tirsdag den 30. juli 2013

Nye ofre for Det Arabiske Forår - Shia muslimer

Shias: De seneste ofre for Det Arabiske Forår                Det U.S. sponsorede “Arabiske Forår” fortsætter med at afklæde sig selv som en Sunni overherredømme magtovertagelse. Mens indikationerne er talrige - fra al-Queda angrebet mod Benghazi-konsulatet til den fortsatte forfølgelse af kristne minoriteter - er antallet af angreb på Shia muslimer nu i stigning.

I Syrien, hvor udenlandske Sunni jihadkrigere, støttet og bevæbnet af USA, angriber alle ikke-muslimer - kristne er det åbenbare og første mål, og med rapporter om angreb mod kirker, bortførelser af kristne, og slagtning af mange af dem - da er Shias som anses som værende “falske muslimer” naturligvis også under angreb.

For eksempel kom, Salafi Sheikh Yasir al-‘Ajlawni her for nylig med en fatwa, hvor der nævnes, at de muslimer der kæmper for at vælte den verdslige præsident Bashar Assad og indføre Sharia lov har ret til at “fange og have sex med” alle ikke Sunni kvinder, især nævnes præsident Assads sekt, Alawitterne, ligesom drusere og andre Shia fraktioner.

For nogle dage side lagde den populære nyhedstjeneste, Syrian Truth, et billede ud af et lille barn der bor i Deir ex-Zor distriktet i det østlige Syrien, langs grænsen til Irak, der som det fortælles blev bundet med kæder til et hegn, hvorfra hun kunne se at hendes Shia mor og far blev dræbt af Sunni jihadkrigere, der tilhører “Den Frie Syriske Hær.” Syrian Truth beskriver dem helt korrekt som takfiris, det vil sige muslimer, der ligesom al-Queda, anklager - og slagter - andre muslimer, i dette tilfælde Shias for ikke at være “ægte” muslimer.
 

Nu i Egypten, hvor Shiaerne udgør cirka 1% af befolkningen angreb en Sunni pøbel, der bestod af tusinder - også beskrevet af arabiske rapporter som takfiris - hjemmet af den åndelige far for Egyptens Shia, Sheik Hassan Shehata, slog ham og fire af hans tilhængere ihjel, og sårede dusinvis af andre Shias, der var samlet i hans hjem. Pøblen drog mod hans bolig forrige søndag, gennembankede ham, og de øvrige på den mest brutale vis med kæppe, før de satte ild til hans hus.

Se videoen, (som er blevet fjernet af youtube grundet det brutale indhold), hvor pøblen gennembanker mændene og trækker Shahatas blodige lig gennem ganden. Ifølge chefen for Hawamdia Hospitalet i Gaza, hvor Shia lederen blev bragt efter behandlingen, “da Sheiek Hassan Shehata kom til hospitalet så det ud til at han var slagtet for halsen, sammen med adskillige skader på kroppen ....resten af kroppen har masser af skader, sammen med kraniebrud.” En anden rapport nævner “utallige stikmærker og alvorlige blå mærker.”

Øjenvidner fortalte Ahram avisen at politiet stod og så til, og intet gjorde for at forhindre angrebet - ligesom de altid gør når Egyptens kristne koptere og deres kirker angribes.

De fleste af disse seneste angreb mod Shiaer kommer på opfordring fra Salafi gejstlige - Salafier er de ultra “reneste” Sunnier - der oppisker deres tilhængere til galskab mod Shiaer, især i konteksten af krigen i Syrien. Utallige gejstlige opfordrer deres muslimske brødre til at drage til Syrien, og gå ind i kampen mod præsident Assad, ikke mindst har Egyptens Muslimske Broderskabs præsident Muhammad Mursi her fornyligt fordømt Assad, og afbrudt alle forbindelser med Syrien.

Egypten: Shia gejstlig Hassan Shehata, før og efter.

Således viser “Det Arabiske Forår” sig at være en islamisk overtagelse af den største og stærkeste islamiske fraktion - Sunni - der er ved at udrense landet for alle “ikke-troende,” fra de oprindelige kristne som Egyptens Koptere til alle grene af Shia.

Mens apatiske amerikanere der bor en ‘verden’ borte måske mener at dette kun har lidt med dem at gøre, er det fornuftigt at knytte forbindelsen og indse at alt dette er forspillet til genopståen af Kalifatet - Sunni-islams hovedmål - uanset om det er “moderate” Muslimske Broderskab eller al-Queda. Kalifatet eksisterer med et ultimativt formål: Blive større, indtil ordene i Koranen 8:39 “al religion er for Allah” der kan fortolkes til at betyde - indtil Islamisk Sharia Lov regerer hele verden. 

Raymond Ibrahim, a Shillman Fellow at the DHFC, is a Middle East and Islam expert, author of the new book, Crucified Again: Exposing Islam’s New War on Christians (Regnery, 2013), and an Associate Fellow at the Middle East Forum. Join him as he explores the "Intersection"—the pivotal but ignored point where Islam and Christianity meet—including by examining the latest on Christian persecution, translating important Arabic news that never reaches the West, and much more.

http://frontpagemag.com/2013/raymond-ibrahim/shias-the-arab-springs-latest-victims/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails