fredag den 18. november 2011

Hvem bruger pøbler - og til hvad?

Pøbler fra venstrefløjen er ikke sjove - de er oprørende.


Ann Coulter

Som dig er du uden tvivl blevet oprørt over udbruddene af pøbelvold rundt om på kloden i dette efterår. Men efter at have brugt de to sidste år på at undersøge og forske i det og derpå skrive en bog om pøbler, er jeg også taknemmelig for, at bøllerne gik på gaden så kort tid efter min bog blev udgivet.

Mange tak, i møgdyr. Jeg vidste I ikke ville svigte mig.

Da jeg besluttede mig for at skrive om pøbler var det en relativ fredelig periode. Men så længe der er ondskab i verden vil pøbler aldrig blive endeligt besejret. Og så længe der er venstreorienterede vil der være personer der giver næring til pøblerne.



Så det var altså kun et spøøgsmål om tid, skønt jeg ikke havde forventet det gik så hurtigt. 


Pøbler er altid de samme - ødelæggende, venstreorienterede og uden nogen klar sag? Hvorfor rev de unge mennesker i Storbritannien deres byer fra hinanden, brændte butikker og stjal elektronik og modetøj? Fordi politiet havde skudt en af dem? Næ, nej.

Hvad tændte optøjerne i Grækenland, Paris, Vancouver? At de var uden arbejde? At regeringen havde skåret ned på deres velfærdsydelser? At deres fodboldhold tabte? De kunne ligeså godt have smadret politibiler fordi de var vrede over det regnede. (Det er ikke et forslag - udover en retorisk sprogblomst.)

Hvorfor gik de offentligt ansatte fagforeningsarbejdere i Wisconsin op mod deres regering og på fysisk vis angreb deres republikanske lovgivere? MSNBC’s Ed Schultz siger det var fordi republikanerne forsøgte at fjerne nogle af folkets “borgerrettigheder.”

(Klokkeklar forskning viste at de sidste syv personer der faktisk så MSNBC var offentligt ansatte skolelærere der i Wisconsin.)

Du bliver nødt til at foretage noget forskning for at finde ud af, hvorfor de offentligt ansatte var vrede over at republikanerne ønskede, at deres fagforeninger skulle være med i forhandlinger om lønniveauet, men ikke i arbejdsforhold og goder - alt sammen betalt af skatteyderne.

Hvorfor plyndrede sorte og hispanics bandemedlemmer efter Rodney King dommen? Hvis du nu har brug for at vide det, så fortalte en politibetjent fra Los Angeles mig fornylig, at de bandemedlemmer han havde arresteret sagde de var bedøvende ligeglade med eller slet ikke kendte Rodney King.

Hvorfor smadrede maskerede, og med hættetrøjer, Starbucks vinduerne i Seattle for ti år siden da nogle bankfolk kom til byen? De er imod den “globale økonomi”? Hvad vil det egentlig sige.

Ligesom Satan er pøbler kun gode til at ødelægge og forårsage kaos. Den udløsende “sag” er altid tilfældig. Som Jeus sagde, “De hadede mig uden grund.”

Den Franske Revolution er skabelonen for alle pøbelopstande og selve signalet for dette vanvid var et angreb på et fængsel der kun husede et halvt dusin fanger.

Eftersom den mest kvalificerede kan berette var angrebet på Bastillen foranlediget af et rygte om at den latterlige impotente Kong Ludvig 16. ville igangsætte et angreb mod Nationalforsamlingen. Eller måske var man ophidset over at den uduelige finansminister Jacques Necker, var blevet afskediget. Eller de mente at Bastillen bare var en øjenbæ.
Stormen på Bastille og en nutidig ‘pøbelstorm’

(Den eneste anden mulige årsag blev fornylig lagt i graven, da det endeligt blev konstateret af  Frankrig ikke havde nogen lærernes fagforening der sent i 18. tallet.)

Ingen er dog sikker - men alle havde det rigtig sjovt. Undtaget fængselets administratorer der blev myrdet under angrebet.

Venstreorienterede elsker pøbler, fordi optøjer og anarki er deres vej mod magten.

At komme med gode sunde forslag med baggrund i fakta og logik er ikke deres metier. At udstede umulige forslag til de som så let lader sig narre er deres specialitet. Se for eksempel på Demokraternes platform til 2012.

Hele det Demokratiske Parti er for nuværende ved at love at “redde” Social Security, Medicare og Medicaid, i deres nuværende form. Ifølge Obamas egen Skatteminister, Tim Geither, vil der på mindre end ti år bruges, på disse tre rettighedsprogrammer, plus betjeningen af den nationale gæld, 92% af hver dollar i forbundsbudgettet.

Demokraterne lyver åbenlyst for vælgerne. Det er en matematisk umulighed for disse programmer at fortsætte uden en større reform nu, eller en fallit senere - og det ikke så snart.

Men Demokraternes endelige formål er at ødelægge familien, og dermed skabe en endeløs forsyning af potentielle oprørere.

Blot fire generationer efter de sorte var kommet ud af slaveriet var deres kriminalitetsrate cirka 23% (lavere end de hvides er nu). Så besluttede Demokraterne at hjælpe dem!

På knap to generationer siden LBJ’s Store Samfunds programmer tog deres begyndelse er de sortes kriminalitetsrate tredobbelt til 72%

I samme tidsrum er de hvides kriminalitetsrate blevet syvdoblet fra 4 - 29%.

I stedet for en “Krig mod Fattigdom” burde den være kaldet en “Krig mod Familien.”

Den store og permanente underklasse skabt af velfærdsstaten er en gigantisk succeshistorie for Det Demokratiske Parti, der nu har en loyal vælgerskare bestående af skyldnere der automatisk stemmer på Demokraterne for at holde deres Trojanske hest med “velfærdsgoder” stående på benene.

Det er Demokraternes “heroinhandels” regeringsmodel.

Åbenbart kræves der en masse regeringsansatte arbejdere til at betjene den fattige, idet antallet af ansatte i regeringen er skudt i vejret i tandem med opløsningen af familien. Så længe Demokraterne betjener deres hovedvælgergrundlag - modtagere af skattemidler - er de ligeglade med hvad der sker med resten af samfundet.

De vil hjælpe enhver pøbel der vil gøre deres politiske magt større. Venstreorienterede går ind for velfærdsafhængighed, klassekamp, endeløse regeringsprogrammer propfyldte med offentligt ansatte arbejde, protesterende på gaderne, man plejer de kriminelle og angriber rent fysisk sine politiske modstandere. Således skabes pålidelige Demokratiske vælgere.

Sandt nok, udfører regeringsansatte arbejde vi ikke ønsker at udføre, de kan aldrig blive fyret, de er med til at føre landet mod fallit og en gang imellem ender det i pøbelvold.

Det er også sandt at børn fra opløste familier undertiden brænder bykvarterer ned eller dræber deres bedstemor med sværd. Sikken pragtfuld vælgerblok!

Ann Coulter's latest book is "Demonic: How the Liberal Mob Is Endangering America."

Read more: Liberals aren't funny – they're a riot! http://wnd.ha-hosting.com/?pageId=334761#ixzz1VMDsAa1Q

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails