo Moskeen fredag; islamiske aktivister hyler: Tel Aviv, Dommedag er kommet.


Cairo, Graffiti, Tahrir Square, November 2011
Photo Credit: Denis Bocquet

Af Eldad Beck
Arabisk had: Det Muslimske Broderskabs demonstration i Cairo mest prominente Moske fredag blev til en giftig anti-Israel protest, med tilhørerne der svor at “en skønne dag slår vi alle jøderne ihjel.”

Cirka 5000 mennesker sluttede sig til demonstrationen, og råbte op om at fremskynde “kampen mod Jerusalems judaisering.” Begivenheden faldt sammen med årsdagen for FN delingsplan i 1947, der gik ind for oprettelsen af en jødisk stat. …

'Forræderiske jøder’ Talerne ved begivenheden gav lidenskabelige hadfyldte taler mod Israel, tordnene mod de “Zionistiske besætter” og de “forræderiske jøder. Da man gik hjem fra demonstrationne fik de tilstedeværende små flag, Egyptens på den ene side og det palæstinensiske på den anden, sammen med kort over Jerusalems Gamle By som beskrev i detaljer hvor “Zionisterne har som mål at forandre Jerusalems muslimske karakter.”

Jovist, tingene er virkelig under forandring i den arabiske verden: Youtube, Arab Times are a changin'

1 kommentar:

Anonym sagde ...

lol, jeg ælskeeeer de undertrykte islam-tilhængere.

Men, virkeligheden er lidt anderledes end et guddommeligt ønske om Israels fald.

600+ state of the art atomvåben fortæller den naturlige afslutning på det scenario.

islams undertrykte masser er omtrent lige så faktuelle i deres vurderinger af en given situation som vores egen nybagte venstrefløjs regering.

Santor.

Related Posts with Thumbnails