torsdag den 13. juni 2013

Slangen der åd den lille pige

Bernie Planck


Læseren M.H, har sendt mig følgende beretning om farerne ved i sti hjem at opfostre en slange, der bliver stor. Historien er som så mange andre på internettet fup. Snopes fortæller os at slanger ikke måler deres bytte før de æder dem:


Her er historien:

:
Jeg skal være den første til at indrømme at det lyder som en af de der rædselsberetninger som altid sker for en ven til en ven af en ven.....Personen der fortalte mig den siger det var hendes søster.

Søsteren havde som kæledyr en python kvælerslange der var holdt op med at spise. Efter et stykke tid tog hun den med til dyrlægen, der ikke fandt noget usædvanligt ved det. Han forklarede, at slanger som denne kan leve rigtig lang tid uden at æde, og sagde hun blot kunne tage slangen med hjem, holde øje med den og hvis den ikke åd i løbet af et par uger så tilbage med den.

Hun kom tilbage og lægen kunne stadig ikke konstatere at der var noget galt med dyret. Han spørger så ind til om den opfører sig besynderligt. Nej lyder svaret, jo det eneste mærkelige var at for et par nætter siden vågnede hun ved at slangen lå i sengen hos hende. Hun lagde ham tilbage i buret. Idet lægen spekulerede på om slangen havde brug for varme spørger han om slangen  var rullet sammen  i sengen. Nej, det var det mærkelige den lå helt udstrakt.

“Javel,” siger lægen. “Jeg er bange for den må aflives.”
Hvorfor? Hvad fejler den? spørger min søster.
“Der er intet galt med den.” siger dyrlægen. “Han har sultet sig som forberedelse på et stort måltid. Det er helt normalt.”
Forvirret spørger hun, hvorfor den så skal aflives.
“Den nat på sengen.”
“Ja!”
“Da tog han mål af dig.”Skønt denne historie er falsk så betyder det ikke at pythoner ikke er farlige.Jaren Hare og hendes kæreste Charles Darnell fik hver 12 års fængsel fordi slangen undslap fra sit bur og kvalte Hare’s datter på 2 år.
Hare, 21, and Darnell, 34, blev dømt for manddrab, og manglende forældreomsorg.

Den lille pige, Shaianna, blev dræbt for to år siden da parrets Burma kæledyrspython undslap og kvalte den lille pige i dennes seng. Slangen bur var kun dækket med et stykke tekstil.

En lægelig undersøgelse bevidnede under retssagen af albinoslangen ved navn Gypsy, var undervægtig, og forsøgte at æde pigen. Slangen havde ikke fået mad i en måned, da pigen døde, og den var svært undervægtig - vejede blot 6 kilo, fortalte Orlando Sentinel. Slangen burde have vejet nær de 50 kilo.

Dette er hvad der sker når man bringer farlige skabninger ind i hjemme og ikke holde røje med dem. For 11 år siden lod vi to farlige skabninger komme ind i vort land. Vi gav dem føde, vi gav dem husly og tøj, vi gav dem oplæring. Så under Boston Marathon den 15. april 2013 betalte de tjetenske brødre  Dzhokhar and Tamerlan Tsarnaev os for vor venlighed ved at dræbe og såre vore landsmænd.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails