fredag den 26. juli 2013

De sociopatiske liderlige kvinder

Amerika’s Sociopatiske kvinder

                                
Michelle Malkin       


Jeg vil gerne erklære krig mod kvinder - nemlig alle de sleske tåber der halser efter enhver kriminel med store muskler, tatoveringer, hundehvalpeøjne eller Hollywood hår.                         
Du ved godt hvem jeg mener ikke sandt? America’s Bad Boy groupies. De står foran domstolene med deres “Befri Jahar” skilte og gisper over, hvor “hot” og “cute” den blodplettede Boston Marathon bombemand er. “Han må godt pumpe mig op med babier,” stønnede en moralsk skamløs tøs kort efter hans tilfangetagelse. “Jeg vil ikke lyve, den anden bombemand, Dzhokhar Tsarnaev er bare ‘hot.’ #sorrynotsorry,” pralede en anden ung pige.
 


Blandt de svært tilredte ofre for den anklagede morder er der, i fald du har glemt det: 8 årige Martin Richards der havde heppet på sin far og andre af familiens venner under løbet. Men hvem bekymrer sig dog om et uskyldigt dødt barn sprunget i stumper og stykkker ved en trykkogerbombe i Allahs navn?


Langt fra at være et lille sideproblem er Ja-harem et stadig større sociale fænomen. Dets medlemmer efterligner Justin Bieber’s Bielibers, at antage efternavnet fra deres Tiger Beat terrorist, og tegner hjerter på hans krus. I liderlighed eller for sjov fortsætter disse depraverede kvinder med at sprede fotos på nettet, memoer og hashtags om deres islamist idol. En kvinde dukkede op ved Tsarnaevs fremstilling i retten onsdag iført en “Free the Lion” t-shirt. En anden havde en på med “Dhokhar Tsarnaev er uskyldig,” mens hendes veninde råbte “Uden ansvar.”
 


Til de ‘damer’ der foretrækker sportidoler fremfor jihadister så er der den anklagede for mord NFL-stjerne Aaron Hernandez- Han er “skøn som vin” gispede en kvinde. “Han “er sgu for sexet til at komme i fængsel” jamrede en anden. “Han kan komme i fængsel hjemme hos mig,” sukkede endnu en. Som svar på en af gangsta Hernandez Glock-(automatvåben) -instagram billeder stønnede og gispede en dulle. “Hold fast hvor er han hot, med dette billede.”


Politibetjent morderen på flugt Christopher Dorner havde også sin egen fan klub. Parkeret foran deres TV’er hyldede kvinder den “på en måde sexede” morder helt hysterisk da han terroriserede det sydlige Californien før han forsvandt. “Helt ærligt så skjulte jeg gerne Dorner hjemme hos mig,” ømtede en fan af hunkøn. Titusinder “liked” de forskellige Dorner støttegrupper på Facebook.
 


Uskadeligt internet- småsludder-sladder? Snyd ikke dig selv.  Mens nogle af mordernes ‘tilhængere’ måske laver sjov, så er det uansvarlige kvinder som disse der ender med at blive gift, få børn og samarbejde med offentlighedens plager.


De er dine naboer og slægtninge, tøser fra forstæderne som Colleen “Jihad Jane” La Rose og Jamie “Jihad Jamie” Paulin-Ramirez fra Colorado, der indvilligede i at gifte sig med muslimske terrrorister og konspirerede om at dræbe den svenske tegner Lars Wilks. Paulin-Ramirez fik sin 6 årige datter med til Irland (hun omdøbte hende til Walid) for at være med i planlægningen. Familiemedlemmer sagde “hun lod sig overtale” og at “enhver mand der dukkede op ....fulgte hun som en hjemløs hundehvalp.”


En ting er om disse moralsk rustne medløbere så befandt sig i enklaver uden for de førende amerikanske medier. Men nogle af disse ‘syge’ tåber ender i juryer med opgaven at afveje beviser retfærdigt, fortolke indviklede instruktioner og afgive domme der afspejler upartikshed i sager om liv og død. Det er faktisk sådan at rovdyrsagtige forsvarere leder efter sådanne typer. Jeg vil aldrig glemme de kvindelige nævninge verd den første mordsag mod Lyle og Eric Menendeez som havde tilstået mord på deres forældre. Fuldstændig forblændet af den “glamorøse” forsvarsadvokat Leslie Abramson, fortalte kvinderne i Menendez juryen journalister i Los Angeles at “de beundrede hendes garderobe og bidende vid.”
 


Deres ‘dånen’ for de klamme Menendez brødre, som de hyldede som “kloge” og “pæne” var direkte obskønt. Efter at sagen var blevet afvist grundet fejl, arrangerede Abramson det så “hendes jury” kunne modtage knægtene. Kort efter havde talkshov dronningen Sally Jesse Raphael et program om “kvinder det ville forlade deres mænd og gifte sig med en Menendez.”


Fra Menendez manien til Free Jahar, er mønstret det samme: Forføres let. Drevet af følelser. Desperat efter mandlig godkendelse. Tilbøjelig til at benytte deres kvindelighed, og kropsdele,i steder for deres kvindelige intelligens!


Hold fast hvor har i gjort et flot stykke arbejde - i feminister!


Alt det med lighed og ligestilling i uddannelser og på arbejdspladser er uden nogen som helst betydning, hvis kvinder ikke kan skelne rigtigt fra forkert og “hot” fra ondt.


Læren: Man kan indoktrinere generationer af amerikanske kvinder vedrørende mere magt til kønnet, men man kan ikke få en stor del af dem til at tænke fornuftigt. Hormonerne overtrumfer den grundlæggende menneskelige anstændighed og god dømmekraft, i den overfyldte forsamling af sociopater.Michelle Malkin is the author of “Culture of Corruption: Obama and his Team of Tax Cheats, Crooks and Cronies” (Regnery 2010).
           
http://www.humanevents.com/2013/07/12/americas-sociopath-fetish/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails