fredag den 28. juni 2013

Venstreorienteredes egne ord: Vi er vanvittige!

Venstreorienteredes egne ord: “Vi er vanvittige”  

WALTER WILLIAMS

For at kunne forstå de venstreorienteredes og progressives dagsorden skal man vide noget om deres syn på verden og deres værdisæt. Lad os se nærmere på det åbenbare.
Hvorfor kampen i 1970’erne mod DDT? Alexander King, grundlægger at Malthusian Club of Rome skrev i 1990 et biografisk essay: “Mine egne tvivl opstod da DDT blev introduceret til civilt brug. I Guyana havde stoffet på to år nærmest elimineret malaria, men på samme tid var fødselsraten fordoblet. Derfor er mit hovedproblem med DDT, i bagklogskabens lys, at det i alvorlig grad har øget problemet med befolkningstallet.”
Dr. Charles Wurster, tidligere chefvidenskabsforsker for Environmental Defense Fund blev engang spurgt om han mente et forbud mod DDT ville resultere i flere farlige kemikalier og flere malariatilfælde på Sri Lanka. Han svarede: “Sandsynligvis. Og hvad så? Det er mennesker der er årsagen til alle problemer. Vi har for mange af dem (mennesker). Vi skal se at slippe af med nogle af dem, og (malaria) er ligeså god en metode som andet.”
Ifølge “Earthbound,” en samling essays om miljøetik sagde William Aiken: “Omfattende massedød af mennesker ville være godt. Det er vor pligt at være årsag. Det er vor arts forpligtigelse, relativt til helet, at eliminere 90% af vort antal.”  

Tidligere National Park Service forskningsbiolog David Graber har denne mening, “Menneskelig lykke, og helt sikkert menneskets frugtbarhed er ikke så vigtigt som en vild og sund planet...Vi er blevet en plage for os selv og for Jorden....Indtil den tid da Homo Sapiens skulle beslutte at være i pagt med naturen igen, kan nogle af os kun håbe for at den helt rigtige virus dukker op.”
Når vi nu nævner virus. Prins Philip - Duke of Edinburgh og støtte for World Wildlife Fund - sagde, - “Hvis jeg skulle reinkarneres da ville jeg ønske at komme tilbage til Jorden som en dræbervirus for at få sænket antallet af mennesker.” Afdøde Jacques Cousteau sagde til UNESCO Coutrier: “Et Amerika er en større byrde for verden end 20 Bangladesher. Dette er forfærdeligt at nævne. For at stablilisere verdens befolkningstal, skal vi fjerne 350000 om dagen. Det er frygteligt at sige, men det er lige så frygteligt ikke at sige det.”
Disse udtalelser repræsenterer værdierne hos nogle progressive. Hvad med deres forudsigelser? I 1972, blev der udfattet en rapport for Club of Rome for at advare verden om at man løb tør for guld i 1980, kviksølv og sølv i 1985, tin i 1987, og olie, kobber, bly og naturgas i 1992. Det viser sig at disse materialer, ressourcer er ret så rigelige også i dag. Gordon Taylor, skrev i sin bog fra 1970, Dommedagsbogen,” at amerikanerne benyttede 50% af verdens ressourcer og at “i år 2000 ville de (amerikanerne) hvis de fik lov bruge dem alle.”
 
I 1975 var der helsidesannoncer fra Environment Fund med advarsler om, “Verden som vi kender den vil sandsynligvis være ødelagt i år 2000.” Harvard University Nobel prismodtager biologen George Wald advarede i 1970, “Civilisationen vil ophører i løbet af 15 til 30 år medmindre øjeblikkelig handling indledes mod problemerne vi står overfor.” Tidligere senator Gaylord Nelsen, der citerede Dr. S. Dillon Ripley advarede i Look Magazine (1970) at i 1995, “da ville mellem 75-85% af alle arter af dyr være udryddet.” I 19974 sage U.S. Geological Survey at USA kun havde naturgas til til 10. Kendsgerningen er, ifølge American Gas Association at der naturgas til mere end 110 år.
I 1986 modtog Lester Brown, der i 40 år havde forudset en global hungersnød, en MacArthur Foundation “hæders” pris sammen med et stipendium. Fonden gav også Dr. Paul Ehrlich, der forudså at millioner af amerikanerne ville då af hungersnød “hæders” prisen i 1990. Bemærk at disse priser på hhv. 300000 og 40000 dollars blev givet et godt stykke tid efter der havde været tid nok til at demonstrere at Brown og Ehrlich var så sindssygt forkert på den.
Tænk efter: Kongressen lytter til mennesker som disse og udformer offentlig politik på deres dystre forudsigelser om at vi løber tør for et eller andet.  

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails