onsdag den 3. juli 2013

De ægte stakkels palæstinensiske børn

Her er de virkelig stakkels palæstinensiske børn

Bernie Planck
Undskyld mig hvis altså ikke mit lommetørklæde bliver gennemvædet af tårer over de stakkels palæstinensiske børns pinsler, de børn der benyttes som kanonføde af de muslimske terrorister. Jeg kan ikke helt afgøre om de førende medier er gennemførte tåber eller blot anti-semiter, anti-zionist bastarder for at lytte til og følge med Hamas militante når man offentliggør propagandafotos som disse:

Som jeg skrev i min artikel 10 Palæstinensere dræbt for hver israeler er ubærligt, så javist bliver der dræbt palæstinensiske børn. Helt præcist 971 mellem 2000 og 2007. Men dette skyldes ikke at Israel har børn som deres mål, tværtimod passer Israel gevaldigt på med ikke at såre børn.  


Men hvorfor dør der så palæstinensiske børn i konflikten. Ganske enkelt:
Hamas lader dem være i krigszonerne med det udtrykkelige formål at blive slået ihjel således at der kan fremvise propagandafotos for verdens befolkning.


Med det de naive, tåbelige dhimmi medier ikke ønsker at offentliggøre er de ægte billeder af palæstinensiske børn, den fremtid der er med hjemmelavede sprængstoffer rettet mod Israel. 
 
Dette er stedet, hvor vor regering ønsker at sende millioner af dollars til hjælp for at genopbygge Gaza - eller er det for at genbevæbne?


Mosaic made with Mosaic Maker

Note(1):
Afskrift: Hamas medlem af Palestinian Parliament, Fathi Hammad:


"For det palæstinensiske folk er døden blevet en industri som kvinder er beskæftiget i, og også alle andre i dette land: De ældre, Jihadkrigerne og børnene. Som følge heraf har palæstinensierne skabt en menneskeskjold bestående af kvinder, børn, ældre og jihadkrigerne med den zionistiske bombemaskine, som sagde de til Zionist fjenden: Vi begærer døden som I begærer livet.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails