søndag den 13. november 2011

Shia - Sunni - had mod hinanden kan føre til massemord

Myrderierne der vil forandre verden


Ingen kunne have vidst at det måltid de skulle til at spise en dag ville ændre historiens gang. Nogle siger det var ged. Andre siger det var lam.

Uanset hvad, så var det et forgiftet måltid.


Og æresgæsten var Muhammad, den kontroversielle grundlægger af Islam.

Der skulle kun en bid til. Han smagte giften og spyttede øjeblikkeligt ud. Men det var for sent. Snart efter ville han dø, og igangsatte dermed en bitter og dødbringende splittelse.

For ser du, da Muhammad døde kunne ingen blive enige om, hvem der skulle tage over....

Og resultatet har lige siden været, at de har dræbt hinanden.

På den ene side har man sunni-muslimerne. Det er dem der styrer Saudiarabien, Ægypten, Jordan og mange af de andre lande i Mellemøsten.

På den anden side, shia-muslimerne. Det er shia der leder Iran. Og nu leder Irak ligesom Libanon og Syrien.

Tænk på Protestanterne og katolikkerne i Nordirland....Serbere mod Kroater i Bosnien.... eller blot på den religiøst betingede 30 års Krig der flåede Europa i stykker i det 16. århundrede.

Blot med den forskel at sunni-shia konflikten har bygget et tryk op nu i mindst 1354 år.

Det er først nu, at dette pres har fundet sin ultimative udløsning - med Iran der leder en ny Shia opstand midt i den allerfarligste del af verden - det oliefyldte Mellemøsten. Er ikke Mellemøsten allerede en gang rod? Jo, så vist.


Det der er nyt, er at så mange i Vesten ... helt op til Det Hvide Hus og Pentagon ...bare ikke "forstår" hvor langt denne splittelse af islam kan komme eller hvor svære konsekvenser den vil medføre,. Se blot på dette kort.....
Den dødbringende Sunni-Shia splittelse — 2010-2011
Det sorte på kortet er Shia 'land'. Det er næsten hele det mest olierige hjerteland og nogle af de mest strategiske områder i hele Mellemøsten!

En enkelt terrorist med en fast beslutsomhed kan forårsage en masse skade.

Iran, alene, kunne blive en dødbringende magt.

Men prøv at forestille dig hvad millioner af shiitter med et 1354 år gammel nag så kunne gøre?

Marchen af 162 millioner mænd
Ingen ved helt nøjagtigt, hvor mange shia der er lige nu i Mellemøsten. Det er fordi kun fire lande i Mellemøsten foretager folketællinger, sunni lederne er ligelgade.

Sunni skolerne lærer at shiiterne ikke er ægte muslimer. Shiaer får ikke sæde i regeringen. De kan ikke blive dommere, eller blot vidne i højesteret. I det Sunni ledede Saudiarabien, kan shia og sunni ikke gifte sig med hinanden.

I århundreder har Shai været underklassen.

Men nu for første gang i historien finder de, at tiden er inde til at vende strømmen. Og hvilken stor flodbølge det dog er? Hænderne i det sabelraslende Iran er de fleste - 70 millioner Shia.

Men så har man de 22 millioner "befriede" Shia i Irak, plus så mange som 2 millioner Shia i det af Iran støttede Libanon. Og op til 4 millioner Shia hos Irans allierede, Syrien.

Læg dertil endnu 70000 Shia i Kuwait....op til 500000 Shia i Bahrain....op til 400000 Shia i De Forenede Arabiske Emirater....300000 Shia i Oman....og cirka 100000 Shia i Qatar, ifølge Pew Research Center i Washington.

Læg igen så mange som 10 millioner Shia i Yemen...endnu 7 millioner i Azerbaijan....og 11 millioner i Tyrkiet....for ikke at nævne de kombinerede 30 millioner Shia i Afghanistan og Pakistan. Det er dog ikke alle Shia ønsker en revolution.


Men ud af mellem 147 til 162 millioner Shia spredt fra Pakistan til Libanon og Azaerbaijan til Yemen, er der tilstrækkeligt der ønsker at denne flod af "Hemmelig Hævn" og fælles blod skal løbe over hele Mellemøsten.

Sunnierne er bekymrede.

Især de der leder Saudiarabien. Og især NU. Her følger hvorfor.


"Ny" Oliekrig årsag  #1:
Den virkelige grund til at Iran vil have bomben

Lad os ikke glemme at Iran plejede at være Persien. På et tidspunkt var Persien den største og mest magtfulde imperium i historien!

Irak, Syrien, Tyrkiet, Ægypten - selv Israel - perserne kontrollerede dem alle. Sammen med hele Afghanistan og Pakistan og de fleste af de olierige kyster ved Det Kaspiske Hav.
I 300 år holdt de persiske hære Romerriget på afstand. Deres lærde gik sammen med Aristoteles og Plato og øvede indflydelse på græsk kunst. Det var perserne der opfandt skat. Og vindmøllen. For ikke at glemme mursten, algebra, trigonometri og vin.

Konklusionen er ...intet imperium glemmer sin glorværdige fortid.
Iranerne fortrød de mistede deres.

Men nu ser de chancen for at få den tilbage.
Atombomben? Irans kugleskøre ledere ønsker ikke kun at skræmme Israel. De ønsker bomben så de kan kaste en mørk skygge over også.deres Sunni-arabiske naboer

Se her....


Iran's Første skridt...
Med total kontrol over Hormuz Strædet "oliens kanal" i Den Persiske Gulf og ny styrke til det "befriede" Irak har iranerne fået en helt ny position for at igangsætte den længe-ventede "Shia Revolution."
Man kan bemærke to ting.

For det første kan man se, hvordan Iran's Shia indflydelse er kommet over grænsen til den sydlige del af Irak. Sydirak er, hvor man kan finde seks af Iraks "supergigantiske" oliefelter. Det er også her man har grænsen til Shia Islams dødsfjende - Saudiarabien. Saudiarabien er Sunni.

I otte år, tilbage i 1980'erne hjalp Saudiarabien Irak med at føre en blodig krig mod Iran. Sammen med andre Sunni regeringer, gav saudierne Saddam for over 47 milliarder dollars således at han kunne affyre missiler og udføre nervegasangreb over grænsen ind i Iran.
Det har Iran ikke glemt. Eller tilgivet.

(Prøv at forestille dig at Canada eller Mexica havde givet pengene til Japan som hjælp til at bombe Pearl Harbor. Iran har ventet med at få saudierne til at betale tilbage - nu er chancen her.)
Det andet man kan se ud af kortet er, at Iran har næsten den fulde kontrol over Hormuz Strædet.
"Iran er helt klart en meget alvorlig trussel for de på den anden side af Gulf fronten."

— Gen. David Petraeus,
Jan. 31, 2010
Hormuz er den snævre vandvej der forbinder den Persiske Gulf med Middelhavet. Over 17 millioner tønder med olie skal passere gennem Hormuz - hver dag.Det svarer til 40% af al den olie der udskibes i verden.Og 90% af de daglige olieskibsladninger fra hele Mellemøsten.

Blot med en lukning af Hormuz kunne Iran, i løbet af en nat, handicappe verden.

I dag støtter Iran de Shia militante i Irak. De giver dem penge og våben. De har endog hjulpet Shia politikere i at overtage regeringen i Irak. Hvorfor? Fordi ved at få kontrol over Irak, kan iranerne komme et skridt nærmere i deres indviklede plan for hemmelig hævn. Endnu et skridt og man skal se lidt længere sydpå ... til Yemen.

"Ny Oliekrig årsag #2:
Yemen's barske hemmelighed

Pentagon har netop øget sin hjælp til Yemen med det tredobbelte.
U.S. topgeneralen Petraues har haft et 'ikke søgt hemmeligt' møde med Yemens præsident.Vor udenrigsminister siger "Yemen er en trussel ...mod den globale stabilitet."

Og det medfører?

Selv ABC News har netop kaldt Yemen det næste "vigtigste mål" i krigen mod terror, og et næsten perfekt sikkert "tilflugtssted for terrorister." Obama har netop sendt skibe, våben og tropper til Yemen.
Her følger det der vil ske....

Shia Revolutionen's Næste Nye Front..
Yemen's  Shia revolution og "Gate of Tears" olieknudepunktet kan snart give Iran et strategisk "bagdør" til et angreb på Saudiarabien....


Yemen er meget vel en mislykket nation.. med en regering der kollapser, en stadig mindre forsyning af olie og en befolkning der eksploderer i antal og med intet meget mere end lovløshed og kaos. Det Yemen har som fordel er sin beliggenhed.

Det ligger ved den Arabiske Halvøs spids...syd for en del af Saudiarabiens grænse og på kysten ud for endnu et oliestræde ved navn Bab-el-Mandeb. Det navn betyder "Tårernes Port."
Og ligesom med Hormuz kan de fleste oliestater ved Det Røde Hav ikke få en dråbe olie ud uden afskibning gennem Bab-el-Mandeb. Over 3.3. millioner tønder går gennem dette knudepunkt hver dag.


Hvordan Islams næste "Nye Verdenskrig om Olien"kan begynde
"Naturen," siger en gammel talemåde, "udfylder et vacuum."
For eksempel, da en mislykket snigmorderes kugle sprang en blodåre i Lenins hjerne i 1922...da trådte galningen Stalin hurtig til og udfyldte tomrummet. På samme vis med Weimar Republikken da den kollapsede i 1933...og Hitler kom til magten.



Her i nutiden er der et nyt omrum der skal udfyldes - i det vredesfyldte Mellemøsten - og den dødbringende magt der træder til for at udfylde det kan få hele regionen til at flamme op i en "ny" islamisk krig.
Hvis det sker vil næsten 66% af verdens olieforsyning blive fanget i skudlinien.

Eksploderende oliepriser kan rammen hvert område af vort liv..og smadre økonomien.


At blokere her vil kunne medføre en stigning på 30 dollars på prisen for hver tønde med olie...men der er en endnu større trussel der er i støbeskeen.

I de sidste seks år har Yemen udkæmpet en voldsom og blodig krig mod Shia oprørere. Disse oprørere er fattige. Det er helt og aldeles umuligt, siger en Yemenitisk general, at disse oprørere "kan fniansiere og kæmpe denne krig med granatæbler og appelsiner...uden tvivl får de støtte fra Iran."

Er det mon sandt? Så absolut.

Iran elsker nemlig at købe sig til loyalitet.

Se for eksempel på den ene milliard dollars som Teheran nu "donerer" hvert år til Hezbollah terrroristerne i Libanon. Eller de milliarder de giver til Syriens Shia præsident så der kan bygges cementfabrikker, kraftværker og lagerhaller.

Som tilbagebetaling får Iran så Hezbollahs arabisk talende terrorister til at opføre og drive Shia træningslejre i Irak. Og får Syrien til at omfordele Irans penge og våben til andre i Shia netværket.
De hemmelige midler som Iran sender til Shia rebellerne i Yemen skal også snart tilbagebetales -- ved at åben endnu en Shia "bagdør" og få adgang til Saudiarabien.

Yemens rebeller har allere ramt byer lige indenfor den saudiske grænse. Saudierne har slået igen, og mistet dusinvis af soldater i den proces. Vi står blot ved begyndelsen.
Hvor slemt er det?
Indtil nu, er 50 saudiske skoler langs grænsen blevet lukket. Endnu 240 grænsebyer er allerede belvet evakueret. Og saudiske jetfly har allerede smidt bomber i Yemen.
Hvad er det mon der gør saudierne så bange?

Endelige oliekrig årsag #3:
Iran's endemål — Saudisk Olie


Spekuler ikke et minut over, hvad jeg tror Irans plan for "hemmelig hævn" kunne medføre. 
Men alene truslen om det ville være tilstrækkeligt til at få prisen på olie meget højere op. Og det før du aner.
For eksempel....
  • Vort CIA, Britain's M16, og andre top efterretningsvæsener siger at Iran kan have en funktionsdygtig atombom så tidligt som april 2012...
  • The Times of London afslørede et fortroligt dokument der siger at Iran allerede har en "neutron initiator" klar til afprøvning. Den er væsentlig for at igangsætte en sprængladning.
  • Og Der Spiegel, det tyske tidsskrift, siger at Iran muligvis har teknologien og materialet til at konstruere en simpel atombom inden året 2010 er rindet ud.
Men bomben er blot begyndelsen.

Selvom ordren til at bygge en atombombe måske aldrig vil blive givet af Irans gejstlige, da er den umiddlelbare fare for en ukontrolleret opstand mellem Shi-Sunni stadig tilstede...og kan begynde i Irans nye arnesteder for Shia støtte...og sprede sig over alle de Sunni oliedrevne lande...med de rigeste oliefelter i verdens rigeste olieland som den endelige slagmark.
Se blot på dette sidste kort....


Den endelige slagmark — Saudi Arabien!
Pludselig har Iran fået sin dødsfjende, Saudiarabien omringet- millioner af Shia bor endog præcis hvor Saudierne ejer de største oliefelter.

Som du kan se ligner Saudiarabien en tikkende bombe.

Iran har endnu engang et Shia netværk der strækker sig fra Afghanistan til Libanon...flere holdepunkter opbygges langs den Persiske Gulf...Yemens Shia i Syd...og Shia forbindelser langs det olierige Kaspiske Hav. 

Snart vil man kunne se dette sprede sig til de næsten to millioner Shia der bor og arbejder på Saudiarabiens oliefelter. Selvom det er lige præcis det som saudierne - og vor egen Pentagon - håber aldrig vil ske.

I skrivende stund ophober de små og store stater langs Gulfen våben, bygger anti-missil batterier og beskytter deres olieterminaler med sandsække, og skærmer deres havne og havvanddistillationsanlæg.

Abu Dhabi har allerede købt for 17 milliarder U.S. anti-missil isenkram. Og De Forenede Arabiske Emirater og Saudiarabien har netop indkøbt våben i nærheden af 25 milliarder dollars.

I skrivende stund, er vore egne F-16 jagerflyt, Patriot missiler, hangarskibe og krydsere og op til 20000 fleres soldater stille og roligt ved at forberede sig på et episk slag....der kunne sprede sig udover Irak og Yemen....Og det vil været århundredets slag.

Sig Goddag til "Jihad Generationen"


Det er ikke kun vore egne eksperter der siger det. Lederne hos de tre største allierede med Amerika i Mellemøsten - Ægypten, Jordan og Saudiarabien - hævder at det episke Sunni-Shia sammenstød ligger i kortene.

Dette kan igangsættes af hvilken som helst af de tre årsager jeg har nævnt.

Uanset, hvordan det igangsættes, vil Saudiarabien komme til at bekende kulør. Hvorfor?
Ikke kun er Saudiarabien hjemlandet for Mekka, Islams allerhelligste sted...men det er også hjemstedet for det korrupte og U.S. allierede Kongehus af Saud, som man betragter som en fornærmelse mod Islam.

Tænk over det.

I et land hvor man skærer hænderne af tyve og pisker dig for at holde om et glas whisky....svømmer saudiske prinser i kokain og prostituerede, spil, paladser og meget mere.

Alt imens den store saudiske underklasse sulter med sølle 6000 dollars om året i indkomst og en 30% arbejdsløshed. Så mange som 2 millioner i den underklasse er Shia.Med en 1354 år gammel 'slebet økse' liggende klar og et udbytte på milliarder af dollars.

Det kan kun være opskriften for en Fuld Fart Frem krig.
Lunten er allerede tændt.


Iran er klar til at indtage sin plads i verden. Tænk på Japan eller Tyskland i 30'erne. Truslen er her, den er virkelig og stor, og den forsvinder ikke lige med det samme.
Hvordan verden reagerer kan vi ikke vide.

Men det jeg kan fortælle dig er hvordan olien vil reagere...ved at eksplodere til nye rekordhøjder. Muligvis så høj som 220 dollars per tønde i foråret...og hvor benzinprisen vil stige ligeså markant.

Det er virkelig dårlige nyheder for hundredvis af millioner rundt om på kloden. 

Denne artikel kan jeg ikke erindre oprindelsen til udover at det var en slags reklamefremstød for en virksomhed som opfordrede folk til at investere i ædelmetaller. Men særdeles væsentlige informationer, og en god analyse under alle omstændigheder.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails